ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Ezt a topikot azért hoztam létre, hogy ne az Astra F / Egyéb csevegés részben kelljen szervezkednünk. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Ezt a topikot azért hoztam létre, hogy ne az Astra F / Egyéb csevegés részben kelljen szervezkednünk. Én már itt is vagyok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2007 Mondjuk egy január 5 vagy 6? Azaz egy hét múlva? Pláza vagy Árkád? Én január 4-ig minden nap este 6-ig dolgozok, úgyhogy addig nekem nem lenne igazán jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Mondjuk egy január 5 vagy 6? Azaz egy hét múlva? Pláza vagy Árkád? Én január 4-ig minden nap este 6-ig dolgozok, úgyhogy addig nekem nem lenne igazán jó. Nekem ált. este jó, úgyhogy 6 után is jó, sőt akkor jobb. Egyhapsit is invitáljuk meg, meg aki még Pécsről v. környékéről van.+ aki erre jár :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2007 Nekem ált. este jó, úgyhogy 6 után is jó, sőt akkor jobb. Egyhapsit is invitáljuk meg, meg aki még Pécsről v. környékéről van.+ aki erre jár :lol: Írok neki is, meg Korinak is pü-t, hogy nézzenek be ide! Sőt megpróbálom Gyurkát is rábeszélni :huh: , hátha. Én már ismerem mindegyikőjüket, de egymást még szerintem nem ismerik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Én biztos nem tudok menni,de itthonról drukkolok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2007 Én biztos nem tudok menni,de itthonról drukkolok! :huh: Ugyan már! Csak egy köpésre vagy tőlünk! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Láttátok Mélykék csinált a Kluboknál MEDITERRÁN-t! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2007 Láttátok Mélykék csinált a Kluboknál MEDITERRÁN-t! :lol: Láttam, hogy itt settenkedik, és figyel :huh: A kis alattomos! De nem szólna ám! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2007 Akkor menjünk át IDE!!! Köcce Pííísta! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Én biztos nem tudok menni,de itthonról drukkolok! :huh: Köszi! Rájöttem, hogy az összejövetelek azért is lesznek jók, mert látni fogják mások is és lehet, hogy jópáran így csatlakoznak. Reméljük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2007 Köszi! Rájöttem, hogy az összejövetelek azért is lesznek jók, mert látni fogják mások is és lehet, hogy jópáran így csatlakoznak. Reméljük! A tömeg vonzza az egyéneket! Úgyhogy csináljunk tömeget. Meg ha meglátunk egy magányos opelest (főleg ha csaj lesz) egy parkolóban, akkor majd jól körbeálljuk, oszt addig nem engedjük el, míg be nem lép a sexcióba :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2007 Na, akkor lehet bemutatkozni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Na, akkor lehet bemutatkozni :huh: Bejelöltelek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Na, akkor lehet bemutatkozni :lol: Bakker, ez nem csak meghívásos oldal, elég simán reg-elni oszt kész? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2007 Bejelöltelek! Én meg vissza :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2007 Mi az a PTE-ÁOK?! Nem mondod, hogy az orvosira jársz?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Bakker, ez nem csak meghívásos oldal, elég simán reg-elni oszt kész? :huh: Kértem 1 meghívót, ha megjön, akkor meghívlak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Mi az a PTE-ÁOK?! Nem mondod, hogy az orvosira jársz?! Dehonnem. Szerencsére-sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2007 Dehonnem. Szerencsére-sajnos A feleségem is ott kezdte, most a fogorvosira jár! Ő egy évvel idősebb Nálad, lehet, hogy ismered?! 10 közös ismerősötök van, mind az orvosiról! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Kértem 1 meghívót, ha megjön, akkor meghívlak. THX. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 A feleségem is ott kezdte, most a fogorvosira jár! Ő egy évvel idősebb Nálad, lehet, hogy ismered?! Lehet. Hanyad éves, mert én a 4-et gyúrom. Bár ők nagyon külön vannak 3. után. Látásból tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2007 Nekem van egy meghívóm, ha köll! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Nekem van egy meghívóm, ha köll! :lol: Ühüm. :huh: Emilem a profilomban. MÉGSE!!!! hening@arrabonet.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts