warwolf Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Veszélyes kölykök........ A "jó öreg" Snoop papa! Rock Superstar a Ciprusi domboktól..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 és egy másik isteni dal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Pengessünk kicsit más húrokat. Éjszakára, lassú menetre. :( Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety Rock Superstar a Ciprusi domboktól..... :P Erre a válaszom: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Egy igazi régiség. K7 és a Come baby come Hause of Pain Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Nos, voltak régi kedvencek, jöjjön egy mostani: Amíg ezt a klippet nem láttam, nem is gondoltam volna, hogy egy frissen aratott kukoricatábla is misztikus lehet. :( Egy igazi régiség. K7 és a Come baby come Ezt nem hagyhatom válasz nélkül! :P Snow - Informer Hause of Pain De ezt sem! :cry: Cypress Hill - Insane In The Brain Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 "Tékvandó, rambó itáliánó......gyere velem a ház mögé mit dugok a hátad mögé olyan, mint a libagége kődöködig ér a vége..." "az a szép az a szép, akinek a pokolgép, robbantja szét a fejét..." :( :P :cry: :D Ezek voltak a szép idők. ;) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Depeche Mode ? valaki szereti? :( :P (me ha nem akkó húzok innét :cry: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Depeche Mode ? valaki szereti? :( :P (me ha nem akkó húzok innét :cry: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Na azért van jobb is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Na azért van jobb is... Valamint egy mégjobb... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 jessssz ! én szinte csak DM ot halgatok :P kb. 3 hónapja raktam be a a DM összes dvd met a kocsiba (hála érte Sancoo calibrás kollegának) azóta az megy :cry: valamikor lehet hogy kicserélem egy kicsit a U2 ra :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 jessssz ! én szinte csak DM ot halgatok :P kb. 3 hónapja raktam be a a DM összes dvd met a kocsiba (hála érte Sancoo calibrás kollegának) azóta az megy :cry: valamikor lehet hogy kicserélem egy kicsit a U2 ra :( Én így vagyok a Porupine Tree-vel és az Opeth-tel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Ez sem rossz sztem....... meg ez sem....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Sőt ez se rossz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Sőt ez se rossz.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Egy kis klasszikus rock: Alice Cooper - Poison Europe-The Final Countdown Van Halen - Ain't Talkin' 'Bout Love Billy Idol - Rebel Yell Aerosmith - Love In An Elevator Kiss - I Was Made For Loving You AC/DC - Thunderstruck Iron Maiden - Number of the beast Judas Priest Breaking The Law (Hatalmas tisztelet a dobosuknak, aki egy kézzel lepipál jó sok dobost) ZZ-Top - Gimme All Your Lovin' Genesis - Land Of Confusion Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Jó kis muzsikák..... :( Flip da scrip Salt n. pepa krisskross Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Jó kis muzsikák..... :( Ja. Addig válogattam, hogy Udi be is előzött a ZZ Top-pal. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Ja. Addig válogattam, hogy Udi be is előzött a ZZ Top-pal. :( Én meg közben szerkesztettem az enyémen kicsit! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Upsz... Ebbe belefutottam! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Upsz... Ebbe belefutottam! :P Volt anno a 90'-es évek elején egy Bross V. Bros nevű formáció, aztán lett belőlük Bro2, de semmi zene nincs fent a jutubín...... :( Valamint a filmben is volt egy óriási zene, amit ha emlékeim nem csalnak, az IMF nevű zenekar adott elő, a címe pedig I'Belive volt...........de azt sem találom...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Emlékeim szerint a nagy angliai vonatrablás emlékére készült.....mint ha ezt hallottam volna.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts