opzsolt Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Pécsen is van sok opeles :D De ez nem jelenti azt, hogy opeles társaságba akarna járni. De ez így van rendjén. Már csak az kéne, hogy minden opeles opelklubozni szeretne. Csak az opelesek krémje kell nekünk :lol: :D na valahogy így igen jól fogalmaztál :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 1. ivannorbi 2. gergolabs (az én szerencseszámom 17 ) 3. kori 4. hening (én meg párosával szeretem (lásdd avatarom) tiszteletbeli) 5. babu 6. egyhapsi (ehhez nem kell klubtagnak lenni, de hamarosan úgyis az leszel) 7. opzsolt (szerencseszámom ) 8. Kojak (én nagy betűvel írom ) 9. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 1. ivannorbi 2. gergolabs (az én szerencseszámom 17 ) 3. kori 4. hening (én meg párosával szeretem (lásdd avatarom) tiszteletbeli) 5. babu 6. egyhapsi (ehhez nem kell klubtagnak lenni, de hamarosan úgyis az leszel) 7. opzsolt (szerencseszámom ) 8. Kojak (én nagy betűvel írom ) 9. Átigazolsz hozzánk? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Átigazolsz hozzánk? :huh: :D Hát anno úgy volt, hogy megyek Pestre, de nemúgy alakult. Utána meg meg is szűnt a régi mediterrán régió, vagy legalábbis úgy rémlik, hogy nem találtam a listán. De most az újjászületés... :lol: :D :) ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 De most az újjászületés... :huh: :) :lol: :D :) Reméljük ;) Legalább Kaposvár környékéről is lesz már valaki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Reméljük :huh: Legalább Kaposvár környékéről is lesz már valaki! Van még 1 srác, aki Kaposvárról van F Astrával és fórumozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Van még 1 srác, aki Kaposvárról van F Astrával és fórumozik. Gondolom Tiu-ra gondolsz. Rajta kívül van még 2 tag, igaz, nem túl aktívak, meg jónéhány regisztrált kaposvári felhasználó is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Gondolom Tiu-ra gondolsz. Rajta kívül van még 2 tag, igaz, nem túl aktívak, meg jónéhány regisztrált kaposvári felhasználó is. Hát közülük én senkit nem ismerek sajnos. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Hát közülük én senkit nem ismerek sajnos. :lol: És valaki környékbeli opeles ismerős? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 És valaki környékbeli opeles ismerős? :huh: Hát csak egy Vectrás ismerős van, de őt nem hiszem, hogy annyira érdekli a dolog. Aki még volt az már nem opelos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Hát közülük én senkit nem ismerek sajnos. :huh: Sziasztok ! Ami késik, nem múlik, egyszer csak el kell indulni. Megnézem a dátumot jó-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Sziasztok ! Ami késik, nem múlik, egyszer csak el kell indulni. Megnézem a dátumot jó-e. Jó lesz az! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Jó lesz az! :lol: Ööö... :huh: csak ezt nem is ide akartam írni, mármint a dátumot. De: 1. ivannorbi 2. gergolabs (az én szerencseszámom 17 ) 3. kori 4. hening (én meg párosával szeretem (lásdd avatarom) tiszteletbeli) 5. babu 6. egyhapsi (ehhez nem kell klubtagnak lenni, de hamarosan úgyis az leszel) 7. opzsolt (szerencseszámom ) 8. Kojak (én nagy betűvel írom ) 9. Tiu Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Beszéltem Enginnel. Ő nem fizetős tag. :huh: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 1. ivannorbi 2. gergolabs (az én szerencseszámom 17 ) 3. kori 4. hening (én meg párosával szeretem (lásdd avatarom) tiszteletbeli) 5. babu 6. egyhapsi (ehhez nem kell klubtagnak lenni, de hamarosan úgyis az leszel) 7. opzsolt (szerencseszámom ) 8. Kojak (én nagy betűvel írom ) 9. Tiu 10. Gyurka Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Welcome!+ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 ... 10. Gyurka Na azzé! :) Már kezdtem azt hinni, hogy cserbenhagysz minket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 1. ivannorbi 2. gergolabs (az én szerencseszámom 17 ) 3. kori 4. hening (én meg párosával szeretem (lásdd avatarom) tiszteletbeli) 5. babu 6. egyhapsi (ehhez nem kell klubtagnak lenni, de hamarosan úgyis az leszel) 7. opzsolt (szerencseszámom ) 8. Kojak (én nagy betűvel írom ) 9. Tiu 10. Gyurka 11. Alex.79 (most utaltam a tagdíját) :) Pistííí! Beelőztek! Nem megy a júpíszí? Gyorsan lépj be Te is, és akkor megvan a tényleges 10 fő! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 egyhapsi kivételével (ha Alex.79-et is számolom :) ) akkor megvan a 10 fő klubtag! Tessék egy találkozó keretében "megalakulni" ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 egyhapsi kivételével (ha Alex.79-et is számolom :) ) akkor megvan a 10 fő klubtag! Tessék egy találkozó keretében "megalakulni" ! Próbálok ráhatni egyhapsira, viszont heninggel nem tudom, hogy mi a helyzet. Nem követtem figyelemmel, hogy hogyan alakul az Ő régiója. Bár a megalakuláshoz gondolom elég a pillanatnyi helyzet. Aztán majd átigazol. Feltételezem, hogy az átigazolásával nem szűntetik meg a régiót (szekciót) :) :) . Amúgy a 10-i összejövetel alkalmas is lenne a megalapításhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Szerintem a feltételezés helyes! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Szerintem a feltételezés helyes! :) Köszönöm a megerősítést :D Amúgy mi is kell a megalapításhoz? Tudom, nézzem meg a ... ott, ahol az le van írva :) ! Majd utánanézek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Amúgy mi is kell a megalapításhoz? Előszöris kell egy széééép alapító okirat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Előszöris kell egy széééép alapító okirat. :) És ezt hány embernek kell aláírnia a csapatból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Ugyan már! :) Ez csak a mi hóbortunk volt. :) Andi kitalálta, én megírtam, SzaboT meg intézte a nyomtatást. Nem kell ilyet csinálni, de jól mutat otthon bekeretezve a falon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts