kojakarettenetes Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Használja rajtam kívül még valaki a fórumértesítőt? Mármint itt a Mediterránon belül? Szerintem tök jó funkció. :) Azmiaz?? Mondja, ha hozzászóltak??? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2008 Azmiaz?? Mondja, ha hozzászóltak??? :) :) :) Aha, kapsz egy mail-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Aha, kapsz egy mail-t. Ja de annak vmi témafigyelés a neve nem?? Visszatérve a béna gyerek témára: Te kezdted. :) :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2008 Hát van témakövetés és fórumkövetés is. Hogy melyik pontosan mit takar, azt nem tudom, én beállítottam mindkettőt. Illetve, ha most be próbálom kapcsolni ezt a funkciót, akkor olyasmit ír ki, hogy már kértem téma- v. fórumkövetést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Hát van témakövetés és fórumkövetés is. Hogy melyik pontosan mit takar, azt nem tudom, én beállítottam mindkettőt. Illetve, ha most be próbálom kapcsolni ezt a funkciót, akkor olyasmit ír ki, hogy már kértem téma- v. fórumkövetést. Jaja pár témát követek én is régebb óta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Használja rajtam kívül még valaki a fórumértesítőt? Mármint itt a Mediterránon belül? Szerintem tök jó funkció. :) Azt hol lehet bekapcsolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2008 Pont a mostani hozzászólásod felett, a jobb sarokban a Beállítások-on belül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2008 Illetve a Mediterrán Opel Club-on belül, ahol mindhárom topikot látod, van egy "Fórum beállítás" funkció (szintén a jobb felső részen). Ott lehet beállítanini a "Feliratkozás a fórumra" opciót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Köszi megvan. :) Amúgy tettem fel még képet carra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2008 Itthon valahogy néha lefagy a CS. (Nagyon nem szomorít el :) ) Na, készen állok a holnapi műszakira (mármint a kocsi). Még egy mosatás van hátra. 17e-t fizettem a szerelőnek. Ebben benne vannak a bemérések (fékpad, gátlók), egy trapézszilent-csere (anyagostól), egy kézifékállítás, és a lámpák beállítása. A poén az egészben, hogy mire hazaértem, kiégett a bal első lámpám :) . Remélem holnap reggel a másik is ki fog :) . Cserélnem kellett a színezett izzóimat is (rendszám, helyzetjelző). Természetesen a Tacskóban nem lehet kapni normál helyzetjelzőizzót, csak kéket meg zöldet, úgyhogy le kellett kaparnom a régiről a festéket. Gergolabs-nak hála :D , a sötétített pilácsokat nem kellett lemosnom. A biztonság kedvéért levettem a szemöldököket is, úgyis már kezdett elengedni a ragasztás. Erősen gondolkodom azon, hogy a műszaki után belerakatok egy xenont :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Nkem csak xenon gázzal töltött égőim vannak,meg jégfehér helyzetjelző ledek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2008 Nkem csak xenon gázzal töltött égőim vannak,meg jégfehér helyzetjelző ledek. :) A hagyományos izzószálas halogénizzót akármilyen gázzal töltik (márha egyáltalán mással töltik), az akkor is csak hagyományos marad :) . A fényereje messze elmarad az igazi xenontól. Amik jobban világítanak a hagyományosak közül, azok a növelt fényerejűek (ebből következőleg csökkentett élettartamúak). Nekem is ilyen volt (van), ami most kiégett, 2006 szeptemberében került bele. Tehát másfél évet bírt. No meg persze a szabálytalanul nagyobb teljesítményűek az erősebbek :) , ugye Gergő? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 A hagyományos izzószálas halogénizzót akármilyen gázzal töltik (márha egyáltalán mással töltik), az akkor is csak hagyományos marad :) . A fényereje messze elmarad az igazi xenontól. Amik jobban világítanak a hagyományosak közül, azok a növelt fényerejűek (ebből következőleg csökkentett élettartamúak). Nekem is ilyen volt (van), ami most kiégett, 2006 szeptemberében került bele. Tehát másfél évet bírt. No meg persze a szabálytalanul nagyobb teljesítményűek az erősebbek :) , ugye Gergő? :D Ahogy mondod! :) Már itthon vagyok, úgyhogy jöhetsz, amikor ráérsz! Na megvan a műszaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Reszkess Mediterránia, megyek! :) Kojak! Huszit még nem sikerült elérnem. Igaz most keltem, a tegnapi napot sikerült kihúznom picit, mondjuk hajnali négyig. Ha 1-ig nem érem el, akkor nem Siófok felé megyek, hanem egyenesen Kaposvárra. Így 1/4 5 körül érek oda (16:08-at ír az Elvira, de a MÁV-nak nem hiszek). Matrac, takaró kispárna, pénz felpakolva. Vasárnap meg lehet, hogy valahogy eljutnék Mediterránia hivatalos megalakuló ülésére is. Ez nagyban függ a "helyzettől". :) Ha olyan lesz a "helyzet", mint BW2-n, akkor szerintem ez a kultúrális esemény ki fog maradni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2008 Reszkess Mediterránia, megyek! :) ... Vasárnap meg lehet, hogy valahogy eljutnék Mediterránia hivatalos megalakuló ülésére is. ... Ez ügyben szerintem Tiu tudna közreműködni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2008 Ahogy mondod! :) Már itthon vagyok, úgyhogy jöhetsz, amikor ráérsz! Na megvan a műszaki? Megyek nemsokára! Csak előtte eszek egy kicsit. A műszaki sikerült. Csörgj, ha S.O.S.! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Megyek nemsokára! Csak előtte eszek egy kicsit. A műszaki sikerült. Csörgj, ha S.O.S.! Na az jó hír! Annyira nem sürgős. Majd csörögj, ha jössz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2008 Na az jó hír! Annyira nem sürgős. Majd csörögj, ha jössz! 5 perc és ott vagyok :) Ha nem jössz ki addig, amíg kiszerelem a lámpáidat, akkor megcsörgetlek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Ez ügyben szerintem Tiu tudna közreműködni. :) Sajna nem jó. Ajánlottam volna magamtól is, de mi 5-en megyünk (talira ketten), vannak rokonok Lánycsókon. Így összekötjük a kellemest a hasznossal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Semmi gond. :) Valahogy vagy eljutok, vagy nem, nem lényeg. :) Ha nem most, akkor majd későb nézem meg volt fősulim hazáját. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Sziasztok, sokat hallottam már rólatok, gondoltam beköszönök. Szerintem az az ország legjobb környéke. Egyszer majdnem Tamásiba költöztünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február10, 2008 Szia! Szerintem is szép környék, még nem késő ide költöznöd! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 nekem Iregszemcse a kedvencem. :) tök aranyos a neve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 nekem Iregszemcse a kedvencem. :) tök aranyos a neve... Rendszeresen áthaladok rajta. Ahogy egyik haverom mondaná: Irágszámcse Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Kisasszond a világ közepe!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts