opzsolt Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 lehet kedvezményt adó partner. Egy együttműködésit aláírni vele, hogy mit ad(15%-tól mondjuk felfelé) kedvezményben, klubtagoknak, és mondjuk kirakjuk a MOTE kedvezméynekbe őket, meg esetleg a Mediterrán honlapjára(amint megalakultok, és elkészül :) ) Lehet még úgy is, hogy ezen felül fizet mondjuk egy támogatói kártyát (10000) de ezt kevesen válallják be. Na igen. Támogatónak sem rosszak a cégek. helyi szinten viszont nektek a kedvezmények kellenek, illetve ha csináltok mondjuk egy talit, akkor szponzornak. igen . nem egyszerü dolgok ezek ... de ha úgy alakul akkor rágyúrok . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Ez a javított kiadás. Köszönet a logokért Heminek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2008 Szerintem nagyon jó lesz :) :) , talán annyit módosítanék rajta, hogy a tiszteletbeli tagunkat a végére raknám (hacsak nem valami etikett szabályzat miatt került előre :) ). 12 példány kellene belőle (alapító tagok + MOTE), esetleg 1-2 tartalék sem ártana. Kojak-kal szombaton aláíratjuk náluk (ha még mindig nem biztos a vasárnapi találkozóban), én meg szombaton este, vagy vasárnap a tali előtt megpróbálom Gyurka-val aláíratni őket. A többiek pedig majd Mohácson :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Szerintem nagyon jó lesz :) :lol: , talán annyit módosítanék rajta, hogy a tiszteletbeli tagunkat a végére raknám (hacsak nem valami etikett szabályzat miatt került előre :) ). 12 példány kellene belőle (alapító tagok + MOTE), esetleg 1-2 tartalék sem ártana. Kojak-kal szombaton aláíratjuk náluk (ha még mindig nem biztos a vasárnapi találkozóban), én meg szombaton este, vagy vasárnap a tali előtt megpróbálom Gyurka-val aláíratni őket. A többiek pedig majd Mohácson :D Nem fogtok ám csak úgy aláírtani velem akármit... :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2008 Nem fogtok ám csak úgy aláírtani velem akármit... :) :) :D :lol: Dehogynem! Lefogunk, leitatunk, aztán szépen lemondasz minden ingó és ingatlanodról, és rabszolgasors vár rád! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Az én tisztességes nevem:Szabó Gergely. :) :) Nagyon jól néz ki az alapító okirat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Én pedig Müller Kornél néven lettem anyakönyvezve. Babu pedig Müller Ferenc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2008 Kori! A régi számaidat akkor törölhetem? Volt már kettő. Ez a harmadik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Kori! A régi számaidat akkor törölhetem? Volt már kettő. Ez a harmadik. Igen. Azok közül már egyik sem él. Csak pannonnak van térereje, így azt kellett vennem. Számhordozás pedig bonyolult lett volna, mert most céges előfizetésem lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Ma nem jön senki busójárásra? Mi bennt leszünk, és szerencsére a nap is kisütött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2008 Én sajnos holnapig dolgozok. Amúgy illene már elmennem egy busójárásra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 én se tudok menni mert jelenleg porszáraz a tankom és üres a zsebem. Vasárnapot mindenkép megoldom és lehet hogy hozok még valakit,de nem tudom hogy kocsival jön vagy velem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2008 én se tudok menni mert jelenleg porszáraz a tankom és üres a zsebem. Vasárnapot mindenkép megoldom és lehet hogy hozok még valakit,de nem tudom hogy kocsival jön vagy velem. Sajnos benzinügyben nem tudok segíteni, bezzeg ha olajkályhád lenne! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Sajnos benzinügyben nem tudok segíteni, bezzeg ha olajkályhád lenne! :) Jó ez a benzin! Ez azért szakít ha akarom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Mindenki Nevét megkaptam :) ,köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Sajnos benzinügyben nem tudok segíteni, bezzeg ha olajkályhád lenne! :) nekem traktorom van :) van valami okosságod? PÜ be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 nekem traktorom van :) van valami okosságod? PÜ be. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 nekem traktorom van :) van valami okosságod? PÜ be. De lusta vaaaaaaaaaaagy miért nem te írsz neki ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 De lusta vaaaaaaaaaaagy miért nem te írsz neki ? :) :) lehet csak viccelt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február6, 2008 nekem traktorom van :) van valami okosságod? PÜ be. majd szombaton úgyis beszélgetünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 vasárnap égész nap a kocsit fogom tisztítani :) . Remélem nem fog esni az eső,mert kb fél napos melómnak lőttek. Azonkívűl esőben nem túl jó fényképezni. Mindenkinek tiszta lesz a kocsija? Akinek nem annak kitalálunk valami büntit. :) (eső esetén a kosz elnézhető) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február6, 2008 Nekem már holnap rendbe kell tennem a vasat, mert pénteken műszaki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 vasárnap égész nap a kocsit fogom tisztítani :) . Remélem nem fog esni az eső,mert kb fél napos melómnak lőttek. Azonkívűl esőben nem túl jó fényképezni. Mindenkinek tiszta lesz a kocsija? Akinek nem annak kitalálunk valami büntit. :) (eső esetén a kosz elnézhető) Sajnos csak 7főre kaptam időpontot az autókozmetikába, úgyhogy én koszos kocsival megyek sajna. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Mohácson van egy nagyon jó kézi mosó. Ott le lehet veretni ocssóé az út porát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2008 Használja rajtam kívül még valaki a fórumértesítőt? Mármint itt a Mediterránon belül? Szerintem tök jó funkció. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts