Joee Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 nekem ezt le tudja tölteni valaki? fontos lenne... THX Elment mailben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 Elment mailben! THX addig egy kis woody allen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 THX addig egy kis woody allen A lényeg, hogy nem ment bele a csőbe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 A lényeg, hogy nem ment bele a csőbe :lol: jah...köszi Joee most már csak idő kérdése, hogy mi lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 jah...köszi Joee most már csak idő kérdése, hogy mi lesz... Ugyan nincs mit, ez a legkevesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 nekem ezt le tudja tölteni valaki? fontos lenne... THX Atube? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 Atube? Már túl vagyunk rajta, azért köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember28, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2009 :rolleyes: ez mekkora: I Need You On The Floor : Nekem szükségem van rád a padlón <_< szabad fordításban : csini a ruhád, jól mutatna a padlószőnyegemen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október12, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2009 Lehet, hogy csak nekem új, de ezen a weboldalon keresztül lehet zenét letölteni a youtubról. Hogy működik? Regelni kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2009 Megoszt Elküldve Október12, 2009 Hogy működik? Regelni kell? Semmmi ilyesmi.Csak belövöd, hogy video, kidobja értelemszerűen a dolgokat, kiválasztod milyen formátumban akarod, (célszerű MP+-at választani) aztán megadod az emailedet.Átkonvertálja, majd az emailre küld egy linket, amin keresztül a konvertált zenét lehúzhatod a gépedre.Én így gyüjtögetek.ha v.mi megtecc, már lövöm is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November5, 2009 Mekkora zenék: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 http://www.filefactory.com/file/a1d14a9/n/...sztik_2009_.rar Igényes esti zene! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti468 Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Mekkora zenék: :) :) :D Erre mifelénk Zalába ismert a Delta zenekar, ezek a saját zenéik kemények :lol: további szép napot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Egy örökzöld Offspring szám! Come out and play :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 KLF - America: What Time is Love Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December1, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December1, 2009 Egy örökzöld Offspring szám! Come out and play :huh: Ezt még én is végighallgattam, és egész jó. A KLF eleje pedig (csak hallgatva) olyan, mintha pl a Warcraft valamelyik videóbetétje lenne.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Ezt még én is végighallgattam, és egész jó. :D Mijaszösz! ;) :angry: :blink: :) Amúgy állat módon tudtunk rá őrjöngeni! :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December2, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December2, 2009 :D Mijaszösz! ;) :angry: :blink: :) Amúgy állat módon tudtunk rá őrjöngeni! :huh: :lol: :lol: Rammstein-ből is van amit meghallgatok, meg Marilyn Mansonból is. Szóval a kivétel....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 A hétvégi Óriás koncert áramszünete közben szórakoztattuk magunkat! :lol: :lol: :D :huh: ;) :angry: :blink: A kamerás csaj mellett álltam végig,már amennyire tudtam állni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Egy kis retro: :huh: :lol: Imádtam.Bár eléggé fiatalka voltam még anno.... BROS - Cat Among The Pigeons Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Egy kis retro: :huh: :lol: Imádtam.Bár eléggé fiatalka voltam még anno.... BROS - Cat Among The Pigeons Igencsak benne voltunk már akkoriban a "mozgalmi" életben.... :) Mint kisdobos, esetleg úttörő :lol: :D ;) :angry: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December10, 2009 Megoszt Elküldve December10, 2009 Igencsak benne voltunk már akkoriban a "mozgalmi" életben.... :) Mint kisdobos, esetleg úttörő :huh: :lol: :lol: :D ;) Én még akkor 13 voltam..... :angry: :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve December10, 2009 Én mostanában erre vagyok rákattanva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts