ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Láttam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Köszi mindenkinek, hamarosan hozok én is embereket még.Ugyanis nekünk van egy kis helyi Opeles szerveződésünk amit be kívánunk olvasztani ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Köszi mindenkinek, hamarosan hozok én is embereket még.Ugyanis nekünk van egy kis helyi Opeles szerveződésünk amit be kívánunk olvasztani ide. Az jó lenne! Mit jelent ez a "kis helyi"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Az jó lenne! Mit jelent ez a "kis helyi"? Hát a kemény mag az kb. 5-6 fő, de Siklóst ismerve ez is jó teljesítmény.Ha nagyon megerőltetem magam tudok beszélni kb. 20 Opelessel, de ezek közül soknak nincs internet.Majd meglátjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ez tök jó! Majd alakulunk lassan! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mirage kori Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 sziasztok! kornél vagyok nagyharsánybol és egy 91"-es 8v calibrával gyarapitanám a csapatot és a fórumot!!! :D sajna mostanság kevés idöm van a neten lófrálni de rem ez csak ideiglenes állapot! 3-an már ismernek innen de szeretnék majd idövel mindenkivel megismerkedni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Üdv a csapatban! Reméljük nemsokára személyesen is megismerhetünk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 sziasztok! kornél vagyok nagyharsánybol és egy 91"-es 8v calibrával gyarapitanám a csapatot és a fórumot!!! :D sajna mostanság kevés idöm van a neten lófrálni de rem ez csak ideiglenes állapot! 3-an már ismernek innen de szeretnék majd idövel mindenkivel megismerkedni! :D Csak nem Lomha sofőrje???? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Csak nem Lomha sofőrje???? :D :D Aki jött volna Kaposvárra, de aztán mégse? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Csak nem Lomha sofőrje???? :D :D De bizony!!! :D Hülye duma nem kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Üdv a fórumon druszám !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 sziasztok! kornél vagyok nagyharsánybol és egy 91"-es 8v calibrával gyarapitanám a csapatot és a fórumot!!! :D sajna mostanság kevés idöm van a neten lófrálni de rem ez csak ideiglenes állapot! 3-an már ismernek innen de szeretnék majd idövel mindenkivel megismerkedni! :D cső vazze ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 sziasztok! kornél vagyok nagyharsánybol és egy 91"-es 8v calibrával gyarapitanám a csapatot és a fórumot!!! :D sajna mostanság kevés idöm van a neten lófrálni de rem ez csak ideiglenes állapot! 3-an már ismernek innen de szeretnék majd idövel mindenkivel megismerkedni! :D Üdv nálunk. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Néha szóba kerül, hogy hirdessük meg itt ott a találkozókat, és hívjünk minnél több embert. Szerintem most van egy jó társaság. Nem kell ezt azzal elrontani, hogy legyünk sokan. Inkább örülni kell neki, hogy kevesen vagyunk. A kadettklub is így indult. Pár emberrel. Mára pedig felhígult úgy, h kb a hígf*sban hajózik az ember, ha felmegy a fórumra. Annyi ***** ***** **** embert felszedett a klub útközben, h már teljesen elvesztette a régi jellegét. Szóval szerinem nem kellene erőltetni, hogy minnél nagyobb nyilvánosságot kapjon. Jó, ha nyugalom van. Majd beindul itt is a köpködés, meg egymás fúrása. És arra semmi szükség sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Néha szóba kerül, hogy hirdessük meg itt ott a találkozókat, és hívjünk minnél több embert. Szerintem most van egy jó társaság. Nem kell ezt azzal elrontani, hogy legyünk sokan. Inkább örülni kell neki, hogy kevesen vagyunk. A kadettklub is így indult. Pár emberrel. Mára pedig felhígult úgy, h kb a hígf*sban hajózik az ember, ha felmegy a fórumra. Annyi ***** ***** **** embert felszedett a klub útközben, h már teljesen elvesztette a régi jellegét. Szóval szerinem nem kellene erőltetni, hogy minnél nagyobb nyilvánosságot kapjon. Jó, ha nyugalom van. Majd beindul itt is a köpködés, meg egymás fúrása. És arra semmi szükség sincs. Legyen így!Igazad van, aki akar úgyis megtalál minket!Nem is fogom mondani senkinek a klubot, csak olyannak akiről biztosra tudom, hogy jó arc! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Legyen így!Igazad van, aki akar úgyis megtalál minket!Nem is fogom mondani senkinek a klubot, csak olyannak akiről biztosra tudom, hogy jó arc! Többiek vagy nem akarják kommentálni, vagy csak te tudod, miről beszélek. B) B) :D ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Többiek vagy nem akarják kommentálni, vagy csak te tudod, miről beszélek. B) B) :D ;) ;) :lol: Hallgatás=beleegyezés :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Többiek vagy nem akarják kommentálni, vagy csak te tudod, miről beszélek. B) :D ;) ;) :lol: :P Én ne tudnám?Kadettklub...ehhh... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Hallgatás=beleegyezés B) Nem ugatni akarom a Kadettklubot, mert azért szeretem még mindig. De vannak bajok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Nem ugatni akarom a Kadettklubot, mert azért szeretem még mindig. De vannak bajok. Vannak ám, sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Kb 2 hete írt egy siklósi srác, hogy hallott a mediterrán opelklubról, és szeretne belépni. Válaszban megírtam, hogy egy hivatalos klub, és tagsági díjat kell fizetni. Azóta nem jelentkezett. Azért a fizetési kötelezettség sztem sok prasztot visszatart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Kb 2 hete írt egy siklósi srác, hogy hallott a mediterrán opelklubról, és szeretne belépni. Válaszban megírtam, hogy egy hivatalos klub, és tagsági díjat kell fizetni. Azóta nem jelentkezett. Azért a fizetési kötelezettség sztem sok prasztot visszatart. B) B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lomha 8V Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Kb 2 hete írt egy siklósi srác, hogy hallott a mediterrán opelklubról, és szeretne belépni. Válaszban megírtam, hogy egy hivatalos klub, és tagsági díjat kell fizetni. Azóta nem jelentkezett. Azért a fizetési kötelezettség sztem sok prasztot visszatart. Ki volt az?Küldd el a nevét pü.-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2008 Kb 2 hete írt egy siklósi srác, hogy hallott a mediterrán opelklubról, és szeretne belépni. Válaszban megírtam, hogy egy hivatalos klub, és tagsági díjat kell fizetni. Azóta nem jelentkezett. Azért a fizetési kötelezettség sztem sok prasztot visszatart. Aki "megretten" a tagdíj kapcsán az nem feltétlenül paraszt B) Lehet, hogy nem látja a tagsággal járó előnyöket, vagy nem akarja látni B) Igazándiból az lenne az üdvös, ha olyan társaság alakulna ki minden szekcióban/régióban, akik bármikor szívesen taliznak egymással, ha úgy alakul segítik egymást, ha van lehetőségük mozdulnak együtt ide-oda, esetleg talit is szerveznek. Mert azért jó valamire "ránézni" az esmény után, hogy igen, ez a mi munkákból jött létre, ennyi+ennyi ember jól érezte magát :D 1 biztos jó szűrő tagdíj megléte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Aki "megretten" a tagdíj kapcsán az nem feltétlenül paraszt B) Kori szerintem nem rossz értelemben gondolta, hogy paraszt, hanem csak egy megnevezés volt. Igazándiból az lenne az üdvös, ha olyan társaság alakulna ki minden szekcióban/régióban, akik bármikor szívesen taliznak egymással, ha úgy alakul segítik egymást, ha van lehetőségük mozdulnak együtt ide-oda, esetleg talit is szerveznek. Mert azért jó valamire "ránézni" az esmény után, hogy igen, ez a mi munkákból jött létre, ennyi+ennyi ember jól érezte magát B) Ez így van! 1 biztos jó szűrő tagdíj megléte. Igen, de nem kell mindjárt ezzel lerohanni az érdeklődőt, megszűri a "jónépet" a már kialakult "mag" a találkozók során. Aztán aki szimpatikus, és neki is a klub, az előbb-utóbb talán hivatalosan is belép, ha látja, hogy érdemes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts