corsarulez Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Téynleg jó. :( De jó zúzós zene: ZZ TOP "Sharp dressed man" vagy "Give me all your lovin'" Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Kellemes kis muzsika. :( Múltkor olvastam,hogy ez a lemez egy kibérelt kastélyban készült,ahol a zenészek finom vörösbor és egy két tekert cigi után írták a jobbnál jobb számokat,elzárva világtól. A fenti szám egy éjszakai zenélgetés végeredménye például. A "Stairway to Heaven" kottája a legtöbbször eladott kotta a rockzene történetében. Évente körülbelül 15 ezer példányban fogy el, eddig egymillió darabot adtak el belőle. When The Levee Breaks. (Mikor a gát szakad) 2005 Katrina hurrikán! A szám szövege nagyon aktuálissá vált.Maga a szám elején hallható dobhangzás elég egyedi,amit úgy értek el,hogy a kibérelt kastély bejárati ajtajánál lett felállítva a cucc és ott vették fel.A bödületes hangzást az akusztika adta,de minden idők legjobbja szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Ha már szóba került Slash, akkor egy kis Jackson is belefér, de szigorúan rockosan Michael Jackson feat. Slash - Give Into Me majd pedig egy igazán régi Jacko: 1982-ből a Thriller (érdemes megfigyelni, hogy szinte rá sem lehet ismerni Jacko-ra, annyira kihipóztatta magát... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Ja, még valami. Most került hozzám egy film. Az a címe, hogy 9 RoTa. Orosz produkció, és egy afganisztáni harci helyzetet valós történet alapján ültettek mozivászonra. A zenét a Sektor Gaza szolgáltatja benne. Íme egy kis közös Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Led Zeppelin - Black Dog :( Fantasztikus blues/rock keverék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 Led Zeppelin - Black Dog :( Fantasztikus blues/rock keverék! korrekt muzsika ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 Ha valakinek van kedve: Led Zeppelin: IV. 1971 Black Dog Rock And Roll Stairway to Heaven Misty Mountain Hop Four Sticks Going to California When the Levee Breaks Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 A szövege iszonyat jóóóóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=Zd1I2O8kCvU...feature=related ehhhh....... :( DM magyar felirattal ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 Ez egy jó kis szám - plusz angolnyelvlecke . és végül is megpróbálták beleintegrálni a feliratot.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2007 Megoszt Elküldve December18, 2007 A történet a következő: Kedvenc magyar dobosom(Borlai Gergő) és haverjai összejönnek egy European Mantra koncertre,de mi legyen a bemelegítés? Kitalálják,hogy mivel a Tom&Jerry-t mindeki imádja hát zenéljünk élőben valamit alá a mesének. Én nagyon jókat derültem rajta! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 A sárga zsigulis zenekar másik nagyon jó száma: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Libertine Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Lasgo - Surrender Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Pont most egy Lasgo-s CD van a kocsimban! Én is szeretem a zenéjüket! A Kate Ryan szám is jó. És a nő is szép. (de ezt nem azért mondom....!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 (de ezt nem azért mondom....!) Tudom! Nem hamburger, hanem hot dog! ;) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Tudom! Nem hamburger, hanem hot dog! :) ;) Hambit akarok,de nem majonézest! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Előbb edd meg a hamburgert, aztán a majonézt oda nyomod a tubusból, ahova gondolod! ;) E-Rotic - Fred come to bed :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Előbb edd meg a hamburgert, aztán a majonézt oda nyomod a tubusból, ahova gondolod! :) E-Rotic - Fred come to bed ;) Érdekes. Nem is tudtam, hogy Kylie Minogue-nak vol egy ilyen komoly félresiklása :( :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 we are the world (eredeti) Hofi - pial a fold :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Piiista! te hol láttad Minogue kisasszonyt? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2007 Megoszt Elküldve December25, 2007 Megint egy igényes magyar jazz!!! Igenis van jó zene itthon,csak nem kap nyílvánoságot sajnos! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Foo Fighters - All my life :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Johnnynak: Techno funoknak: Dune - Rainbow to the stars Dune - Million Miles From Home Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts