Gepard Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Na akkor mától, itt lehet "zenélni". Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 nosztalgia :( no meg ez is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Iszonyat jó!!! Baxszus, idáig legalább 5X hallgattam végig ezt a számot, és minden alkalommal borsódzott a hátam.Csodálatos mind2 énekes hagja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Ha szabad nekem is linkelni ide, akkor: :( de sokat hallgattam Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Hehehe! Pörgős topik lesz ez,érzem! :( Über LOL! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 hehehehe...... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Hali. http://www.youtube.com/watch?v=fAzQ7iYmE6M Ez az Acoustica koncert meg van dvd-n, nagggggyon jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Nosztalgiát akartok? Hát megkapjátok! :P :( Sabrina - Boys (Summertime love) Samantha Fox - Touch Me Madonna - Papa Don't Preach Bananarama - Venus Ehun vane nyócvanas évek! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Sabrina - Hot girl (Janet Jackson mutatványa elbújhat mellette) :( És egy kis magyar, kicsit fiatalabb időkből: az egyik magyar fiús formáció: Hip Hop Boyz - Megbántottak Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Iszonyat jó!!! Baxszus, idáig legalább 5X hallgattam végig ezt a számot, és minden alkalommal borsódzott a hátam.Csodálatos mind2 énekes hagja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Sabrina - Hot girl (Janet Jackson mutatványa elbújhat mellette) :( Hát ez tényleg Hot Girl! :P És mellette áll az a tény is, hogy ez biza nem az a szerte-szana-széjjel vagdalt fajta cickó, mint a fent említett hölgyé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2007 "Tékvandó, rambó itáliánó......gyere velem a ház mögé mit dugok a hátad mögé olyan, mint a libagége kődöködig ér a vége..." "az a szép az a szép, akinek a pokolgép, robbantja szét a fejét..." :( :P :cry: :D Ezek voltak a szép idők. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 .....és még egy örök kedvenc Queen muzsika! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Zeneturmix :( Volt egy ilyen korszakom is....:D Rap sem maradt ki... :cry: Fogdokim kedvence...vajon miért? Stakka Bo - Here We Go Real 2 Real - I Like To Move It Move It Nirvana...amikor rádióban dolgoztam akkor kedveltem meg a keményebb zenéket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2007 Nosztalgiát akartok? Hát megkapjátok! :P :( Ez szép volt Sanyi, nekem az ilyen jött be régen nem a metál brutál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Zeneturmix :( Anno ez is inspirált az ernyőzésre........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Ez szép volt Sanyi, nekem az ilyen jött be régen nem a metál brutál. Elvégre majdnem egyszerre voltunk fiatalok. ;) Bár a Sabrina klipből gyerekkorom óta arra emlékeztem csak, hogy a fehér fürdőruciból milyen jól átsejlik a bimbója. :cry: Zeneturmix :( Stakka Bo - Here We Go Ez nagy húzás volt tőled Udi! :D Köszi szépen! :P Egyébként a Nirvana nem is kemény. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Losi! Én is ezt linkeltem be a chat-ben...amikor a tandemet ugrottam ez járt a fejemben... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November21, 2007 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2007 Egyébként a Nirvana nem is kemény. :( Tőlük még én is meghallgatok ezt azt. Kedvencem volt ez a zene is. Szöveg nélkül ezt is elhallgatom. Vezetéskor még ők is bejönnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Roxette - The Look R.E.M - Losing my religion Scorpions- Wind of Change Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Tőlük még én is meghallgatok ezt azt. Akkor sztem ez is tetszeni fog...... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Nálam ma egész nap Porcupine Tree ment,előszedtem a régi lemezeiket is. :P Porcupine Tree - Last Chance To Evacuate Planet Earth Before It Is Recycled Azt hiszem a címe sokat elárul: Utolsó esély az evakuálásra a Föld bolygónak az újrahasznosítás előtt... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts