Tarhonyás Elküldve Július9, 2008 Elküldve Július9, 2008 Miért nem ekkor éltem... :rolleyes: ;) Én akkor születtem!
Stefan Elküldve Július17, 2008 Elküldve Július17, 2008 Aki szerette: Húú... Törnek fel az emlékek. Akkor még kispolszkival mászkáltam és az utas oldalon a lábhoz volt beállítva egy tekergetős rádiósmagnó, arról szólt :lol:
tomi023 Elküldve Július18, 2008 Elküldve Július18, 2008 Figyelj és az milyen, tudod, hogy jönnek az ilyen kiscsajok, biztos sok Ilyen csaj megy hozzád, hogy jól körberajongják a Nagy Bálványt, szánalmas
warwolf Elküldve Július19, 2008 Elküldve Július19, 2008 Nosztalgia hangulatom lett. Asszem ezt korábban belőttem már....De király zene! :lol: Egy kis Need For Speed Underground------
Gepard Elküldve Augusztus4, 2008 Szerző Elküldve Augusztus4, 2008 Valahogy Tomink jutott eszembe erről a zenéről. Azért a csajok sem rosszak. Lehetne velük corsázni.... :lol:
tomi023 Elküldve Augusztus5, 2008 Elküldve Augusztus5, 2008 Valahogy Tomink jutott eszembe Azért a csajok sem rosszak. Lehetne velük corsázni.... :lol: :lol: :lol: :lol: biztosan lesznek korzás csajok is :lol:
warwolf Elküldve Augusztus19, 2008 Elküldve Augusztus19, 2008 A minőség nem túl jó, de feelingelni lehet.... :lol: ill. egy remix
Gepard Elküldve Augusztus19, 2008 Szerző Elküldve Augusztus19, 2008 A minőség nem túl jó, de feelingelni lehet.... :lol: ill. egy remix Tőlük nekem ez jön be legjobban Ecuador Nálam ez az állandó No.1
warwolf Elküldve Augusztus19, 2008 Elküldve Augusztus19, 2008 Robert Miles-Children .....s, eszembe jutnak azok a kiskunmajsai éjszakák az Ördög Sziget nevű erkölcsvesztőben! :lol: :lol: :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Valahogy Tomink jutott eszembe erről a zenéről. Azért a csajok sem rosszak. Lehetne velük corsázni.... :lol: Azt a jó mindenit de gagyi! :lol: Ettől csak egy fokozat az http://www.youtube.com/watch?v=W7-kfG0Sj9E. :lol:
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Azt a jó mindenit de gagyi! :lol: Ettől csak egy fokozat az http://www.youtube.com/watch?v=W7-kfG0Sj9E. :lol: Sanyika!Te ne ilyeneket hallgass,hanem ilyen fincsi újakat! :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Hmmmm.... Fini! :lol: Végre! Olyan zúzós, mint a régiek!
J0hnny Elküldve Szeptember1, 2008 Elküldve Szeptember1, 2008 Hmmmm.... Fini! :lol: Végre! Olyan zúzós, mint a régiek! Mondjuk nekem erős Megadeth íz ütötte meg a fülem! :lol: Lehet,hogy Dave Mustaine nem egy énekespacsirta,de riffelni piszkosul tud.Az első Metallica lemezen sok szám tőle származik.
Gepard Elküldve Szeptember1, 2008 Szerző Elküldve Szeptember1, 2008 Sanyika!Te ne ilyeneket hallgass,hanem ilyen fincsi újakat! :lol: Na én meg olyanokat nem hallgatok. Nekem ezek a gagyik is tetszek ideig óráig, de J0hnny kocsijában számomra csak a rádió (meg a benyásban) a motorzaj hallgatható. :lol:
Recommended Posts