kori Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 House, mi? Várjon, most jön a hőmérő! :lol: De most tényleg emberére akadt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2008 House, mi? Várjon, most jön a hőmérő! :huh: Te, most nem a Penthouse-ról van szó! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 De most tényleg emberére akadt. :huh: Aztán a végén az egymáséi lesznek! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Akkor nagyot csalódnék House-ban. Inkább az aszisztenst kapná el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Néha már idegesít House, amikor kiugróan bunkó.... Amúgy vicces. De az egyik múltkori részben, mikor kiugrott valakinek a szeme, na az nagyon gusztus nélküli volt!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Isuzus dízelbe lesz ez a wahler.:-) Lassan, indulok is :lol: akkor jó munkát :huh: gondolom meg volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Valakinek nincs véletlenül Kaposvár Pécs vonalon egy rossz E kadett hátsó ajtaja?? CSak a rendszám helye kellene kivágva, úgyhogy tökéletes lenne kissé törött vagy rozsdás ajtó is. Esetleg máshol ajtó, amiből ki tudná vágni és elpostázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Dráma a vezetés ma délután.:-( Pogány-Pellérd.. Ebben az ónos esőben 15 km, vagy egy óra volt. Egy Skoda 120-as ember előzni akart egy kanyarban. Én kb. 30-40-el mentem. Miután mellém ért, elkezdett csúszkálni, majd visszament a sávba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Tényleg kegyetlen az idő. Ilyenkor legjobb inkább otthon maradni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Kíváncsi leszek, holnap milyen idő lesz. Ilyen jeges úton már tökmindegy milyenek a gumik. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Nálunk egy centi hó nincs! hótérkép Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Tényleg kegyetlen az idő. Ilyenkor legjobb inkább otthon maradni. én is ezt tettem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Dráma a vezetés ma délután.:-( Pogány-Pellérd.. Ebben az ónos esőben 15 km, vagy egy óra volt. Egy Skoda 120-as ember előzni akart egy kanyarban. Én kb. 30-40-el mentem. Miután mellém ért, elkezdett csúszkálni, majd visszament a sávba. akkkor mákod volt hogy nem koccolt le ! a francnak erőlködik ha látja hogy jeges az út :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2008 :lol: Ajajajjj! Én meg most indulok, igaz, csak várososn belül. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 :D Ajajajjj! Én meg most indulok, igaz, csak várososn belül. :lol: itt mohácson csúszik rendesen minden . dörzsölik a tenyerüket a maszek kasztnisok ilyenkor :D csak óvatosan :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2008 itt mohácson csúszik rendesen minden . dörzsölik a tenyerüket a maszek kasztnisok ilyenkor :D csak óvatosan :huh: nem is volt olyan vészes csak a kocsi jégtelenítése tartott sokáig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 Figyeljetek, ilyen időben autózni.. Még mindig nem térek észhez.. A pogányi kis lejtőn, ami kivisz a harkányi útra, 3-ból visszaraktam 2-be, hogy motorfékezzek, kb. 30-as tempónál, erre majdnem keresztbeálltam. Hátul 3 gyerek, asszony. :huh: Tényleg Debrecenben jó most :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 merre jártál Norbi? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2008 merre jártál Norbi? :huh: az asszonyt vittem el tanulni a melóhelyemre, meg a gyerekért mentem el a szüleimhez itt a városban annyira nem gáz a helyzet Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 A városban lehet jó az út, de pl. harkányi úton látszott egyértelműen, hogy a két keréknyom amolyan latyakos féle, olvadt, de letérve a keréknyomról, már káosz.. Ahogy beértem falumba, látszott a sok fényből, Görcsöny felé az úton a hosszú kocsisor. Szerintem nem tudtak fölmenni az emelkedőn. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 ebből a megfontolásból maradtam én itthon pedig dunaföldvárra mentem vólna de fene ott egye nem sürgős az annyira Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2008 Autóztam egyet a Mecseken (Árpádtető-Lapis-Misina), de nem volt valami jó, mert már össze-vissza volt taposva a pálya :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Árpádtető? Misina? Húúúú.. Nem volt túl húzós arra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2008 Árpádtető? Misina? Húúúú.. Nem volt túl húzós arra? A széttaposott, jégbordás út miatt nem lehetett száguldozni, de már ott fent is olvadt, és eső esett. Gyerekaltató úton jártam arra, aludt is végig :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január6, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január6, 2008 Amúgy autókázás közben lezúzhattam volna egy hülye suzukist, meg is érdemelte volna. A Komlói úton mentünk fölfelé, elől egy Laguna kombi és egy régi 3-as BMW. Mögöttük a suzukis meg én. A Lagunás teljesen semlegesen ment a belső sávban (50-60-as tempóval), míg a BMW-s srác a kis töketlen suzukist bosszantva mindig a Laguna mellett ment, elég egyértelműen feltartva azt (mármint a mutyukist). Én a belső sávban a Laguna mögül szemléltem a fejleményeket. Aztán a bömös jobbra kanyarodás miatt lelassított, a kis kötschög meg lassítás helyett elém vágott. Ha nem fékezek egy erőteljeset, akkor biztos megpördítem az úton, mert a kocsim eleje az ő kocsijának a hátsó kereke vonalában lehetett. Ledudáltam a fejét, de egy pofánvágás is ráfért volna. A Mecseken utolértem, ott már nem volt olyan nagy legény. Az 1.0-es motorja biztos nem bírta az emelkedőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts