egyhapsi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 És akkor csodálkoznak a szuzukisok, hogy nem szeretik őket.. Hát ezért. Mert sík úton, az "500" kilós autók mennek, mint a golyó.. De emelkedőn aztán. Én is autóztam ma. :huh: Igaz csak a Teszkóig, és olvad rendesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2008 És akkor csodálkoznak a szuzukisok, hogy nem szeretik őket.. Hát ezért. Mert sík úton, az "500" kilós autók mennek, mint a golyó.. De emelkedőn aztán. Én is autóztam ma. :huh: Igaz csak a Teszkóig, és olvad rendesen :lol: Nem feltétlenül csak a szusisok, de most megint találkoztam egy ilyennel. Amúgy, ahol nem sóztak, ott már megint facán csúszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Kíváncsi leszek reggel milyenek lesznek az utak. Mese nincs, autóznom kell. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Láttalak tegnap este Norbi a Kürt utca Ifjúság u. sarkán. Többször is! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2008 Láttalak tegnap este Norbi a Kürt utca Ifjúság u. sarkán. Többször is! :huh: Akkor Te voltál az egyik, az úttesten álldogálók közül, úgy este 10 körül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Akkor Te voltál az egyik, az úttesten álldogálók közül, úgy este 10 körül? Jaja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2008 Jaja! Akkor szerencséd, hogy nem kézifékeztem :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Akkor szerencséd, hogy nem kézifékeztem :lol: :D Mi is arra baziroztunk, hogy félreugorhassunk, ha jön vmi. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2008 Mi is arra baziroztunk, hogy félreugorhassunk, ha jön vmi. :lol: Na, akkor gyüssz holnap a Plazához? Mert úgy látom, a talikhoz nem akarsz írni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Juhhé! Akkor holnap kérlek titeket fényképes dokumentálást is végezzetek a találkozóról, hátha többeknek megjön a kedve hozzá. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Sajnos a mi fényképezőnk Offos, ezért vki más hozzon magával. Mi egy öcsém Omijával megyünk négyen, porontyok nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2008 Sajnos a mi fényképezőnk Offos, ezért vki más hozzon magával. Mi egy öcsém Omijával megyünk négyen, porontyok nélkül. OK, viszek, remélem nem felejtem el :huh: Azért hozhat más is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Nekem sincs fényképezőm. Sajna. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Telefon is jó, ha kamerás. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Küldjünk fénypostával?MZ/X jelentkezz kapcs ford! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 képeket képeket ! legalább megnézzem ha már nem megyek :huh: (kész ez a kórság ami rajtam van ... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2008 képeket képeket ! legalább megnézzem ha már nem megyek :lol: (kész ez a kórság ami rajtam van ... ) Nincs kép :huh: Viszont szerzünk ápolónőket, ha gondolod! :D :D Jobbulást! Gyorsan gyógyulj meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Nincs kép :lol: Viszont szerzünk ápolónőket, ha gondolod! :D :D Jobbulást! Gyorsan gyógyulj meg! :P köszi ! de uram atyám nem kell nekem ápolónő ! azokkal csak a baj volna :D papot hozzatok ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2008 köszi ! de uram atyám nem kell nekem ápolónő ! azokkal csak a baj volna :lol: papot hozzatok ! :huh: Minek a pap?! Esetleg a Papné :D Nyugi opel-lovag, az erő Veled van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Minek a pap?! Esetleg a Papné :D Nyugi opel-lovag, az erő Veled van! hááát velem van ... rám is fér .. ez a nyavaja nem volt betervezve :D annyi dolgom hogy ehh.... na mindegy . holnap azért ha pár képet lőttök legalább mintha ott lettem volna fílingem lesz :huh: nem akarnék ot köhécselni hogy aztán mindenkit meg fertőzzek . a 100 as zsepi is rendesen fogy így estefelé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2008 hááát velem van ... rám is fér .. ez a nyavaja nem volt betervezve :D annyi dolgom hogy ehh.... na mindegy . holnap azért ha pár képet lőttök legalább mintha ott lettem volna fílingem lesz :huh: nem akarnék ot köhécselni hogy aztán mindenkit meg fertőzzek . a 100 as zsepi is rendesen fogy így estefelé :lol: Na, jó, megkapod a felmentést, de egy orvosi igazolást kérünk a hiányzásról. A szülői igazolás erre az alkalomra kevés lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2008 A találkozó végén szóbakerült, hogy hol érdemes zöldkártyáztatni. Várnám az ötleteket! Jöhet pü-ben is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Nekünk a gázos gépeket Pécsett a Gázautónál kell. Apám diesel Talentóját mohácson szoktuk, ahol elég rugalmasak. Talán Opzsolt tud vmi biztos páyát, hogy ne pörgessék szarrá a motorodat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 A találkozó végén szóbakerült, hogy hol érdemes zöldkártyáztatni. Várnám az ötleteket! Jöhet pü-ben is :lol: hozá egy forgalmit meg a kártyát meg zsét oszt ennyi :huh: pécsen bonyibb ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Nekünk a gázos gépeket Pécsett a Gázautónál kell. Apám diesel Talentóját mohácson szoktuk, ahol elég rugalmasak. Talán Opzsolt tud vmi biztos páyát, hogy ne pörgessék szarrá a motorodat. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts