ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Azt Tiu tudja, majd, hogy hova érdemes menni, de kajáljunk is! Ja, a kajára figyeljetek, mert a végén még a klub miatt fog lefogyni a Gergő! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Kajálásra? Kaposváron? Megyünk a Kojak-hoz nyulat enni, és kecskét kergetni féltéglával. :) :) :) Volt kirántott asztalfiók is. :D Kojak ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ja, a kajára figyeljetek, mert a végén még a klub miatt fog lefogyni a Gergő! :) Bezony! Erre figyeljünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Megyünk a Kojak-hoz nyulat enni, és kecskét kergetni féltéglával. :) :) :D Volt kirántott asztalfiók is. :lol: És még az édes álomba bele se kóstoltatok! :) Szegény Doki és Lomha. Úgy sajnáltam őket. De azért én is tele pofával röhögtem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 És még az édes álomba bele se kóstoltatok! :) Szegény Doki és Lomha. Úgy sajnáltam őket. De azért én is tele pofával röhögtem! :) De nem jött álom a szemedre ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Sztem ezen árak még pesten is húzósak lettek volna. Kaposváron keressenek a helyiek vmi jó helyet. De ha nem fog tetszeni akor ők állják a fogyasztást :) Az autók fogyasztását amíg eszünk? :) De nem ér ám közben kiosonni !!! :) Majd keresünk valami jó helyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 De nem jött álom a szemedre ? :) Az jött volna serényen, de nem hagytam magam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Pálmafa is van rajta :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Pálmafa is van rajta :) :) Valami ilyesmire gondoltál?? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 szerintem Z-nek néz ki a "villám", és csak klub, nem BalatonBoglár. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 szerintem Z-nek néz ki a "villám", és csak klub, nem BalatonBoglár. :) Ez csak a Poén kedvéért van :) Csak unatkoztam és csináltam egy logót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 jahvagyúgy amúgy nemtom, valaki próbálta-e már a http://mediterran.opelclub.hu -t? Ugyan még mint látható, nincs kész, csak gondoltam jó ha tudtok róla, hogy nyugtáztuk a megalakulásotok és Hemiék dolgoznak az ügyön. Mindössze türelmet kérünk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 jahvagyúgy amúgy nemtom, valaki próbálta-e már a http://mediterran.opelclub.hu -t? Ugyan még mint látható, nincs kész, csak gondoltam jó ha tudtok róla, hogy nyugtáztuk a megalakulásotok és Hemiék dolgoznak az ügyön. Mindössze türelmet kérünk. :) Én itt még nem vagyok tag,,de még lehetek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 jahvagyúgy amúgy nemtom, valaki próbálta-e már a http://mediterran.opelclub.hu -t? Most, hogy írtad, próbáltam, de Under construktion. Türelem az van bőven! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Valami ilyesmire gondoltál?? :lol: :lol: Tökéletes! Jó lesz! :) :) :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Én itt még nem vagyok tag,,de még lehetek :) Ezen még gondolkodunk egy kicsit! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Na, én megyek. Búcsút kell intenem az egyik bölcsességfogamnak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Na, én megyek. Búcsút kell intenem az egyik bölcsességfogamnak :) Attól még bölcs maradsz :D :) Én félek a fogorvostól mint a tűztől :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február12, 2008 Attól még bölcs maradsz :D :) Én félek a fogorvostól mint a tűztől :) Egy még marad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Az jött volna serényen, de nem hagytam magam! :) Elég baj ez Sanyikám, pedig már szinte láttam rajtad a rája formájú tejszínhabkölteményt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Egy még marad. :) Legalább valami marad :) nekem is van még működik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Egy még marad. :) Azt meg majd a következő Kojak talin megoldjuk okosba! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Azt meg majd a következő Kojak talin megoldjuk okosba! :D :) Szal vannak itt fogorvosok is?? :) Klubbon belüli fogászat :lol: akkor ez nem is fáj annyira :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 :) Szal vannak itt fogorvosok is?? :) Klubbon belüli fogászat :lol: akkor ez nem is fáj annyira :) Kell ez neked? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Ja, és a háttérben áll két fa[ DE nincs tengeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts