mélykék76 Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Aki szeretne csatlakozni a régióhoz itt megteheti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 1. ivannorbi 2. 3. 4. 5. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 1. ivannorbi 2. 3. 4. 5. 6. 7.opzsolt (szerencseszámom :huh: ) 8. - - - - Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 1. ivannorbi 2. gergolabs (az én szerencseszámom 17 :lol: ) 3. 4. 5. 6. 7.opzsolt (szerencseszámom :huh: ) 8. - - - Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 1. ivannorbi 2. gergolabs (az én szerencseszámom 17 ) 3. 4. hening (én meg párosával szeretem (lásdd avatarom)) 5. 6. 7.opzsolt (szerencseszámom ) 8. - - - Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 1. ivannorbi 2. gergolabs (az én szerencseszámom 17 ) 3. 4. hening (én meg párosával szeretem (lásdd avatarom)) 5. 6. 7.opzsolt (szerencseszámom ) 8. - - - Látom, lesz egy külsősünk is! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Látom, lesz egy külsősünk is! :huh: Sztem a mediterránt bele kéne helyezni a Dunántúlba.Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 1. ivannorbi 2. gergolabs (az én szerencseszámom 17 ) 3. kori 4. hening (én meg párosával szeretem (lásdd avatarom)) 5. babu 6. 7.opzsolt (szerencseszámom ) 8. Sajnos többi mohácsi klubtag kikopott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 1. ivannorbi 2. gergolabs (az én szerencseszámom 17 ) 3. kori 4. hening (én meg párosával szeretem (lásdd avatarom)) 5. babu 6. 7.opzsolt (szerencseszámom ) 8. Sajnos többi mohácsi klubtag kikopott. Szerzünk újakat! Emberek jönnek, mennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 hát itt mohácson ismerek még pár opelos embert aki régóta opelozik de vagy nincs netje vagy olyan fazon hogy haggyuk is inkább :D az előbb voltam vendégségben egy opelos régi barátnál és pont mondtam neki hogy van ez a fórum dolog és hát ha gondolja .... -sajna nagyon elfoglalt nincs erre ideje :lol: de azért csak be néz néha néha ide :huh: aztán majd alakulgat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Talán az győzné meg őket, ha a környékre szerveznénk egy klub szintű összeröfit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Talán az győzné meg őket, ha a környékre szerveznénk egy klub szintű összeröfit. valami minőségire gondolsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 igen. egy két-három naposra. csak nem hinném, hogy a környéken van olyan hely ahol ezt le lehetne bonyolítani. De ezt folytassuk a chatben, mert kimoderálnak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Szeretnék tag lenni.:-) De hogyan lehet ? Mi a módja ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Opelklub.hu oldalon megtalálsz minden szükséges infot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 1. ivannorbi 2. gergolabs (az én szerencseszámom 17 ) 3. kori 4. hening (én meg párosával szeretem (lásdd avatarom)) 5. babu 6. egyhapsi (ehhez nem kell klubtagnak lenni, de hamarosan úgyis az leszel) :huh: 7. opzsolt (szerencseszámom ) 8. Sajnos többi mohácsi klubtag kikopott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 :huh:1. ivannorbi 2. gergolabs (az én szerencseszámom 17 ) 3. kori 4. hening (én meg párosával szeretem (lásdd avatarom)) 5. babu 6. egyhapsi (ehhez nem kell klubtagnak lenni, de hamarosan úgyis az leszel) :D 7. opzsolt (szerencseszámom ) 8. Sajnos többi mohácsi klubtag kikopott. Akkor most már le is iratkozhatok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 :huh: Akkor most már le is iratkozhatok? :lol: :D Te leszel a tiszteletbeli tag :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 :huh: Te leszel a tiszteletbeli tag :lol: Köszi, bíztam bennetek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 1. ivannorbi 2. gergolabs (az én szerencseszámom 17 ) 3. kori 4. hening (én meg párosával szeretem (lásdd avatarom)) 5. babu 6. egyhapsi (ehhez nem kell klubtagnak lenni, de hamarosan úgyis az leszel) :D 7. opzsolt (szerencseszámom ) 8. Sajnos többi mohácsi klubtag kikopott. ez a baranya megye különlegesen passzív megye azon belől mohács kiemelkedik . nem baj nam baj vagyunk 3 an már akár kártyázhatunk is :lol: talán az idők során bővülgetünk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 :huh: Te leszel a tiszteletbeli tag :D így van ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 így van ! :huh: Akkor módosítom a listát. 1. ivannorbi 2. gergolabs (az én szerencseszámom 17 ) 3. kori 4. hening (én meg párosával szeretem (lásdd avatarom) tiszteletbeli) 5. babu 6. egyhapsi (ehhez nem kell klubtagnak lenni, de hamarosan úgyis az leszel) 7. opzsolt (szerencseszámom ) 8. Sajnos többi mohácsi klubtag kikopott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 ez a baranya megye különlegesen passzív megye azon belől mohács kiemelkedik . nem baj nam baj vagyunk 3 an már akár kártyázhatunk is :lol: talán az idők során bővülgetünk :huh: Miért lenne Mohács passzív? Pécsen eddig szinte egyedül voltam aktív, most Gergővel egy kicsit megpezsdült valami. Majdcsak lesz valahogy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 a fen tudja . mohácson van sok opeles csak azokat nem nagyon érdekli hogy itt mi is történik de talán jobb is ez így :huh: én magamat ismerve ahova csak tudok elmegyek talira mert álltalába értelmes eszmecserék szoktak lenni .na jó,, már amikor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 a fen tudja . mohácson van sok opeles csak azokat nem nagyon érdekli hogy itt mi is történik de talán jobb is ez így :huh: én magamat ismerve ahova csak tudok elmegyek talira mert álltalába értelmes eszmecserék szoktak lenni .na jó,, már amikor :lol: Pécsen is van sok opeles :D De ez nem jelenti azt, hogy opeles társaságba akarna járni. De ez így van rendjén. Már csak az kéne, hogy minden opeles opelklubozni szeretne. Csak az opelesek krémje kell nekünk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts