ivannorbi Elküldve December29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2007 Lehet. Hanyad éves, mert én a 4-et gyúrom. Bár ők nagyon külön vannak 3. után. Látásból tuti. Ő a 3-at húzza, idén szinte csak a klinikára jártak. Kép nincs fent róla. Amúgy Dunavári Erikának hívják. Az orvosi elég nyögvenyelősen ment neki, ezért is ment át a fogorvosira. Évfolyamtársa volt a László Kristóf, a Smuk Gábor, és a Köves Béla is. Ha jól tudom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2007 Ühüm. :lol: Emilem a profilomban Azt nem látom, csak az msn-címed :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Ő a 3-at húzza, idén szinte csak a klinikára jártak. Kép nincs fent róla. Amúgy Dunavári Erikának hívják. Az orvosi elég nyögvenyelősen ment neki, ezért is ment át a fogorvosira. Évfolyamtársa volt a László Kristóf, a Smuk Gábor, és a Köves Béla is. Ha jól tudom :huh: Uhh, hja gyilkos ez az orvosi, főleg mostanában.Mondhatnám: "Sok hűhó semmiért". És egyre inkább, amilyen rendelkezéseket hoztak mostanában. Hát nem kezdeném újra. De más sem. Az évfolyamtársait ismerem, úgyhogy vszínű őt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Köszi a bíztatást! Te is leugrasz hozzánk? :D :D egyszer igen :huh: nekem eddig a mediterrán terület nagyon kimaradt az országjárásaim során :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2007 egyszer igen :huh: nekem eddig a mediterrán terület nagyon kimaradt az országjárásaim során :lol: Pedig elég mediterrán autód van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Látom alakul itt valami! :huh: Csak így tovább! :lol: ui: látom iwiw téren is gyarapodtatok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 egyszer igen :huh: nekem eddig a mediterrán terület nagyon kimaradt az országjárásaim során :D Nem értem miért panaszkodsz! Hiszen nagyon szép nyarunk volt! Remélem idén is az lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Nem értem miért panaszkodsz! Hiszen nagyon szép nyarunk volt! Remélem idén is az lesz :huh: Idén "volt", nem igaz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Látom alakul itt valami! :lol: Csak így tovább! :D ui: látom iwiw téren is gyarapodtatok. :D Ühüm. :D Bejelöltelek, sokakkal egyetemben, ha nem baj? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Idén "volt", nem igaz. :D Úgy látszik én már 2008-ban lobogtatom a hajam ragyogó napsütésben bárányfelhők alatt, csiripelő madarak susogásával :lol: jajjj pofozzon már meg valaki :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loretta Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Ha már mediterrán, Ti is nyáron minden 7végén Balatonon döglötök? Merre fele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Úgy látszik én már 2008-ban lobogtatom a hajam ragyogó napsütésben bárányfelhők alatt, csiripelő madarak susogásával :lol: jajjj pofozzon már meg valaki :huh: Ilyet soha nem tennénk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Sztem a mediterránt bele kéne helyezni a Dunántúlba.Nem? Én nem tartom túl szerencsésnek a dolgot, mert így túlzottan nagy területet fedne le, ilyen távolságok mellet kissé nehéz a lokális opeles társaság kialakítása. Mondjuk egy Somogy-Baranya-Tolna ? Kornéllal és a tesójával amúgy már hatan vagytok klubtagok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Én nem tartom túl szerencsésnek a dolgot, mert így túlzottan nagy területet fedne le, ilyen távolságok mellet kissé nehéz a lokális opeles társaság kialakítása. Mondjuk egy Somogy-Baranya-Tolna ? Kornéllal és a tesójával amúgy már hatan vagytok klubtagok :huh: Én azért gondoltam ilyen nagy területre, mert egyenlőre kevesen vagyunk, aztán majd bővül a dolog és akkor lehet darabolódni, amúgy sincs ideje mindenkinek túl gyakran találkozni. Az 1x 1évben meg mindenki összetudja szedni magát talán a Balcsira. Hja meg Észak-Dunántúlon is vannak legalább 10-en. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Elismerésre méltó a lelkesedés :huh: :lol: .Jó ez így,Pistának igaza van....Gondolj bele hogy 5órája keztétek,de már 5 vagytok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Csak szép lassan,türelmesen.Alakulni fog ez a dolog az tuti. :huh: (Én is bejelöltem Norbit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Én is max B-S-T megyéket vonnám össze a Mediterrán alá. Gondolj bele, ha vki a balcsinál lakik, így is nehezen ugrik le Pécsre egy mini meet-re. Sokszor 40 km is nagy áldozat. De nagyon örülök, hogy ismét pezseg az élet, csak ne járjon úgy mint az előző mediterrán szekció. Amúgy voltam tegnap Penthénél és nem is hallottak az Opeltulajdonosoknak indított akcióról. Pláne nem valamiféle regisztrációs kártyáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Én is max B-S-T megyéket vonnám össze a Mediterrán alá. Gondolj bele, ha vki a balcsinál lakik, így is nehezen ugrik le Pécsre egy mini meet-re. Sokszor 40 km is nagy áldozat. De nagyon örülök, hogy ismét pezseg az élet, csak ne járjon úgy mint az előző mediterrán szekció. Amúgy voltam tegnap Penthénél és nem is hallottak az Opeltulajdonosoknak indított akcióról. Pláne nem valamiféle regisztrációs kártyáról. A kereskedéseket is bevonhatnánk, hiszen az ő érdekük is a dolog. +A Mesterhez(Roland Hird-en) is vinnék pár lapot, hiszen ő Opeleket szerel mindig. És szépen lassan minden Opel kesztyűtartójába ott lesz. :huh: Aztán lassú víz partot mos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Sajnos az autóm pár hónapot reklámozta ott a klubot, de nem hinném, hogy vkinek ez felkeltette az érdeklődését. De azért lehet vele beszélni, mert tényleg jó arc, csak mindig tele van melóval, és az időigényes munkákat nem csinálja mindig lelkiismeretesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Ha így folytatódik a szekció bővülése, tényleg érdemes lesz alkatrészekre kedvezményt kiharcolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Srácok majd én is csatlakozom, csupán annyira bevásároltam az ünnepek alatt a kocsira + az egyéb karácsonnyal együt járó dolgokra hogy kb anyagi nullán vagyok. Szal Januárban... :lol: :D :D A lényeg hogy a tank tele van, 1órája löktem tele. :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Én is max B-S-T megyéket vonnám össze a Mediterrán alá. Gondolj bele, ha vki a balcsinál lakik, így is nehezen ugrik le Pécsre egy mini meet-re. Sokszor 40 km is nagy áldozat. De nagyon örülök, hogy ismét pezseg az élet, csak ne járjon úgy mint az előző mediterrán szekció. Amúgy voltam tegnap Penthénél és nem is hallottak az Opeltulajdonosoknak indított akcióról. Pláne nem valamiféle regisztrációs kártyáról. 40 km áldozat ? igen sajna ezt máshol is észre vettem . és innét mohácsról még pestre is járok fel a calibrás cimbikhez a lurdiba ,és volt hogy csütörtökön is kinéztem a kadettosokhoz! nekem ugye pestország 200 meg ugyenennyi vissza is :D karácsony előtt volt egy kis összeröffenés a plázában pécsen calisokkal és volt aki 200 km-t utazott csak ezért ! mondjuk sokan összejöttünk ahoz képest főleg hogy tél van és pláne karácsony előt ! sose gondoltam volna . jó volt . nagyobb értelmeseb talit itt a mi kis környékünkön hogy hol lehetne leszervezni nem tudom ötletem nincsen . mondjuk a balcsin ha van tali én álltalában ott vagyok ha tehetem vagyis mindent megteszek mert jó hely . pl. az idén páran mi calibrások (én ugye csak ex) együtt szilveszterezünk Baján . be van írva a saját fórumonkon időben nyitottam neki témát ,hát nem sok pösti jön le . nekik már sokszor az messze van a _mediterran_ régió (nevezzük így ) :D azért leszünk páran , és jó lesz mert fincsit főzünk mint mindíg :D szóval nem tudom hogy ide hogy is lehetne színvonalas talit leszervezni még talán meg is mozgatnám minden kapcsolatomat talán még szponzort is találnék talán... de attól tartok nem lenne nagy igény a dologra . (nem vagyok pesszimista csak túl objetíven látom e témát :lol: ) aztán ha valakinek van jó ötlete az mindíg előrébb viheti a dolgokat :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Ha így folytatódik a szekció bővülése, tényleg érdemes lesz alkatrészekre kedvezményt kiharcolni. melyik cégre gondolsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 A kereskedéseket is bevonhatnánk, hiszen az ő érdekük is a dolog. +A Mesterhez(Roland Hird-en) is vinnék pár lapot, hiszen ő Opeleket szerel mindig. És szépen lassan minden Opel kesztyűtartójába ott lesz. :huh: Aztán lassú víz partot mos. Hirden van opelos szaki ? nem is tudtam . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Türelem Opeltalit terem! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts