opzsolt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 oké tetetek bele kandallót vazze meg gázkazánt ! egyszer élünk ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2008 Amúgy felbukkant egy régi kaposvári cartárs is a fronton: Szabyka. Neki is egy dízel F astra-ja volt, és az ideiglenes megingása után ismét opelezni szeretne. Remélem összejön neki, és csatlakozik majd a csapathoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Csak tényleg nyerjen valaki. :huh: Most amúgy lottóztam, mert álmodtam... ha azt nézzük, majdnem minden szám bejött, csak van ami az 5-ösön, van ami a hatoson, és van ami a skandinávon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2008 Gergő, majd figyelj a kocsimra, ott áll a majdnem szomszédodnál :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Csak tényleg nyerjen valaki. :huh: Most amúgy lottóztam, mert álmodtam... ha azt nézzük, majdnem minden szám bejött, csak van ami az 5-ösön, van ami a hatoson, és van ami a skandinávon. :lol: holnap veszek lottót ! esküszöm ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Beszéltem a sráccal, azt mondta megkérdezik a fickót, akinek kell. Ugye alapméretesek a dugók??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 igen azok ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Norbi olyan elhagyatottnak tűnik a kocsid az utcában. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Valaki nem tudja véletlenül, hogy hogyan tudom átírni a kép alatt FÓRUMLAKÓ szöveget??? Mintha úgy rémlene, hogy 150 hozzászólás után van rá lehetőség... :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Valaki nem tudja véletlenül, hogy hogyan tudom átírni a kép alatt FÓRUMLAKÓ szöveget??? Mintha úgy rémlene, hogy 150 hozzászólás után van rá lehetőség... :huh: :lol: :) :) Vezérlőpultban adatok szerkesztése, felhasználó titulusa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Vezérlőpultban adatok szerkesztése, felhasználó titulusa. Köszi. Pedig a múltkor nézegettem is arrafelé vmit. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2008 Sziasztok! Nincs valakinek kölcsönbe (cserébe) első irányjelzője és hátsó lámpája párban? Olyan kellene, ami átmegy a műszakin :) Ha tud valaki olcsón örökbe, úgy is jó lenne :) Idén szerelő viszi a kocsit műszakira, és parázik mindentől :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Sziasztok! Nincs valakinek kölcsönbe (cserébe) első irányjelzője és hátsó lámpája párban? Olyan kellene, ami átmegy a műszakin :) Ha tud valaki olcsón örökbe, úgy is jó lenne :) Idén szerelő viszi a kocsit műszakira, és parázik mindentől :) Csak nem a szomszéd? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2008 Csak nem a szomszéd? :) Nem, ez egy másik. A szomszédod szerintem nem egy parázós típus. :) Okos műszakit is tud? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2008 Amúgy elég balfax vagyok, tegnap este jutott eszembe, hogy mostanában jár le a műszakim is. Az a mostanában ma van :) Szerencsére nincs komolyabb gond a kocsival, a kéziféken kell állítani, meg egy első lengőkarszilentet kell cserélni. No, meg a lámpákat kell szabályosra alakítanom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Mosd le a lámpákat lakbenzinnel vagy nitróval de vigyázz nehogy megmarja. :) A sötétítést utánna már megtudjuk oldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2008 Mosd le a lámpákat lakbenzinnel vagy nitróval de vigyázz nehogy megmarja. :) A sötétítést utánna már megtudjuk oldani. Az előző vizsgán is ezt játszottam, de nincs kedvem megint ezzel szarakodni :) Amúgy Te milyen sötétítésre gondolsz? Festék, vagy fólia? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Nem, ez egy másik. A szomszédod szerintem nem egy parázós típus. :) Okos műszakit is tud? Sztem biztos! Kérdezd meg! Nekem májusban jár le a műszaki is meg a zöldkártya is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2008 Sztem biztos! Kérdezd meg! Nekem májusban jár le a műszaki is meg a zöldkártya is! Már lebeszéltem a régi szerelőmmel. Nem szeretnéd kipróbálni, hogy hogyan állna a kocsidnak a sötétített index meg a hátsó lámpa? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Már lebeszéltem a régi szerelőmmel. Nem szeretnéd kipróbálni, hogy hogyan állna a kocsidnak a sötétített index meg a hátsó lámpa? :) :) Mekkora meló? Meg mikor akarod végrehajtani? Ha ezzel segítek.... Vmelyik hátsó lámpabúrám be van repedve kicsit, azt nemtom mennyire értékelik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2008 Mekkora meló? Meg mikor akarod végrehajtani? Ha ezzel segítek.... Vmelyik hátsó lámpabúrám be van repedve kicsit, azt nemtom mennyire értékelik. Kb 10-15 perc. Még nem tudom, hogy mikorra kapok időpontot. Most voltam bontóban, ezek tényleg nem normálisak. 1 db irányjelző 2200Ft! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Épfuokítónál próbáltad már a műszakit? Nekem csak a sötétített első ablakokat kellett kiszedni, de a xenon, házi hátsó dob maradhattak. Szóval elég rugalmasak. Más. 1-2 forintokat összegyűjtjük vkinél? Málam már van kb 500 ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Csáááá fiatalok.:-) Kicsit eltüntem, de megen vagyok. ha minden igaz, pénteken elintézem a klubtagságit. Mármint a rávalót.:-) Öregszik az autó, és mindig van vele valami.:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2008 Épfuokítónál próbáltad már a műszakit? Nekem csak a sötétített első ablakokat kellett kiszedni, de a xenon, házi hátsó dob maradhattak. Szóval elég rugalmasak. Más. 1-2 forintokat összegyűjtjük vkinél? Málam már van kb 500 ft. Már be van jelentve a kocsi február 8-ra. Nálam is van egy rakás, 10-én majd összedobjuk. Próbálok valami gyűjtőedényt szerezni (ezt már Mackósajtnak is ígértem :) ), aztán a melóhelyen kirakom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Az jó lesz, de készülj fel, hogy egy ismerősöm, aki pécsi, kitűzte célul, hogy ő akarja a legtöbbet gyűjteni, szóval jó nagy edény legyen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts