Alex.79 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Amúgy tök jó az okirat. :) Kori Mohácson fél 5-5 óra körűl lelehet menni a komphoz kocsival? Mert ilyenkor mindig ott parkolok ha busó van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Köszönöm kegyelmességét méltóságos Moderátor Úr! A jó kívánságot is. :) Nem M.M. (méltóságos moderátor), csak S.S. (Sörös Sanyi). :) A jókívánság meg szívből jött. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2008 :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Nézzétek meg jó lesz-e (kinézet, szöveg, nevek, stb.)? A neveket is beírom, ha elkülditek Pü.-ben. A változásokat 9-ig még lehet javítani. Ha valaki tud feltenni MOTE és Mediterran logo-t megköszönném, mert ami a képen van nem a legjobb. http://www.opelforum.hu/uploads/1180273880..._126_437343.jpg Jól néz ki. Teljes nevem Hening Károly. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Az ékezetet szerintem is rá kellene tenni. És szerintem csináljuk meg 10 példányban, vagy 11-ben. Ha nem is tudok lemenni, Tiuval úgyis tudok találkozni és aláírom mindet. :) És egyébként is 10 ember kell az alapításhoz, tehát mindenki alapító. Meg jól nézne ki a nevem a lapon. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Jól néz ki. Teljes nevem Hening Károly. :) Gondolkodtam rajta, hogy mi lehet a Hening, de hogy a rendes neved az nem jutott eszembe... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Gondolkodtam rajta, hogy mi lehet a Hening, de hogy a rendes neved az nem jutott eszembe... :) :) Ugye, milyen rejtélyeket tartogat az élet? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Ugye, milyen rejtélyeket tartogat az élet? :) Igen igen. Pedig már arra is gondoltam, hogy valami norvég heNing halász volt az ősöd. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 A Sörösön, meg a Sanyin hogy nem agyal ennyit senki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Igen igen. Pedig már arra is gondoltam, hogy valami norvég heNing halász volt az ősöd. :) :) :) Dehogy, echte sváb név. Bár én már csak nagyon kis részben vagyok az. Még a nyelvet sem beszélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 faxom mérők Jó hogy elolvastam. Csoda, hogy nem villantottak le egy rakás helyen. Ezek mindenhol ott vannak. :) :) :) :D Ez cenzúráz!!!!!!!!! :lol: Na mégegyszer. Na x-et már elfogad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2008 Szerencsére nem mindig vannak ott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Annyit változtatnék rajta, hogy ... A neveket átírom, bár azért kerültek körbe, hogy ne legyen vita. Ékezet OK. Heninget kérdezzük meg jön-e, a nevét már elküldte. Hening jössz? :) Logo-t kértem a Vezetőségtől, remélem rendben lesz. Utána javítok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2008 A neveket átírom, bár azért kerültek körbe, hogy ne legyen vita. Ékezet OK. Heninget kérdezzük meg jön-e, a nevét már elküldte. Hening jössz? :) Logo-t kértem a Vezetőségtől, remélem rendben lesz. Utána javítok. Jó is az a kör, de azért annak is van felső része, meg alsó :) Karcsi meg lejön autógrammot osztogatni :) Biztos intézkednek a fiúk (mármint a Vezetőség), láttam a beírásod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Teljessen egyetértek veled az egészben,ami az elnököt jelenti szerintem aki a legtöbbet tett ill. tesz a a Mediteránért az legyen. Igaz én még ezt nem tudom annyira ki menyit tesz de ez az én véleményem. Igazándiból az lenne az üdvös, ha olyan vezetőt választanátok, akinek van ideje megbeszélésekre járni, "felügyelni" a tennivalókat, résztvenni / találkozók megszevezésében / találkozókat szervezni, nepszerűsíteni a szekciótokat, megkeresni helyi cégeket, stb., stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Gratulálok a megalakuláshoz! :) Szaporodjatok, sokasodjatok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 A neveket átírom, bár azért kerültek körbe, hogy ne legyen vita. Ékezet OK. Heninget kérdezzük meg jön-e, a nevét már elküldte. Hening jössz? :) Logo-t kértem a Vezetőségtől, remélem rendben lesz. Utána javítok. Nem hiszem, hogy le tudnék menni. :) Minden az Anyegin múlik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2008 Gratulálok a megalakuláshoz! :) Szaporodjatok, sokasodjatok. :) Köszi! :lol: De csajok sajnos nincsenek felénk :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 A neveket átírom, bár azért kerültek körbe, hogy ne legyen vita. Ékezet OK. Heninget kérdezzük meg jön-e, a nevét már elküldte. Hening jössz? :) Logo-t kértem a Vezetőségtől, remélem rendben lesz. Utána javítok. Szerintem maradhatna körben. Mégsem csak egy sima lista. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február3, 2008 Szerintem maradhatna körben. Mégsem csak egy sima lista. Azt nem írtam én se, hogy listát csináljunk belőle. Így körben nagyon jól mutat. Csak a nevek elhelyezkedésébe kellene egy kis sorrendiséget felállítani. De nem feltétlenül. Csak egy ötlet volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Alex sajnos csak most jutottam gép özelébe, mert szolgálatban voltam reggel 7 óta. De ha lejöttetek öcsémmel találkozhattatok. A dunaparton drosztolt a kompkikötő környékén. Nekem is tetszik az okirat. A nevek sorrendje nekem teljesen mindegy. Vezetőnek pedig Ivannorbit gondoltam, mert ezeddig ő tett legtöbbet a szekcióért. Azt nem tudom, mennyire menne neki a cégekkel való alkudozás, nekem biztos nem menne. Ráadásul a klub vezetősége részéről sem kaptunk semm konkrét infót, mit is tudunk ajánlani cserébe a kedvezményekért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 a cégekkel való alkudozást egy részét akiket én ismerek azokat talán bevállalom ha látom értelmét . ja de miért is kell?? szponzor, talik, reklám ,meg ilyenek? vagy hogy megy ez ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 ... Ráadásul a klub vezetősége részéről sem kaptunk semm konkrét infót, mit is tudunk ajánlani cserébe a kedvezményekért. lehet kedvezményt adó partner. Egy együttműködésit aláírni vele, hogy mit ad(15%-tól mondjuk felfelé) kedvezményben, klubtagoknak, és mondjuk kirakjuk a MOTE kedvezméynekbe őket, meg esetleg a Mediterrán honlapjára(amint megalakultok, és elkészül :) ) Lehet még úgy is, hogy ezen felül fizet mondjuk egy támogatói kártyát (10000) de ezt kevesen válallják be. a cégekkel való alkudozást egy részét akiket én ismerek azokat talán bevállalom ha látom értelmét . ja de miért is kell?? szponzor, talik, reklám ,meg ilyenek? vagy hogy megy ez ? Na igen. Támogatónak sem rosszak a cégek. helyi szinten viszont nektek a kedvezmények kellenek, illetve ha csináltok mondjuk egy talit, akkor szponzornak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február4, 2008 Vezetőnek pedig Ivannorbit gondoltam, mert ezeddig ő tett legtöbbet a szekcióért. Azt nem tudom, mennyire menne neki a cégekkel való alkudozás, nekem biztos nem menne. Köszi a bizalmat, de szerintem nem tettem eddig semmi különöset a régióért :) , max. többet írogatok a fórumra. A házalás szintén nem az én műfajom, a Gyulánál sem jártam sikerrel, igaz arról volt szó, hogy még visszatérünk a dologra. Ezt szerintem inkább közösen kell végezni, mindenki az ismeretségi körében próbálkozhatna leginkább, így több esély van a sikerre. A találkozószervezés szintén csapatmunka, ugyanúgy, mint a népszerűsítés. De, ha kell egy "vezető" elvállalom, ha nincs nálam alkalmasabb és lelkesebb jelentkező. Viszont a megbeszélésekre járás (amik gondolom Pesten vannak) nem biztos, hogy kivitelezhető részemről, bár nem tudom, hogy milyen gyakran van ilyen, évi 1-2 alkalom talán belefér :) . De az a szomorú helyzet, hogy még mindig nem nagyon akar összejönni az a bizonyos 10 tag :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Február4, 2008 Megoszt Elküldve Február4, 2008 Ööööö izééééééééé. Az van kiírva, hogy mediterrán opel club. :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts