kori Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Írtam neki, hogy nem kell mindjárt dellázni. Jöjjön el talira, és meglátja tetszik-e a banda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Írtam neki, hogy nem kell mindjárt dellázni. Jöjjön el talira, és meglátja tetszik-e a banda. Az jó srác, tuti, hogy nem a pénz a gond.Nem nagyon ér rá(nála 3 gyerek van), szerintem fog még reagálni, csak lassan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomika86 Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 sziasztok :lol: úgy nézem már jó ideje nem írt ebbe a topicba senki...de akkor én is gyarapítanám a csapatot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 sziasztok :lol: úgy nézem már jó ideje nem írt ebbe a topicba senki...de akkor én is gyarapítanám a csapatot ;) Szia! Ne tévesszen meg, hogy ennyire lanyha a topic, működik a csapat, megvan a találkozó minden évben, általában többször is. Üdv itt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Szia! Ne tévesszen meg, hogy ennyire lanyha a topic, működik a csapat, megvan a találkozó minden évben, általában többször is. Üdv itt! :lol: Így van. Légy üdvözölve közöttünk! ;) Szoktál Pécsen járni? Leginkább ez a központi hely, jópáran vannak itt a déli végekről, és vannak Somogyország központjából is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomika86 Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 SZIASZTOK :lol: mostanság kicsit kiesett számomra pécs...a fővárosban dolgozom és tolna megyében lakom...de ha minden jól megy február körül már pécsen fogok dolgozni és akkor a verda is sűrűn fogja csavargatni az opelre éhes szemeket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts