warwolf Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Nagyon kevesen ismerik ezt a zenekart,pedig jó zenét nyomnak! Tecc!CSak vezetés közben nem szabad hallgatni ilyesmit! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Manowar - Kings Of Metal Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Manowar - Kings Of Metal AC/DC highway to hell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Motörhead - Overkill Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November29, 2007 Szerző Megoszt Elküldve November29, 2007 A Salt n Pepa-t nézve megáttam a felvétel időpontját (1987) Vazze mi erre már buliztunk (zokogó szmájli). Öregek vagyunk? A Bros időszakban jártam szakmunkásba, volt két lány osztálytársam aki ha meglátta a srácokat, belevizelt a bugyijába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Öregek vagyunk? Á, nem! Csak mindenki más fiatalabb! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Nekem pár kedvenc: Delirium-Silence GreenVelvet -La La Land Kicsit mas tílusban mint eddig :( remélem nem néztek azért ki inne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Kicsit mas tílusban mint eddig :) remélem nem néztek azért ki innen :( Dehogy! Nekem nincs bajom az elektronikus zenével,bár nem a kedvencem,de vannak kivételek! Pl: Ezenfelül Zságerék nem kevesebbre vállalkoztak, minthogy egy szám erejéig összehozzák Magyarország legjobb underground énekesnőit. A dívák sora a következő; Sena, az elsőszámú ghánai-magyar fekete hip-hop énekesnő, Kuczora Edina Yonderboi zenekarából, Judie Jay, aki számtalan elektronikus formáció közreműködője (pl. Cas!o Samples), Péterfy Bori, az ex-Amorf Ördögökből, Hódosi Enikő a Neoból és Németh Juci, az Anima Sound System egykori énekesnője. Vagy lehet csak azért tetszik mindkettő,mert Hódosi Enikő szerepel benne? :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Nagyon süti!! :( ;) Be my lover Fugees Ready or not Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Öregek vagyunk?? Hát nem, csak bölcsebbek!! Bizony! Én is emlékszem, mikor az "igazi" zenebutikban alig vártuk a moderntókingot!! (80-as évek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Marusha........igaz ez elég friss, de jó..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 amíg keresgéltem volna egy eredeti Marusha - somewhere over the rainbow klippet, találtam egy kis mixet a régi tüc-tüc zenékből Happy hardcore mix ez az 1. darab belőle, ebben van Marusha is 4:35-től Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 London beat- L've been thinking about you SALT'N'PEPA - Push it Technotronic - Move this 2 Unlimited - No limit Seal - Crazy Simple red - Stars R.E.M. - Everybody Hurts Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én még nem unom a nosztalgiát! ;) DNA Featuring Suzanne Vega - Toms diner Rulezke! :) Na mit érdemel az a bűnös, aki rátalált? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Mekkora zene volt ez...... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 És meddig kerestem! :( Node akkor ne is álljunk meg itt! BROS - I Owe You Nothing ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Csak úgy, évszám nélkül: 1984 Wham! - Freedom 1985 Kool and the Gang - Cherish Sandra - Maria Magdalena 1986 Miami Vice, micsoda sorozat volt! ;) Cyndi Lauper - True Colors és egy 1981-es muzsika 1986-ban a Wembley stadionban (érdemes figyelni a hatalmas tömeget :( , ez az igazi teltházas koncert) Queen - Under Pressure (Live at Wmbley, 1986) Nem bírok elszakadni a Queen-től: Queen - We are The Champions (Live, Wembley, 1986) Ugyanaz a koncert. Nem semmi érzés lehetett ott lenni. Az 1986-os Magic Tour koncertkörút az együttes utolsó, de legsikeresebb turnéja volt. 1986. június 7-től augusztus 9-ig összesen 26 kocertet adtak, Európa-szerte több, mint 1 millióan vettek jegyet a koncertjeikre (csak Nagy-Britanniában 400 ezren), és július 27-én eljutottak a budapesti Népstadionba is. A kocertsorozatot a Live Magic című koncertalbumon is megörökíteték, bár az nem egy bizonyos fellépést tartalmaz, hanem több koncerten felvett anyagokból szerkesztették össze. 1987 Kylie Minogue - I should be so lucky Joe Cocker - Unchain my Heart 1988 Kylie Minogue - The Loco-Motion Technotronic - This Beat is Technotronic kicsit gyűjtögettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Laci ha gondolod, akkor esetleg postázhatom neked a Queen - Live in Budapest DVD-t! Most rákattantam a koncert DVD-kre, meg a klippekre. Más hallgatja a kocsiban a zenét, én majd nézem! :( Ja, és a Sabrina - Maria Magdalena miatt hatalmas THX! A múltkor járt az agyam, hogy vajon kit hagytam ki a '80-as évekbeli énekesnős válogatásomból. Hát ő kimaradt (és biztos még többen is). Egyébként csak hogy itt is meglegyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Köszi Sanyi, de asszem a Queen majdnem mindegyik albuma megvan, igaz, only mp3-ban, de ótóban tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Gurul tovább a Zenebutik! picit Freddie Mercury-nál maradva: Még '86 végén kereste meg Barcelona polgármestere Montserrat Caballét, hogy a városban rendezendő Olimpiai Játékok népszerűsítésére énekeljen valamit, ami a fiatalokat is megérintheti. Freddie mindig is rajongott az operáért és egyik kedvenc művésze volt a katalán operaénekesnő a klasszikus műfajban. Korábbi személyes találkozásuk adta az ötletet Caballénak, hogy felhívja Mercuryt az ötlettel. Freddie-t elvarázsolta a lehetőség és rögtön neki is láttak Mike Morannel a munkának. Elsőként az Exercises In Free Love készült el, melyben Mercury tökéletesen utánozza Caballé hangját. Ez a dal a The Great Pretender kislemez b-oldalán jelent meg, de később Montserrat Caballé is énekelte saját koncertjein. Aztán megszületett a Barcelona című himnusz, amivel mindenkit megdöbbentettek. A rockzene és az opera ilyen fokú összeolvadására addig nem volt példa (még a Bohemian Rhapsody esetében sem). Soha nem volt azelőtt rock énekes, aki odaállhatott volna egy opera díva mellé duettet énekelni, és megállja a helyét, nem bukik el, sőt. Freddie Mercury nagyságát ennél jobban semmi nem bizonyítja. A Barcelona kislemez 1987 októberében jelent meg, de akkor már fél éve dolgoztak a nagylemezen, ami végül egy évvel később, 1988 őszén jelent meg. Az albumot természetesen a címadó Barcelona vezeti be. Az instrumentális nyitány mélyen drámai, aztán a hangulat megteremtése után a két énekes szerelmes évődése veszi át a főszerepet. Csodálatos, ahogy egymást húzzák fel az égig, és ahogy a dal egyre jobban kitágul, és végül Freddie és Montserrat hangja átfogja az egész univerzumot a fináléban. Tökéletes, egyedi és megismételhetetlen darab!Akit érdekel ebből a cikkből idéztem. és akkor A Duett! folytatás 1989-től Madonna - Like a Prayer Ami kicsit a Vatikán tiltakozását is kiváltotta. 1990 Sinead O'Connor - Nothing Compares 2 U , csak hogy kicsit pörögjünk is. ;) 1991 Roxette - Joyride most picit balra el. Köszönöm a figyelmet! Tartasanak legközelebb is velünk. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Capella Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Ezt csak Sörös Sanyinak! Nézd meg hogyan is készül egy svéd mestermű! Opeth - studioban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Egy régi kedvenc : John Scatman - Scatman Mai változat :( : Tik vagytok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2007 Megoszt Elküldve December1, 2007 Nem csak úgy találtam, mert kerestem: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts