Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Eléggé teljes tisztítás: belül, kívül, polír, vax, motortér tisztítás, meg minden.

24e. volt. 10 évben 1x.....

Motortérről nincs kép?Kíváncsi vagyok mennyit ér egy ilyen pucera.

Elküldve
Valódi nevem Steinbrunner Tibor, de mindenki Lomhának szólít és szeretném ha ez így is maradna!Nem szeretem a saját nevem.Amúgy onnan a Lomha, hogy volt egy X20SE B Omegám és az...szerintem nem kell részleteznem. :)

Oké, részemről maradsz Lomha! :)

Most legalább megvagy az iWiW-en is! :)

Milyen egzotikus állatot tartasz?

Elküldve
4 kerekű koporsó :)

Kopórsonak is kicsi :)

Jah Norbi Csatlakoznék ám a régióhoz,,, :lol: Szal írjatok fel a listára :) Psze csak ha van még hely :D

Elküldve
Jah Norbi Csatlakoznék ám a régióhoz,,, :D Szal írjatok fel a listára :) Psze csak ha van még hej :)

Miért, "nem fog a klaviatúrád" a tagok topikunkban? :) :lol:

Elküldve
A nyulak sajnos most elfogytak, de kb 2 hónap és lesznek megint. Kaposváron mondjuk HAM-Piz. Jó hely, nem agyatlanul drága.

Rég jártam arra, de beférünk 15-20-an? Esetleg Turul?

Elküldve
Aki megnézte az ajándékot, mehetünk hörpinteni a Nyuvasztott Hercegbe is. :lol: :)

Én csak bele-bele néztem a dvd-be, de sehol nem volt benne MV6-os Omega, úgyhogy végülis nem néztem meg :) . De amúgy miért is kaptuk pont ezt a filmet? Erre még nem sikerült rájönnöm :) . Ez lett elkobozva a piacon? :D

Elküldve
Én csak bele-bele néztem a dvd-be, de sehol nem volt benne MV6-os Omega, úgyhogy végülis nem néztem meg :) . De amúgy miért is kaptuk pont ezt a filmet? Erre még nem sikerült rájönnöm :) . Ez lett elkobozva a piacon? :lol:

Szerintem jó volt a film, csak az a baj, hogy a hangja szar. És ha megy a zene, nem lehet hallani alatta a szöveget. Úgyhogy a film felét nem hallottuk.

Bár most belegondolok, a feliratot rá kellett volna tenni. :) :D

:lol: :lol: :D

Elküldve

Most, hogy nappal lett, próbálok csinálni képeket... többekközött a motortérről is, de sajnos a telóm fényképező része nem a legjobb és a képek sokszor homályosak. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.