kojakarettenetes Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Ezmiez ? :huh: Ezt hogyan kell csinálni?? NEkem nem jött össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Ezt hogyan kell csinálni?? NEkem nem jött össze. Ha megmondod mi ez, akkor megmondom hogyan kell csinálni :huh: Nem kell a végére ez >>>> #3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Ha megmondod mi ez, akkor megmondom hogyan kell csinálni :huh: Nem kell a végére ez >>>> #3 Közben rájöttem. :lol::D Ez egy fiat panda. Volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Ebből lesz a finom: Hideg ellen: Fő biztonság: Defekt előtt: Defekt után: És még után: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Héjjjjjj a panda védett állatfaj. Lehet, hogy nyomodban van már a Grinpísz :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Héjjjjjj a panda védett állatfaj. Lehet, hogy nyomodban van már a Grinpísz :huh: :lol: Hál istennek a diagonál gumi nem. Meg is járta rendesen. Radiállal sosem sikerült ilyen profi munkátcsinálni. :) :) :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 ....Ebből lesz a finom:.... Ezmiez 2 ? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Ezmiez 2 ? :huh: :lol: Hát az bizony körte darálva. psszt (pálinka lett belőle) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Hát az bizony körte darálva. psszt (pálinka lett belőle) :) :D Olyan rostdús reformkaja alapanyag kinézete volt :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Olyan rostdús reformkaja alapanyag kinézete volt :) :D ;) Igen 220 literes hordóban. :D Maradt belőle egy kis 76 fokos. :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex.79 Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 én is vállalok maszekot de csak a jövő hónap után :huh: hol dolgoztál ?? 1.Külfejtés:Autószerelő 2.Algéria:Olajvezeték építés (nehézgépkezelő) 3.Teherautóztam (billenccsel) 4.Kábeltévés 5.Bolti árúszállító (pékárú kivételével) + kisebb maszekok (szerelés,nagyritkán fényezés) a gumist csak elvégeztem mert ha összejön szeretnénk egy műhelyt,de az még odébb van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 1.Külfejtés:Autószerelő 2.Algéria:Olajvezeték építés (nehézgépkezelő) 3.Teherautóztam (billenccsel) 4.Kábeltévés 5.Bolti árúszállító (pékárú kivételével) + kisebb maszekok (szerelés,nagyritkán fényezés) a gumist csak elvégeztem mert ha összejön szeretnénk egy műhelyt,de az még odébb van. hu . jól belehúztál ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 No, mindenki hétvégi szüneten van??? Vagy már aludni kellene??? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2008 No, mindenki hétvégi szüneten van??? Vagy már aludni kellene??? :huh: :lol: Na mi van, még mindenki alszik?! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Na mi van, még mindenki alszik?! :lol: :) Már nem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2008 Már nem. :huh: Már ideje is volt felkelni! :lol: Már járt erre majdnem az összes mediterrán cartárs, de úgy látom, csak olvasgattak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Már ideje is volt felkelni! :) Már járt erre majdnem az összes mediterrán cartárs, de úgy látom, csak olvasgattak. Azt honnan tudod, hogy jártak erre?? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2008 Azt honnan tudod, hogy jártak erre?? :lol: :) A cartestvér mindent lát! :huh: Ma már mindegyikőjük nevét láttam a lap alján. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 kukkoló ! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 A cartestvér mindent lát! :huh: Ma már mindegyikőjük nevét láttam a lap alján. :) Én csak az enyémet látom, megint mindenki alszik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Kojak éjszakás vagy?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Kojak éjszakás vagy?? :huh: Nem. Most keltem. Beszéld rá ezeket Pötsöket, hogy jöjjenek hozzánk partizni. :lol::D:D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nem. Most keltem. Beszéld rá ezeket Pötsöket, hogy jöjjenek hozzánk partizni. :huh::D:D :lol: :) Most akkor mi az állás a február 10-ei összeröffenéssel? Hol lesz? Meg ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2008 Most akkor mi az állás a február 10-ei összeröffenéssel? Hol lesz? Meg ilyenek. Hát még nincs konkrétum, nekem mindegy. Koriék még nem nyilatkoztak, hogy ők jönnének-e Kaposvár mellé a kadettos bulira, ha mondjuk elhozza őket Zsolt. Igaz, még senki nem nyilatkozott igazán :huh: Jó lenne összeszednünk magunkat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts