J0hnny Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Nagyon-nagyon szeretem ezt: http://www.youtube.com/watch?v=uuNQkotmGvk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Nagyon-nagyon szeretem ezt: http://www.youtube.com/watch?v=uuNQkotmGvk :) Jól emlékeztem, hogy ez egy filmzene is volt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 ezzt nem tudtam, de asszem don henley az eagles -ben volt, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Johnny, kedves szesztestvérem! Erre izzítsd dobhártyáid! Nagyon egyszerű zene, de szerintem rohadt jó! Na, mit ajánl neked a bratyó? :) Ui.: Kicsit jobban utánnuk néztem, meghalgattam pár számukat. Nagyon tetszik. Tényleg kis egyszerű dalokat játszanak, de mégis jól hangzik. :) A klipekben pedig rámásznak az animációkra. No nem Pixar, de pont emmiatt nagyon jók, és ötletesek. Lényeg a lényeg: rájuk keresek, és valószínű megszerzem az albumaikat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Johnny, kedves szesztestvérem! Erre izzítsd dobhártyáid! Nagyon egyszerű zene, de szerintem rohadt jó! Na, mit ajánl neked a bratyó? :) Ui.: Kicsit jobban utánnuk néztem, meghalgattam pár számukat. Nagyon tetszik. Tényleg kis egyszerű dalokat játszanak, de mégis jól hangzik. :) A klipekben pedig rámásznak az animációkra. No nem Pixar, de pont emmiatt nagyon jók, és ötletesek. Lényeg a lényeg: rájuk keresek, és valószínű megszerzem az albumaikat. :D Ismerem őket. Egy csaj és egy pasi,akikről nem tudják,hogy testvérek,vagy csak dugni járnak össze,vagy mindekettő... :) A zene a végletekig lecsupaszított rock zene,a "kevesebb a több" törvényt követve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 általában nem az én stilusom, de egész jó: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Ez sem rossz :)Falco Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Motoros korszakom egyik kedvence .... brrrrrrrrrrr Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Mostanság Újra ezt ÉLEM :)))))))))))))))))))))))))))))))) Quad Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 újra Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Lumidee...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2008 Megoszt Elküldve Február10, 2008 Heti kedvencem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 SS-nek: King's X - Dogman És a legnagyobb favorit erről az albumról: :) Hol volt a Korn,Slipknot amikor a King's X már rég lehangolt groove-okat tolt,iszonyatos erővel. Iszonyat röffgő basszusgityó és hát a fekete hang... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Ez egy jellemző dolog a napi életre mindig az a fránya meló Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Capella-Mouve it Up. Masterboy-Land of dreaming Maxx-Getaway Le Click-tonight is the night Capella-U got 2 kmow U-96-Club Bizarre Brooklyn Bounce-Club Bizarre E-rotic-Fred come to bed Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Kocsiban hallgatós,autózós,merengős...állati jó na! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Én erre autóztam egy laza 206-os tempót.... :) http://www.youtube.com/watch?v=mFFHpq_LH3o Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Én erre autóztam egy laza 206-os tempót.... :D http://www.youtube.com/watch?v=mFFHpq_LH3o Inkább ezt kellett volna! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Inkább ezt kellett volna! :D Vagy ezt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Ez ment a rádióban...tudod még gyári Car300-as cucc van benne. A ti zenétek jobb lett volna... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Ez ment a rádióban...tudod még gyári Car300-as cucc van benne. A ti zenétek jobb lett volna... :) Az biztos is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Egy kis fresh magyar rock! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Én erre autóztam egy laza 206-os tempót.... :) http://www.youtube.com/watch?v=mFFHpq_LH3o nagyon jó számai vannak! Offspring: "why don't you get a job?" Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 SSanyinak és Tom-nak! Cavalera Conspiracy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts