J0hnny Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Ha más nem is,de Edit biztos érti... :huh: És még egy fantasztikus lemezborító! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 tényleg jó szövegek... ezekben van értelem is! a megadeth-boítóra emlékszem, mikor kijött, óriási botrány volt, be is akarták tiltani, asszem, illetve bizonyos TV-kben csak kikockázva mutatták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Magyar feliratos klippek.... :lol: Depeche Mode - Precious Celine Dion & R. Kelly - I Am Your Angel Bonustrack kínai előadók, magyar felirattal: Huang Yida - Chou Nan Ren Nicholas Teo - Xiao Wu Gui Egy kis poén a végére: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 tényleg jó szövegek... ezekben van értelem is! a megadeth-boítóra emlékszem, mikor kijött, óriási botrány volt, be is akarták tiltani, asszem, illetve bizonyos TV-kben csak kikockázva mutatták. Percekig nézegettem anno,annyira tetszett ez a borító! :huh: Mindenki azt hiszi,hogy ez is csak hajlóbálós,csorda metál,pedig jóval több ennél. Amúgy a lemez az énekes/gitáros/zeneszerző válása után készült,azt hiszem ez jól lejön a szövegekből is. Edit!Mennyit lehet tanulni abból,ha állandóan olvasom és fordítom a szövegeket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Egy kis poén a végére: A melóhelyen néztem meg, aztán olykor még magamban is röhögtem........főle azon, mikor kilövi Júdást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 És még egy fantasztikus lemezborító! :huh: Nem rossz Johnny, de akkormár inkább ez: Bár zenében jócskán inkább a Megadeth a jobb. Igazából a Cannibal Corpse-ot nem is nagyon hallgattam. Az ilyen hörögjünk pörögjünk rockot nem igazán csípem. Metallicához visszatérve íme az örök kedvenc: Metallica - Orion. Ennél nagyobb zene számomra nem sok van. Afféle instrumentális rock, vagy mifene. Az ilyen stílusú zenéket egyszerűen lehetetlen megunni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Sanyi, ehez mit szólsz? Azért ezt én sem bírom elviselni tőlük, de van ACDC feldolgozás lemezük, az halgatható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Metallicához visszatérve íme az örök kedvenc: Metallica - Orion. Ennél nagyobb zene számomra nem sok van. Afféle instrumentális rock, vagy mifene. Az ilyen stílusú zenéket egyszerűen lehetetlen megunni. Na és ez? A Megadeth simán van akkora,mint a Metallica. Milyen lenne a Metallica zenéje,ha Mustaine is részt venne a dalírásban? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Az biztos! A Megadeth jóval instrumentálisabb. (Csak tudnám mit jelent ez a szó. :huh:) De a Metallicát ismertem előbb, és akkoriban a zúzósabb régi zenéi tetszettek inkább (a Motörhead beütésűek). Igazi Trash. Azért a Megadeth jóval kifinomultabb volt már akkor is. Persze tetűhintát erre is lehet rázni rendesen! :lol: Ami mondjuk azóta már a múlté. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Az biztos! A Megadeth jóval instrumentálisabb. (Csak tudnám mit jelent ez a szó. :lol:) De a Metallicát ismertem előbb, és akkoriban a zúzósabb régi zenéi tetszettek inkább (a Motörhead beütésűek). Igazi Trash. Azért a Megadeth jóval kifinomultabb volt már akkor is. Persze tetűhintát erre is lehet rázni rendesen! :D Ami mondjuk azóta már a múlté. Instrumentális - kb zeneibb,hangszeres A Megadeth igazi ízét Mustaine ritmus gitározása és Marty Friedman iszonyat ízes szóloi adták meg.Mustaine nem egy énekfenomén,de a zene mindent kárpótol.Jóval agyasabb zene,mint a "metkó". Ezt azt hiszem nem kell bemutatni senkinek: Megadeth - Symphony Of Destruction és még milyen finomságok voltak azon a lemezen..húúúú Megadeth - Skin O My Teeth és az örök első: Megadeth - Sweating Bullets :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 itt jó kis zenék forognak upsz :huh: nekem csak Twisted Sisters és Grave Digger, meg egy halom ACDC lemezem van :lol: vinil még szép Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Edit!Mennyit lehet tanulni abból,ha állandóan olvasom és fordítom a szövegeket? sokat! én se tankönyvből tanultam meg németül, hanem a star trek-ből a sat1-ből. nagy kedvencem: nagyon jó zene, a többi számuk is jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 még ez is jó: http://www.youtube.com/watch?v=uBLGlb-MOGg Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 nekem csak Twisted Sisters és Grave Digger, meg egy halom ACDC lemezem van :D vinil még szép Én azt hittem,hogy te is tucc-tucc fan vagy! :lol: Azért vannak még emberek,akik értik is ezt a fajta zenét és nem a tv-ből jövő tömegcuccot hallgatják! :D Tisztában vagy vele lassan azok a lemezek milyen értéket képviselnek? :huh: A vinyl manapság az ínyenc gyűjtők mániája,de nagyon sok banda kihozza vinylen a lemezeit,akár 2-3 lemezes változatban is. Kétség nem fér hozzá,hogy igenis másképp szól a fekete korong! :D Múltkor olvastam egy cikkben,hogy a mai fiatalok nem is igazán értékelik a zenét,mert 2-3 kattintással hozzájutnak bármihez a neten. Nem gyüjtögetnek egy lemezre,nincs izgalom az első hallgatás alatt...pedig milyen jó volt várni egy lemezt és megvenni...ma meg már...katt és ott van már a kiadás előtt a kezedben.Én még mindig veszek eredeti cd-t és dvd-t is,ha igazán kedvelek valakit. Pl így vannak nekem eredeti Dream Theater cd-k,dedikált példányok.Amikor pesten volt dedikálás 3 órát álltam sorba,de mind nálam volt és mind alá is van írva! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 sokat! én se tankönyvből tanultam meg németül, hanem a star trek-ből a sat1-ből. Akkor te beszélsz klingonul? :huh: Emléxel az oviapu című Eddy Murphy filmre? Volt benne egy kis srác,akinek a beszédjét nem értette senki,amíg rá nem jöttek,hogy a gyerek nem hülye,csak annyi Star Trek-et nézett,hogy klingonul beszél! :lol: A piros ruhás kis srác,akit Eddy üldöz a képen épp: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Sajnos ebből az időből kevés videóklip maradt fent, és készült egyáltalán, hiszen minden a könyűzenével volt tele...... Számomra ezek voltak a "nagy" zenék, hiszen együtt éltünk vele a mi "kisvárosi" mivoltunkkal együtt....... A másik nagy kedvenc.Sok régi albuma megvan eredeti CD-n.Amikor feloszlottak, v. inkább kettéváltak és lett egy új Ossian valamint egy Farenheit, egy világ omlott bennem össze..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Accept - Metal Heart (Live) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Ez a zene nagyon ottvan! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Sajnos ebből az időből kevés videóklip maradt fent, és készült egyáltalán, hiszen minden a könyűzenével volt tele...... Számomra ezek voltak a "nagy" zenék, hiszen együtt éltünk vele a mi "kisvárosi" mivoltunkkal együtt....... A másik nagy kedvenc.Sok régi albuma megvan eredeti CD-n.Amikor feloszlottak, v. inkább kettéváltak és lett egy új Ossian valamint egy Farenheit, egy világ omlott bennem össze..... :huh: Nemrégiben a Filmmúzeumon láttam egy műsort a régi nagy zenekarokról. Minden részben egy hazai rock legenda pályáját idézték fel a kezdetektől napjainkig.Egy felsorolás a taljesség igénye nélkül: P Mobil, LGT, Beatriche, Bikini, Piramis, Hobo, Deák Bill, Edda, Kispál, (na itt kezdten K@öregembernek érezni magamat) PUF, Ossián, Pokolgép, :lol: Tátott szájjal néztem, kavarogtak bennem az emlékek. Mem merek belegondolni hogy hány éve voltam utoljára a Pecsában,vagy bárhol máshol egy jó koncerten. Jó látni hogy a forumos társaságban is vannak zeneileg széles látókörű, és az igényes, hangszeres zenére kényes emberek. Köszönöm nektek ezeket a linkeket, nekem már sajnos eszembe se jutnának. Csak ámulok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Na hogy ne csak kömény zene legyen: Fanka a Feri! Ferivel nem egy-két sört nyomtunk le anno a wantedban! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Na hogy ne csak kömény zene legyen: Fanka a Feri! Ferivel nem egy-két sört nyomtunk le anno a wantedban! :huh: Fankadeli-Veletek Sztem nagyon jó a srác, esk. az első értelmes rapper idehaza, bár Majka papa Csak méreg c. száma is ottvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 régen nagy bulizene volt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Michael Jackson.Ezt a zenét ritkánhallani, pedig jóó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 2006 Eurovision winners Lordi - Hard Rock Hallelujah Zsenálisan egyszerűen vágott klipp, szakmai szemmel nézve is kitűnő: Eagle Eye Cherry - Save Tonight Bonustrack Losinak és Johnnynak a szombati flextek szereléshez: Egy kis poén a végére: Ckómac :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts