J0hnny Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Macskanyervogás! :D Ez a zene apukám: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Macskanyervogás! ;) Nem baj, ettől még lehetsz jófej! :) :D Amúgy nekem tetszik.A maga kategóriájában igényes zene. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Emlékül egy elég feledhetetlen Univeres buli emlékére, amikor is (Gepárd tanúsíthatja) eléggé "felszabadultan buliztam....... (idétlenül? :) ) A Buli anno a Silverben volt..... Corsaruleznek előre is leszögezném, tisztelet a kivételnek!!!! :D Itt pedig a magyar beksztrítbolysz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Akinek tetszett, betétdal a Step Up 2, Street c. filmből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Black to Black zenék hallgathatók az együttes saját weblapjáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Ezen behaltam! :devlish: :lol: :lol: Belga-Zsolti a béka Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Ezen behaltam! :devlish: :lol: :lol: Belga-Zsolti a béka Nagyon régi már,ZP-ben láttam élőben...hatalmas. Break your head, Break your head Breki down, breki down brekibrekidown Vadalmás, túrós, gatyában-durranós rajtaütés, NEM PITE! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Imádom ezt a fimet és a zenéje is jó: (most nézem épp. :devlish: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május6, 2010 Megoszt Elküldve Május6, 2010 Ez meg a harmadik részből van: http://www.youtube.com/watch?v=19uXQVwOqPs Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Ne haragudjon Zsuzsi néném anyagfáradás Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Ne haragudjon Zsuzsi néném anyagfáradás Há nézd má'! Picsányi asztalnál asztalnyi picsák! :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Nos, a 7 elején megérkezett a komplet anyag, DVD-vel, és egy zenei CD a dalokkal. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2010 Megoszt Elküldve Június4, 2010 Egy régi kedvenc: :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Egy régi kedvenc: :rolleyes: ;) Alap zene. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Mindig is bírtam a srácot: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július25, 2010 Megoszt Elküldve Július25, 2010 Egész jó..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Kicsit Bros beütésű... Baromi öreg vagyok,akinek mutattam senki nem tudta mi is volt az a Bros! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Kicsit Bros beütésű... Baromi öreg vagyok,akinek mutattam senki nem tudta mi is volt az a Bros! :D Vagy csak letagadta :wacko: :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Baromi öreg vagyok,akinek mutattam senki nem tudta mi is volt az a Bros! :D Mer' kiccsikók voltak! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Pat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Nagyon jó zene, anno Kkfháza városimertető filmjéhez használtam. ^_^ Kicsit más, főleg a steady cam megoldás ami tetszik benne, folyamatos felvétel vágás nélkül rengeteg statisztával: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Baromi öreg vagyok,akinek mutattam senki nem tudta mi is volt az a Bros! ^_^ Rossz embereknek mutattad. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Nagyon jó zene, anno Kkfháza városimertető filmjéhez használtam. :D Kicsit más, főleg a steady cam megoldás ami tetszik benne, folyamatos felvétel vágás nélkül rengeteg statisztával: Igazi klasszikus. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts