J0hnny Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Miért nem ekkor éltem... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Miért nem ekkor éltem... :rolleyes: ;) Én akkor születtem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Aki szerette: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Aki szerette: Húú... Törnek fel az emlékek. Akkor még kispolszkival mászkáltam és az utas oldalon a lábhoz volt beállítva egy tekergetős rádiósmagnó, arról szólt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július18, 2008 Megoszt Elküldve Július18, 2008 Figyelj és az milyen, tudod, hogy jönnek az ilyen kiscsajok, biztos sok Ilyen csaj megy hozzád, hogy jól körberajongják a Nagy Bálványt, szánalmas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július19, 2008 Nosztalgia hangulatom lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Nosztalgia hangulatom lett. Asszem ezt korábban belőttem már....De király zene! :lol: Egy kis Need For Speed Underground------ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 1:40-től...isteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Valahogy Tomink jutott eszembe erről a zenéről. Azért a csajok sem rosszak. Lehetne velük corsázni.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Valahogy Tomink jutott eszembe Azért a csajok sem rosszak. Lehetne velük corsázni.... :lol: :lol: :lol: :lol: biztosan lesznek korzás csajok is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 A minőség nem túl jó, de feelingelni lehet.... :lol: ill. egy remix Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 A minőség nem túl jó, de feelingelni lehet.... :lol: ill. egy remix Tőlük nekem ez jön be legjobban Ecuador Nálam ez az állandó No.1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Robert Miles-Children .....s, eszembe jutnak azok a kiskunmajsai éjszakák az Ördög Sziget nevű erkölcsvesztőben! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus26, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2008 hattalmas Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus31, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2008 jó zene! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Egy új Metallica szám...atom lesz ez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Valahogy Tomink jutott eszembe erről a zenéről. Azért a csajok sem rosszak. Lehetne velük corsázni.... :lol: Azt a jó mindenit de gagyi! :lol: Ettől csak egy fokozat az http://www.youtube.com/watch?v=W7-kfG0Sj9E. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Azt a jó mindenit de gagyi! :lol: Ettől csak egy fokozat az http://www.youtube.com/watch?v=W7-kfG0Sj9E. :lol: Sanyika!Te ne ilyeneket hallgass,hanem ilyen fincsi újakat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Hmmmm.... Fini! :lol: Végre! Olyan zúzós, mint a régiek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Hmmmm.... Fini! :lol: Végre! Olyan zúzós, mint a régiek! Mondjuk nekem erős Megadeth íz ütötte meg a fülem! :lol: Lehet,hogy Dave Mustaine nem egy énekespacsirta,de riffelni piszkosul tud.Az első Metallica lemezen sok szám tőle származik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2008 Sanyika!Te ne ilyeneket hallgass,hanem ilyen fincsi újakat! :lol: Na én meg olyanokat nem hallgatok. Nekem ezek a gagyik is tetszek ideig óráig, de J0hnny kocsijában számomra csak a rádió (meg a benyásban) a motorzaj hallgatható. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts