Gepard Elküldve November9, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November9, 2010 Írtam ide pár sort. Losinak :o --> Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Aki nézi azikszfaktort, annak Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Aki keres, az talál! :excl: Egy igazi klasszikus régről! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November26, 2010 Megoszt Elküldve November26, 2010 Ezt ismeritek? :excl: :( :lol: kicsit más a szövege :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Mostanában ez nagyon bejön: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Nagyon szép dal - az ikszfaktoros lány is szépen énekelte. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Így téli időszakban jó ilyet nézni.Sunák meg bícs, mi kellhet még? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Hogy lehetne ezt leszedni?? Közben meglett a megoldás is...........nagyon jó lett! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2010 Hogy lehetne ezt leszedni?? Közben meglett a megoldás is...........nagyon jó lett! :D Valahogy én is leszedtem, de még konvertálnom kell mert a kocsi nem szereti az flv kiterjesztést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Valahogy én is leszedtem, de még konvertálnom kell mert a kocsi nem szereti az flv kiterjesztést. Én majd rátolom a telóra, aztán onnan nyomom a kocsiban lévő CAR300 MP3 version-ra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December31, 2010 Én majd rátolom a telóra, aztán onnan nyomom a kocsiban lévő CAR300 MP3 version-ra! :D Akinek jól megy. A corsában, meg majd hogyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Akinek jól megy. Kérdezz rá Udinál, hogy is működik ez! :D A corsában, meg majd hogyan? Headset rlz! :) Amúgy meg rádiózás lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 Tegnap néztük családilag a Gagyi Mami 2-őt.Volt benne egy zene ami baróra ismerős volt a Tokió Drift-ből. Szóval: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Losinak! <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2011 Megoszt Elküldve Február21, 2011 Nem tudom volt-e már: Seal-Love's Divine <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Most dadog vagy nem? :angry: Farkas Gyuri sorstársam alias MC Gyufa <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május3, 2011 Ma erősen retró hangulatom van. Egy nagy kedvenc a végére: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Ma erősen retró hangulatom van. Egy nagy kedvenc a végére: Ezekből párat vissza lapozva megtaláltál volna.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május3, 2011 Egy jó letöltő oldal hozzá. Rögtön konvertál, és már húzható is a gépre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Lehet hülyeség, de erős átfedést érzek a 90'-es évek közepén divatba jött stílussal, ill. nagyon sok mai hallgatható zene azokból táplálkozik. Érdekes momentum a videóklipben, hogy már nem csak a kezükkel hadonásznak a szereplők, hanem végre használják a lábukat is. Apró nüanszok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május7, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május7, 2011 Lehet hülyeség, de erős átfedést érzek a 90'-es évek közepén divatba jött stílussal, ill. nagyon sok mai hallgatható zene azokból táplálkozik. Érdekes momentum a videóklipben, hogy már nem csak a kezükkel hadonásznak a szereplők, hanem végre használják a lábukat is. Apró nüanszok... :D Influences LMFAO cite a vast range of different influences, such as rappers like Tupac Shakur, R&B artists like James Brown and Michael Jackson, and rock bands such as The Beatles and Led Zeppelin.[11] Both are devoted fans of Michael Jackson and they use many of his dance steps in their dance routines. Notably, Redfoo is a former brother-in-law of Jermaine Jackson, Michael Jackson's older brother, and is also an uncle of Jermaine Jackson, Jr.[2] In 2007, LMFAO attended the Winter Music Conference in Miami, Florida, in which the duo says was an experience that inspired their musical and creative style. Itt a kérdésedre a miért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május21, 2011 Megoszt Elküldve Május21, 2011 :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május21, 2011 Megoszt Elküldve Május21, 2011 :D :D :) Majdnem leestem a székről bakki B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2011 Megoszt Elküldve Június13, 2011 Miért van az, hogy ezekre a zenékre emlékszik az ember? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Kövezzetek meg, de nekem tetszik.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts