warwolf Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Fankadeli-Álmodtam... Figyeljetek a szövegre......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Fankadeli-Álmodtam... Figyeljetek a szövegre......... Mindamellett, hogy nem szeretem a rap-et, a szöveg velős. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Egy másik, külföldi kedvenc...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 www.itunes.com van ott egy progi, ez a neve, van benne pár rádió, kb 30 stílus én használom, korrekt akár 192kb/s de a zöme 128kb/s Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 'szomat a rappbe má! :huh: Aki tökös ilyet hallgat: Tony Iommi & Glenn Hughes - What You`re Living For Két öreg mester lemeze,de a mai fiatal zenészek sorban állnának náluk a receptért,ha fele ilyen jó dalokat tudnának írni. Tony Iommit ugye nem kell bemutatnom senkinek,aki kicsit is szereti a 70-es évek rockját.Ő a Black Sabbath bal kezes gitáristene. Glenn Hughes pedig a Deep Purple-ben nyomta. Én tavaly voltam a koncertjén az A38-on.Úgy mentem oda,hogy: "Na nézzük milyen nosztalgia est lesz ez!" Hát bokánfostam magam!Az öreg jobb,mint valaha!Iszonyatos hangja van még mindig,egy percig sem volt nosztalgia. Aki szemfüles észre veszi,hogy a Red Hot Chili-s zenészek nyomják neki a zenét! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Daft Punk - Around the world (kid club mix) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 Bonustrack Losinak és Johnnynak a szombati flextek szereléshez: Traubit AKAUNK!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 BRG MK27 :huh: Sztereóban jobb... Gyerekkori kedvencek: Leó Ági van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 A fülnek borzalom, de szemnek nagyon jó! :huh: Csini hamburgerek Johnnynak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 BRG MK27 :huh: nekem van ilyenem és nagyon szerettem, sokáig használtam, szereltem a koleszban..... http://216.239.59.104/search?q=cache:FtK0r...;cd=3&gl=hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Az első riportokat BRG MK-29 Juno-val csináltuk, már az iskolában is hangtechnikus voltam. Ennek ellenére a kedvencem a Tesla B90 szalagos magnó volt. 1,5 éves koromban simán befűztem és bekapcsoltam szüleim nem kis meglepetésére. :huh: Aki nem ismerné ez az: http://arukereso.vatera.hu/tesla_b90_es_orsos_50378485.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Az első riportokat BRG MK-29 Juno-val csináltuk, már az iskolában is hangtechnikus voltam. Ennek ellenére a kedvencem a Tesla B90 szalagos magnó volt. 1,5 éves koromban simán befűztem és bekapcsoltam szüleim nem kis meglepetésére. :lol: Aki nem ismerné ez az: http://arukereso.vatera.hu/tesla_b90_es_orsos_50378485.html Udi! Nekem ilyen van itthon,csak össze kellene rakni! :huh: Apunak sok szalagga van hozzá,6évesen már profin fűztem be és nyomtam rajta a Led Zepp-et,Deep Purple-t és más ilyen finomságokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 B100-as az álom volt a számomra mivel az sztereó....nekem van kb. 80 db Tanért-es Polimer szalagom ami még nem volt használva és magyar-irodalom ált.isk tananyag van rajta....azokra dolgoztunk, vágtuk az iskolarádió műsorát mivel ezt kézzel simán lehetett vágni mint a nagyok a rádióban. :huh: Fel kell éleszteni a B100-ast mert nekem is van egy csomó gyermekkori hangfelvételem amit digizni kellene CD-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Fel kell éleszteni a B100-ast mert nekem is van egy csomó gyermekkori hangfelvételem amit digizni kellene CD-re. Egy hangtengely gumiszíj kellene bele és egy megkímélt fej és máris müködik szerintem. :lol: Agyaljunk rajta? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Vagy vegyünk egy ilyet!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 nékem is van szalagos magnóm, meg sok-sok szalag, elő kéne keresni.... a voga-turnovszky tényleg jó, még egy Skála (vagy Polimer) tipusú kazimon van rajta) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Néztem ma Pink Floyd DVD-t, PULSE Egyik számnál ismerős lett a szőke énekes csaj: The great gig in the sky Aztán rájöttem,honnan ismerős a csaj: Mondjuk az eredeti PF videónál nincs jobb: pink floyd Nem tudom az eredetit ki énekli,de hátborzongató a hangja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Ítélet helyett....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Johnnynak: gitáros Ide azt írják, hogy gitárvirtuóz, de ez közelebb áll a zongorázáshoz. És mitől szól a gitár? Azt nem pengetni is kéne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Sosem fogom elfelejteni hányszor néztük meg haverokkal ezt...ahogy Joe Perry lelép a vonat elöl...tudod hogy trükk,de az a lazaság! :huh: Aerosmith - Livin' On The Edge Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 nekem ez a kedvenc Aerosmith számom: http://www.youtube.com/watch?v=t4u5om4xihU...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 nekem ez a kedvenc Aerosmith számom: http://www.youtube.com/watch?v=t4u5om4xihU...feature=related A címét vegyük készpénznek? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Nagyon bírom őket: különleges zenéjük van (mondjuk, pont nem ez...) de Morten Harket, az énekes rettentően jóképű (volt), nagyon odavoltam érte kiskoromban. http://www.youtube.com/watch?v=RMWXyEHoN88 ez nagyon szép és szomorú is egyben: http://www.youtube.com/watch?v=aIn2wiiEoeg...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts