Sörös Sanyi Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Voltam olyan naív, hogy amikor ezt hallottam először, azt hittem, hogy hú de kreatív ez a Puff. Pedig nem! Itt az eredeti: Azt hiszem, hamarosan összekapok egy koppintós listát. Eredeti kontra másolat. Aztán mindenki eldöntheti, kinek melyik tetszik. :( Mondjuk, ez annyira nem is egyszerű. :P Mert a kreativitása miatt nekem mindenképpen a Zeppelin, de hangzása miatt viszont inkább Puff. Bár a hipi-hopit annyira nem csípem. :cry: És ugye Puff már ez előtt is bukott legalább eggyet. (és nem csak a motororral :D) Amire célzok: Police - Every Breath You Take, kontra Puff Daddy with Faith Evans and 112 - I'll be Missing You ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Micsoda jó topic!!!!!!! rengeteg jó számot emlegettetek. A Bros is tényleg jó volt jól elfeledték, pedig volt pár dallamos számuk. én pl. Rick astley-t is kedveltem. na, a ZZ Top peddig csúcs! Épp a Bestof cd-t hallgatom. De van itt Z'ZI LABOR cd is!!! :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Edit! Az első igazán befutott ugri-bugri együttesre emlékszel még? http://youtube.com/watch?v=GQ5eZSa7URA. :( Megjegyzem, sosem csíptem őket, sőőőt! :P De hátha valakinek esetleg bejött akkoriban. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 én ismertem a Bros-t ! bizony az akkori csajom nyomta ezerrel :D (hu de jó nő volt :( ;) ) volt pár darab ami tetszett is :cry: de a DM akkor már nagyon megfertőzött . tiszta nosztalgia fíling bakkker :P meghalgatok pár régi zenét oszt jár agyam mint atom ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Ha már a nosztalgiánál tartunk: Bad boys blue- You are women Boney M - Ma Baker Afric Simone - Hafanana Gyerekkori kedvencek: :( Boney M - Happy Song (1984) Modern Talking - Brother Louie Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Ugly Kid Joe - Cats In The Cradle Ugly Kid Joe - Everything About You Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Crash test dummies - Mmmm Mmmm Mmmm Mmmm kicsit tempósabb :( Scooter - Hyper hyper és akik a mélyládát is szeretik, ha érződik amikor zenét hallgatnak: Gigi Di Agostino - The Riddle Bár ez lehet ütősebb :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Mélyláda kedvelőknek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Egy kicsit elkalandozok Gyulafirátótra :( és mennyire igaza van. :P Íme néhány példa NSYNC - I want you Back Backstreet Boys - Everybody Take That - Relight my fire És hogy esetleg mégis viszi a sok tag közül valamire valaki, mert van némi tehetsége is: Robbie Williams - Rock DJ (a cenzúrázatlan klip) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Valakinek egy kis igényes magyar jazz-rock-metal??? :( Piszkosul imádom őket,dec 16 pest koncert,ott a helyem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Totálisan kifeküdtem a honlapon található első számtól! Losi fülleled meg! A szöveg iszonyat találó és szerintem a leányzó se kutya! :( Tetszik!Igényes zene! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Totálisan kifeküdtem a honlapon található első számtól! Losi fülleled meg! A szöveg iszonyat találó és szerintem a leányzó se kutya! :P Tetszik!Igényes zene! kellemes hang........ :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Nekem a régebbi albumáról sokkal jobban bejön. A szövegeiben pedig azok az igazi Gesztis nyelvi csavarok tetszenek nagyon. :( Persze lehet, hogy nem Geszti a szövegírója, de a stílus nagyon hasonló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Egy "kezdő" dobos... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Micsoda jó zenék! Milyen fíling volt, mikor az összefordított SANYÓ magnókkal másoltunk. Meg strapabíró BRG-vel..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November25, 2007 Megoszt Elküldve November25, 2007 Aki szereti a villanygitárt ezt nem hagyhatja ki! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Figyu a cicajányokat benne... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 Egy kis altató... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Lötyögjünk! Lauryn Hill - Everything is Everything Macy Gray - I Try Aaliyah - Are you that somebody Lauryn Hill - Doo Wop Destiny's Child-Bug A Boo Salt N Pepa-Whatta man En Vogue - Don't Let Go En Vogue - Free Your Mind Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Egy kis altató... Nekem is van egy kedvenc altatóm: Fear Factory - Zero Signal. Bár jóanyám nem épp ezt énekelte a kiságyam mellett. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Nekem is van egy kedvenc altatóm: Fear Factory - Zero Signal. Bár jóanyám nem épp ezt énekelte a kiságyam mellett. :( Nekem arról az albumról ez a kedvenc számom! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Kiss - Rock-n-Roll All Night Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Nagyon kevesen ismerik ezt a zenekart,pedig jó zenét nyomnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts