warwolf Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Mekkora zene volt anno a Dune........... :lol: Nagyon régóta kerestem ezt a zenét....... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Losinak több előadásban: Queen - Who Wants to Live Forever Sarah Brightman - Who Wants to Live Forever Johnny ilyen misére kellett volna :huh: : Dr. Alban feat Yamboo - Sing hallelujah 2005 Bonustrack: Natasza Urbańska - I Feel Good :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Nincs mit hozzáfűzni! Fantasztikus! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 A Dune-ok tényleg jók! Akkor voltam pont sci-fis korszakomban is.! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Nosztalgiázóknak: Guns&Roses - Locomotive Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Hát ez kész! Belga az isten! :huh: Belga : Kavboj Nem volt oly rég Mexikóban, szügyig tapostunk a hóban, későre járt, hideg volt és kiloccsant a kulacsból a whiskey! Tudtam én, hogy vakarnom kell, a nyereg fölött két centivel, belémnyilallt, összerándult és éreztem, hogy nagyon-nagyon viszket! Tripperes lett a trapperem, piros színű a ######hegyem, görbelábú büdös lotyó, rámküldte a kuplerájok átkát! Visszamegyek, jól megverem, vagy legalább jól megbaszom, persze ez most nagyon fájna, kiütne és lehánynám hátát! Refrén: Egy kavboj, mit tehet, egy kavboj, ha tripperes. Egy kavboj, nem indián, egy kavboj, nem mohikán. Elmentem egy indiánhoz, a mohikán fősámánhoz, eléálltam, mondtam neki, segítsél te táltos bébi dzsúzzz, ebben! Minden gyógynövényt kipróbált, lószart kent rá az se használt, nem segített Ő se rajtam, de elnevezett Folyós ######nak, engem! Visszatértem Mexikóba, belelógattam a hóba, kérdezgette a sok digó, mit keres itt ez a gringó, télen? Még mindig megvan a tripperem, Folyós ###### lett a gúnynevem, rajtam röhög a Vadnyugat, kapjátok be a ######omat, de tényleg! Refrén: Egy kavboj, mit tehet, egy kavboj, ha tripperes. Egy kavboj, nem indián, egy kavboj, nem mohikán. Megpróbálom, hátrahúzni, áááá-ááá-ááá...! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 egyik legjobb g'n r Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 187 Lockdown - Kung Fu.... Egyik régi kedvencem, ez megy most az autóban. :huh: Kicsit szokni kell, így jutúbon nem az igazi a zene, de legalább vicces a klip. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 ....Egyik régi kedvencem, ez megy most az autóban. :huh:.... Kocsiból netezel ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 a youtube-on a képminőség zavar.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Sting - Brand New Day Brooklyn Bounce - Take a ride The Prodigy - Out of Space 2 Unlimited - Megamix Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Csak hogy én is írjak ide : http://www.youtube.com/watch?v=00r7S7lAtbo direkt nem árulom el mi ez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Érdekes klip - sok hírességgel. :huh: én tegnap rákattantam a gánzenróziszra -egész délután a klipeket bámultam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Na akkor egy másik klasszikus: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Na akkor egy másik klasszikus: Ez király. Tőlük a kedvencem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Ez király. Tőlük a kedvencem. Ezt nézd meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Ezt nézd meg... Fincsi. http://www.youtube.com/watch?v=6zlqMmK19S0, meg mit szólsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Fincsi. http://www.youtube.com/watch?v=6zlqMmK19S0, meg mit szólsz? Elhallgatom őket,nem rossz,ismerem is,de valahogy nem az esetem...nem szorul a lemezük a lejátszóba hetekre. :huh: Őket ismered? Opeth Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Elhallgatom őket,nem rossz,ismerem is,de valahogy nem az esetem...nem szorul a lemezük a lejátszóba hetekre. :huh: Őket ismered? Opeth Még nem. Ez vmi doom nem? A SOAD-ot is csak 2 éve fedeztem fel, azóta halgatom őket, meg ezt. Velős!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Még nem. Ez vmi doom nem? Hát nehéz lenne besorolni és pont emiatt tetszik.Minden keveredik benne. Én inkább az olyan zenéket keresem mostanában,amiben hallani valami újat,valami egyedit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Néha szoktam egy kis punk rockot is halgatni, bár egy kissé öreg, mint én :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Bonustrack: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Ez meg nem is zene: Attraction Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Rihana - Umbrella Bonustrack (Youtube felfedezettje akiből sztár lett): Marie Digby - Umbrella - Last Call with Carson Daly Lelkes amatőrök: Ben Deignan - Rihanna (Cover) Umbrella Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Ez milyen durva! Évekig hallgatok valamit,aztán egyszer veszem a fáradtságot,hogy mellé olvassam a szöveget is és ledöbbenek!!! Piszok jó szöveg és zene egyben!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts