Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  ivannorbi írta:
Az előző vizsgán is ezt játszottam, de nincs kedvem megint ezzel szarakodni :)

Amúgy Te milyen sötétítésre gondolsz? Festék, vagy fólia?

Én festésre gondoltam,mert van festékem. A nagyobbik kiszerelés mert már kelett sötétítenem pár autót.

Asajátomat nem fogom mert nekem is és másoknak is így tetszik és azt mondták hogy hülye vagyok ha lesötétítem.

Elküldve
  egyhapsi írta:
Csáááá fiatalok.:-)

Kicsit eltüntem, de megen vagyok.

ha minden igaz, pénteken elintézem a klubtagságit.

Mármint a rávalót.:-)

Öregszik az autó, és mindig van vele valami.:-(

Szevasz!

A lényeg, hogy mindig visszatalálsz :)

A klubtagságit meg majd akkor hiszem, ha az avatarod alatt látom a MOTE klubtag jelzést :)

Biztos a feleséged is hasonlókat ír Rólad a "Pisti fórumon" :) :D

Elküldve
  mackosajt írta:
Az jó lesz, de készülj fel, hogy egy ismerősöm, aki pécsi, kitűzte célul, hogy ő akarja a legtöbbet gyűjteni, szóval jó nagy edény legyen! :)

Áldozzam fel az egyik 200lityós "esővízgyűjtő :)" hordómat? :)

Elküldve
  Alex.79 írta:
Én festésre gondoltam,mert van festékem. A nagyobbik kiszerelés mert már kelett sötétítenem pár autót.

Asajátomat nem fogom mert nekem is és másoknak is így tetszik és azt mondták hogy hülye vagyok ha lesötétítem.

Az a baj, hogy a hátsó lámpa nem világító részén már olyan vastag a festék, hogy azt már "csak flexszel" lehetne leszedni. Az előző műszakin azon a részen rajtahagytam a sötétítést, oszt utána toltam rá még 2 réteget.

Elküldve
  kojakarettenetes írta:
Ennyiért kapsz bele újat. :) :) :) :D

Drágábban árulják a bontott cuccokat, mint amennyiért újat (az lehet, hogy UGY-t) lehet kapni pl. az Unix-nál.

Elküldve
  opzsolt írta:
mi kell ?? indexem van . első kettő "fehér" vagy áttetsző vagy hogy :) ingyé .

Ha találsz hozzá 2 hátsó lámpát, akkor már indulok is. Az árban talán meg tudunk egyezni :)

Elküldve
  kori írta:
Valószínű, hogy jövő héten be kell mennem Pécsre. Ha gondolod elhozom neked.

Gondolom! :) :) :)

És mikor jönnél Pécsre? Mert már 6-án este el kell vinnem a vasat a szerelőhöz, mivel ő viszi vizsgáztatni.

Elküldve

Már megint találtam Pécsen egy szép kocsit,úgy látszik mostmár biztos,hogy el kell menjek hozzátok kocsiért! :)

Nem ismerős a hely valakinek?Esetleg ,ha arra jártok rápillantana valaki,hogy milyen belül,mert arról nincs kép,a telefonba meg úgyis csak szépet mondanak!

B Veki

Tudom,hogy az 1,6 kicsi ehhez a kasznihoz,de nem vagyok szuperexpressz " csak" a család biztonságos,kényelmes szállítása a cél!Szerintem az 5 ajtós B Veki gyönyörű! :) :)

Elküldve

Ez megintcsak a vásárnál van.

És pont máig voltam szabad :) . Ha délelőtt írsz, akkor ma megnéztem volna Neked, de holnaptól jövő hét péntekig dolgozok (6-18-ig), úgyhogy én mostanában nem tudom megnézni. :)

Elküldve
  corsIKa írta:
Már megint találtam Pécsen egy szép kocsit,úgy látszik mostmár biztos,hogy el kell menjek hozzátok kocsiért! :)

Nem ismerős a hely valakinek?Esetleg ,ha arra jártok rápillantana valaki,hogy milyen belül,mert arról nincs kép,a telefonba meg úgyis csak szépet mondanak!

B Veki

Tudom,hogy az 1,6 kicsi ehhez a kasznihoz,de nem vagyok szuperexpressz " csak" a család biztonságos,kényelmes szállítása a cél!Szerintem az 5 ajtós B Veki gyönyörű! :) :)

ha fizeted az üzemanyagját (2e) akkor beküldök egy embert aki ráér és körbe nézi .

sajna én is elfoglalt vagyok a héten pedig szívesen megnézném (akkó meg is vóna nézve kottára)

70 220 95 30

Elküldve
  ivannorbi írta:
Ha találsz hozzá 2 hátsó lámpát, akkor már indulok is. Az árban talán meg tudunk egyezni :)

kidobtam a hátsókat . ehh.... ezek még éppen jók vagyis nem olyan szarok . talán az egyiknek a belselye zörög de heckelhető .

Elküldve
  opzsolt írta:
kidobtam a hátsókat . ehh.... ezek még éppen jók vagyis nem olyan szarok . talán az egyiknek a belselye zörög de heckelhető .

Ha esetleg összefutsz a Korival, akkor passzold át neki. Ha nem, akkor nem kell foglalkozni vele, majd ideiglenesen szétbontom a Gergő kocsiját :) , csak észre ne vegye! :) :)

Elküldve
  ivannorbi írta:
Ha esetleg összefutsz a Korival, akkor passzold át neki. Ha nem, akkor nem kell foglalkozni vele, majd ideiglenesen szétbontom a Gergő kocsiját :) , csak észre ne vegye! :) :lol:

:) :D

Elküldve
  corsIKa írta:

B Veki

Én lemegyek most délelőt és megnézegetem. Aztán majd írok.

Elküldve
  Alex.79 írta:
Most nézem át az adataimat és csengetni a manit. Ha ráérsz eljöhetnél velem nehogy elcsesszek valamit.

Helyes! :)

Korábban már írtam, hogy mától egy hétig, reggeltől-estig meló van. Szóval én sajnos nem tudok menni :)

Amúgy mit tudnál elcseszni :) ?

Elküldve
  ivannorbi írta:
Helyes! :)

Korábban már írtam, hogy mától egy hétig, reggeltől-estig meló van. Szóval én sajnos nem tudok menni :)

Amúgy mit tudnál elcseszni :) ?

Csak odamegyek a számlaszámal és befizetem a manit? Nem kell semmi adat?

Elküldve
  Alex.79 írta:
Csak odamegyek a számlaszámal és befizetem a manit? Nem kell semmi adat?

A nevedet (esetleg a lakcímedet) kérik még el. A közlemény rovatba beírathatod a neved + a nickneved is.

De ha behozod hozzám a zsét a melóhelyre átutalom Neked. Holnapra ott a pénz (ha nem este érsz ide).

Mondjuk, ha OTP-be mész befizetni, akkor már ma odaérkezik a pénz.

Elküldve
  ivannorbi írta:
A nevedet (esetleg a lakcímedet) kérik még el. A közlemény rovatba beírathatod a neved + a nickneved is.

De ha behozod hozzám a zsét a melóhelyre átutalom Neked. Holnapra ott a pénz (ha nem este érsz ide).

Mondjuk, ha OTP-be mész befizetni, akkor már ma odaérkezik a pénz.

Hova menjek?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.