ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Bakker ezen sincs pálma http://www.cybertex.us/res/Beauty/girlbeach.jpg Hát ez elég agár jellegű (írhattam volna gebét is :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Tudom, hogy képpel nem idézünk, de itt fontos, az összehasonlítás miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Esetleg? http://www.vecernji.hr/system/galleries/pi...25/a-borat2.jpg Megkérnélek, hogy moderáld Magad! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Elkéstem.... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Tudom, hogy képpel nem idézünk, de itt fontos, az összehasonlítás miatt. http://blogs.nypost.com/movies/borat.jpg Majd összezárunk a Sanyival! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Megkérnélek, hogy moderáld Magad! :) Igenis, nagyvezír! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ha így sem jó, akkor feladom!!! :) http://kepfeltoltes.hu/080211/180px-Microk...ltoltes.hu_.jpg Tudom, későn szólok, de ez jó lesz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Majd összezárunk a Sanyival! :) De semmi langyi party! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Kori Te is írj vmit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Tudom, későn szólok, de ez jó lesz! :) Hú, nagyon vártam a véleményed! Tudod, mennyit dolgoztam rajta? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 De semmi langyi party! :) Sanyi, Te vagy az anoním felhasználó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Kori Te is írj vmit! :) Szóhoz sem jut! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Sanyi, Te vagy az anoním felhasználó? Lebuktam. De pszt! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 A Boratos majdnem megfelel. Ha ilyen szőrös akkor pálmafa is van, és süt róla az értelem. Weblap szerkesztés nekem sem megy. Tehát ha vki megcsinálja, annak örök hála. Xray elkezdtem az Omi könyvet beszkennelni. Van még vagy 200 oldal. Ha kész küldöm. Amúgy tényleg Mediterránba tartozol, bár tényleg kutya messze vagy mindentől. Nem hinném, hogy babu megváltozik, és idetéved, tehát kilehet beszélni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Lebuktam. De pszt! :) :) Mindenhol ott sunnyogsz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 A bannert inkább hagynám olyanra akinek szárnyal a fantáziája.Én túl realista vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Mindenhol ott sunnyogsz? :) És sehol sem vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Norbi. A képtár tökéletes működik. Töltsd fel oda a képeket, onnan le tudjuk menteni magunnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 És sehol sem vagyok. :) Azt látom! Illetve nem látom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Legközelebbre felderítünk vmilyen olcsóbb helyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Norbi. A képtár tökéletes működik. Töltsd fel oda a képeket, onnan le tudjuk menteni magunnak. Ok, majd töltöm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Legközelebbre felderítünk vmilyen olcsóbb helyet. Kajálásra? Kaposváron? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Sztem ezen árak még pesten is húzósak lettek volna. Kaposváron keressenek a helyiek vmi jó helyet. De ha nem fog tetszeni akor ők állják a fogyasztást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február11, 2008 Sztem ezen árak még pesten is húzósak lettek volna. Ráadásul a kajajegyet sem fogadták el! :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 A kajáról jut az eszembe: most annyi csípős paprikát tettem a levesembe, hogy tüzet hányok, +izzadok, mintha 35 fok lenne :) Azt Tiu tudja, majd, hogy hova érdemes menni, de kajáljunk is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts