kori Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Tippeket kérnék, hogy Mohácson hol legyen tali. Az én tippem: -keresztapa: nagy parkoló van, de a helyet nem szeretem annyira -idesüss: kicsit messzebb van a parking, de elég kultúrált. -Szajk: elég olcsó, van parking platz, kultúrált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Tippeket kérnék, hogy Mohácson hol legyen tali. Az én tippem: -keresztapa: nagy parkoló van, de a helyet nem szeretem annyira -idesüss: kicsit messzebb van a parking, de elég kultúrált. -Szajk: elég olcsó, van parking platz, kultúrált. Szajk az jó hely :huh: . Keresztapa fujjjj ... Idesüss fujjj ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Esetleg vmi tipped van? Sátorhelyi pizzéria? Parkoló van, de bent csak egyszer jártam, nem tudom mekkora hely van benn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Esetleg vmi tipped van? Sátorhelyi pizzéria? Parkoló van, de bent csak egyszer jártam, nem tudom mekkora hely van benn. hát szerintem Szajk jó lenne nem ? mindenkinek közel van, meg van parkoló is . de amúgy én annyira nem ismerem ezeket a vendéglőket hogy pl. sátorhelyen pizzéria? nem is tudtam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2008 hozá egy forgalmit meg a kártyát meg zsét oszt ennyi :D pécsen bonyibb ? Ahol eddig csináltattam, tavaly óta nincs kecmec :lol: , gyilkolják a dízeleket :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2008 Tippeket kérnék, hogy Mohácson hol legyen tali. Ezt majd a mohácsiak (és környékiek) eldöntik :lol: Gondolom nekik szólt a kérdés :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Ahol eddig csináltattam, tavaly óta nincs kecmec :D , gyilkolják a dízeleket :huh: szólsz jössz ,hozod , és enyi . megoldom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2008 szólsz jössz ,hozod , és enyi . megoldom :huh: Ez jól hangzik! :lol: Pü. megy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Ez jól hangzik! :lol: Pü. megy! :D Engem is érdekelne a dolog. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2008 Engem is érdekelne a dolog. :huh: Azt gondolom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Akkor nem kell ezek szerint a pécsi kontaktom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2008 Akkor nem kell ezek szerint a pécsi kontaktom? Dehogynem, minden kontakt érdekel! Ha Pécsen is megoldható, az még jobb lenne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Dehogynem, minden kontakt érdekel! Ha Pécsen is megoldható, az még jobb lenne :lol: Akkor küldöm priviben a számát, hivatkozz rám, a majdnem szomszédra. :huh: Kerestem pár Recaro-t, most jelenleg a vaterán nincs 1 se, de mintaképp az ebay-eseket belinkelem, van közöttük a Koriéknak való B Omegás bőrös is! RECARO Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Köszi, de bőrt csak a képemre, de jó vastagot. Ülésben jobb szeretem a plüst. Amúgy az Omi ülésekt a Recaro gyártja, csak nem mind sportülés. Amelyik sport ülés, az nem full elektromos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2008 Ki kellene agyalni, valami jó kis szórólapot! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Sajnos szórólapot még sosem csináltam, és tippem sincs hogy kellene nekiállni, ill. milyen progi kell hozzá. Lehet Heminek lenne alap, amire mindig a megfelelő feliratot rá lehetne rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január15, 2008 Sajnos szórólapot még sosem csináltam, és tippem sincs hogy kellene nekiállni, ill. milyen progi kell hozzá. Lehet Heminek lenne alap, amire mindig a megfelelő feliratot rá lehetne rakni. Ha nem akarunk extra minőséget, akkor meg lehet azt szerkeszteni házilag is, csak egy hatásos szöveget kellene kitalálni. Szerintem egy színes A4-es lapot kellene 4 felé vágni, és ennek a két oldalára nyomtatni a szöveget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Srácok, egy jó ismerősöm hamarosan f astra után akarna nézelődni. olyan 300-350 max. értékben, főleg városi, nem túl gyakori használatra, valamint nyaranta esetleg egy hosszabb útra. Kaposvári, szal ha valaki a közelében esetleg tudna majd segíteni neki megszakérteni pár járművet, vagy tudna ajánlani olyat, ami ilyesmi árban van, az ne tartsa magában. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2008 Srácok, egy jó ismerősöm hamarosan f astra után akarna nézelődni. olyan 300-350 max. értékben, főleg városi, nem túl gyakori használatra, valamint nyaranta esetleg egy hosszabb útra. Kaposvári, szal ha valaki a közelében esetleg tudna majd segíteni neki megszakérteni pár járművet, vagy tudna ajánlani olyat, ami ilyesmi árban van, az ne tartsa magában. :lol: Ha pécsi kocsiról van szó, rá tudok nézni, de csak jövő hét szerdától. Az mondjuk egy kicsit túlzás, hogy "megszakértem", de azt meg tudom nézni, hogy tényleg 4 kereke van-e... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Már az sem rossz. :huh: Mondjuk ha épp Kojak kolléga erre járna, és olvasná, akkor ő rá is gondoltam. :lol: Meg hirtelen nem jut eszembe, hogy ki még kaposvári vagy elég közeli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Már az sem rossz. :huh: Mondjuk ha épp Kojak kolléga erre járna, és olvasná, akkor ő rá is gondoltam. :) Meg hirtelen nem jut eszembe, hogy ki még kaposvári vagy elég közeli. Hát a kerekeit én is meg tudom számolni, ha kell. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Hát a kerekeit én is meg tudom számolni, ha kell. :huh: :lol: Talán attól többet is tudsz. Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Talán attól többet is tudsz. Nem? Megnézem véleményezem, de felelősséget nem vállalom, ha hülyeséget mondtam. :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Javaslom, hogy a mediterrán szekció is gyűjtse az 1-2 forintosokat. Ha egyszerűbb megoldás nem lesz, akkor postán feladjuk a Mote pesti címére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Már az sem rossz. :huh: Mondjuk ha épp Kojak kolléga erre járna, és olvasná, akkor ő rá is gondoltam. :lol: Meg hirtelen nem jut eszembe, hogy ki még kaposvári vagy elég közeli. Az Astra f...ormát én is megismerem, de csak esténként és hv-én vagyok otthon. Körülnézhetek van-e valami, de árakban nem vagyok képben. A service azt mondta 5e-ért megszakértik, annyit megér, de gondolom nem ez a lényeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts