Udi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Starsplash Down Low-Vision of life Down Low-Murder Down Low-H.I.V. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 "Egyszer, ha majd öreg leszek, veszek két kereket. Kocsit eszkábálok rá, mások levetett holmiját gyűjtöm. Végigjárom a kukákat, ha lesz még akkor egyáltalán, s nem pusztít el mindent szemétzabáló tűz.... ... Azért megvagyok szépen, megtalálom számításomat...." Az öreg matematikus dala :( (Bikini - XX.századi híradó, 1984) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Starsplash Az eredetije Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Az eredetije Ami persze ezerszer jobb! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Zagar!!!!!!!! Micsoda zenekart találtam a héten! :( Egy érdekes cikk,a zenekar vezetőjével... Két kiemelt gondolat,amin érdemes elmorfondírozni: Egyfelől ragaszkodunk a kézzelfogható adatokhoz, másfelől az önismeretre és boldogságkeresésre komoly ipar épült. Igen, ahogy jöttem az előbb a villamossal, láttam egy csomó boldogságkereséssel foglalkozó könyv hirdetését. A racionális, nyugati ember úgy látszik rájött, hogy nem elég, ha van dolgozó lány jó autóm, lakásom, jó ruháim, és csak a külsőségekkel definiálom magam. Az új évezred legnagyobb problémája szerintem a hit hiánya és itt nem a vallásra gondolok, bár szerintem Amerika terrorizmus elleni harca - vagy fordítva - is vallásháború. Az egyedüllétről mit gondolsz? Nem a szakítást követő egyedüllét foglalkoztat, hanem például amikor valaki észreveszi, hogy a barátai nem is igazából barátok, hanem csak haverok és rájön, hogy erről ő is tehet. Az ember végülis mindig egyedül van. Sokan azért akarnak kapcsolatot, hogy valahogy eltöltsék a szabadidejüket, és a másiktól várják a saját boldogságukat. Úgy gondolkoznak, hogy ha megtalálom az igazit, csak akkor leszek boldog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 "Nyuszi, nyuszi kérlek tojj nekem egy tankot, lemegyek a nyócba, Rabolok egy bankot, Nyuszi, nyuszi kérlek tojj nekem egy tankot, Kinyírom a Gyuszikát, Mert nem adott csokikát." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December2, 2007 Megoszt Elküldve December2, 2007 Óriási Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 A mai "sutyóknak" egy kis nosztalgia...tehát van összefüggés a két szám között és nem Cher "másolta" a Scooter-t. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Azt hiszem megint sikerül találnom egy olyan magyar zenekart,aki tényleg egyedi zenét játszik,igényes,nem a tömegfogyasztóknak szól,hanem az igazi zene kedvelőinek,akik nem "háttérzenéket" hallgatnak,hanem figyelnek is a mondanivalóra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 A másik legjobb a Jutka nincs fenn csak "remixben" egy csóka énekli gitárral... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Egy másik gyöngyszem... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Hát Udi, Waszlavik Gazember még oké, de Uhrin bácsi, már nekem sokkk... pláne azzal a szép parókával. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Ok! Uhrin bácsi akkor nemcsak nálam verti ki a biztosítékot.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Genesis - Land Of Confusion Enigma - Sadeness Snap - Colour Of Love Snap - The Power AC/DC - Thunderstruck Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 a Walk This Way-re mennyit tomboltunka dizsiben!!! :( ;) Genesistől még szeretem az "In too deep"-et, ami lassú szám, de nagyon szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Editnek: Bonnie Tyler - Total Eclipse of the heart live Culture Club - Karma chameleon Rod Stewart - Baby Jane New Order - Blue Monday Bob Marley & The Wailers - Buffalo Soldier U2 - New Year's Day STEVE MILLER BAND - ABRACADABRA Yazoo - Don't Go Alan Parsons Project - Sirius Eye in the Sky (Live) Toto - Rosanna (Live) Survivor - Eye Of The Tiger Queen - Another One Bites The Dust Madness - One step beyond Pink Floyd - Run Like Hell George Benson - Give Me The Night Dire Straits - Tunnel Of Love Bob Marley & The Wailers - Could You Be Loved Kool & the Gang - Ladies Night Live Lipps Inc - Funkytown Barbra Streisand - Woman in Love Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2007 Megoszt Elküldve December8, 2007 Stefan Raab-Hier komm' die maus! Sztem Óriási zene! :( C-BLOCK Future Breeze Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 I. Opeles pályanap felvonulás soundtrack: The Verve - Bitter Sweet Symphony :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2007 Megoszt Elküldve December9, 2007 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Sting-Fragile Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December12, 2007 Megoszt Elküldve December12, 2007 Igazi koncert felvétel! Nem semmi a pogózó tömeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Egy igazi klasszikus!!! Tényleg úgy van,ahogy a Guns gityósa mondta,Slash: "Nem bízom meg olyan emberben,aki nem ismeri/szereti a Led Zeppelint!" ;) Ők a rock világ Beatles-e! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December14, 2007 Megoszt Elküldve December14, 2007 Egy igazi klasszikus!!! Tényleg úgy van,ahogy a Guns gityósa mondta,Slash: "Nem bízom meg olyan emberben,aki nem ismeri/szereti a Led Zeppelint!" ;) Ők a rock világ Beatles-e! :( Kellemes kis muzsika. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts