rtomi Elküldve November18, 2007 Elküldve November18, 2007 -2007 November 10. Vezetőség választás A jelenlévők új vezetést választottak. Az előzővel sem volt semmi baj csak a régi vezetés nem tudta tovább vállalni a klub irányítását. A megválasztott új elnökség 3 főböl áll: Hattayer Péter lightning@fw.hu Karaszi Gábor karaszig@hu.inter.net Rigó Tamás. rtomi@hdsnet.hu vagy rigotomi@veteranopel.hu A klub székhelye továbbra is marad a régi: Budapest XVIII.-ker Zádor u. 6. Tehát az aminisztrációs dolgok (klubtgság,biztosítások ,tagnyilvántartás) továbbra is itt intéződnek. Ezekkel a dolgokkal továbbra is Dedeó Gyula foglalkozik.(köszönjük neki) tagjelentkezés: klub@veteranopel.hu A honlappal kapcsolatos dolgokkal Pap Attilát lehet keresni. papattila@veteranopel.hu. Nála kell jelezni azt is,ha valaki veteranopeles e-mail címet szeretne. pl: rigotomi@veteranopel.hu .
rtomi Elküldve Február7, 2008 Szerző Elküldve Február7, 2008 Sziasztok! A lightning oldalon beindult az Oldie Opel Garage. Nézzétek meg van sok szép autó. :)
lightning Elküldve Február7, 2008 Elküldve Február7, 2008 Sziasztok! A lightning oldalon beindult az Oldie Opel Garage. Nézzétek meg van sok szép autó. :) :) köszi Tomi!!!!!!!! Épp most akartam feltenni ide valahová!! Hogy minél többen tegyék fel gépeiket és megcsodálhassuk a vasakat!!!!!!
kori Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Én is felraktam két Rekordunkat.Nagyon jó kezdeményezés. Hogy lehetne beállítani, hogy kiírja Klub: MOTE ? A kék Rekord állapotleírásánál kimaradt egy k betű. Lehetne ezt hogy pótolni?
Gelko Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Én is felraktam két Rekordunkat.Nagyon jó kezdeményezés. Hogy lehetne beállítani, hogy kiírja Klub: MOTE ? A kék Rekord állapotleírásánál kimaradt egy k betű. Lehetne ezt hogy pótolni? ide jöhetnek nem veteránok, youngtimerek is ? :) az enyém csak 24 éves de szívesen kerülnék ilyen díszes társaságba :)
rtomi Elküldve Február8, 2008 Szerző Elküldve Február8, 2008 ide jöhetnek nem veteránok, youngtimerek is ? :) az enyém csak 24 éves de szívesen kerülnék ilyen díszes társaságba :) Elvileg én ugytudom,hogy csak MVOK tagoknak van de kérdezd meg Lightning Petit. :)
lightning Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 ide jöhetnek nem veteránok, youngtimerek is ? :) az enyém csak 24 éves de szívesen kerülnék ilyen díszes társaságba :) Nos nem csak MVOK-sok regisztrálhatnak, a lényeg, hogy 25-nél idősebb legyen az Opelka. A cabrió Ascona külön engedélyt kap, de az évszámnál csak 83-at tudsz beírni. Csak regisztrálj. Korinak beírtam, hogy MOTE az MVOK-sokat autómatikusan írom a többeiknek kérni kell. Ez azért van, mert külön az MVOK tagokat is le lehet majd hívni! Még szeretnék egy pár újítást, de nem könnyű mindent megvalósítani.
Gelko Elküldve Február8, 2008 Elküldve Február8, 2008 Nos nem csak MVOK-sok regisztrálhatnak, a lényeg, hogy 25-nél idősebb legyen az Opelka. A cabrió Ascona külön engedélyt kap, de az évszámnál csak 83-at tudsz beírni. Csak regisztrálj. köszönöm :) :)
lightning Elküldve December17, 2010 Elküldve December17, 2010 Sziasztok! Aki még nem tud, nem hallott róla, annak itt az infó! Kész a 2011-es veterán Opeles falinaptár! A3-as színes 12 lapos. Bővebb infó http://lightning.fw.hu -n, rendelni nálam lehet 20/2235394 az ára 2500.- pénz. Szeged Pest személyes átvétel is lehetséges, vagy posta. Üdv: lightning peti
mélykék76 Elküldve December17, 2010 Elküldve December17, 2010 Mint hallom, el is fogyott az első széria :lol:
rtomi Elküldve December17, 2010 Szerző Elküldve December17, 2010 Mint hallom, el is fogyott az első széria :lol: Neked jutott még? :lol:
mélykék76 Elküldve December17, 2010 Elküldve December17, 2010 Neked jutott még? :lol: 1et még el tudott hozni Gyulától Gellért :lol:
Gelko Elküldve December17, 2010 Elküldve December17, 2010 1et még el tudott hozni Gyulától Gellért :lol: Így van de siessetek a következő adaggal Tomi :lol: (nekem nincs még) Nagyon nagyon jó lett.... :)
rtomi Elküldve December18, 2010 Szerző Elküldve December18, 2010 Így van de siessetek a következő adaggal Tomi :lol: (nekem nincs még) Nagyon nagyon jó lett.... :) Csak magamnak hoztam. :lol: Hattipetivel kell konzultálni mert Szegeden nyomták.
lightning Elküldve December19, 2010 Elküldve December19, 2010 Sziasztok! Itt a második 50db! Hétfőn viszek fel Pestre Stefannak, ha kell valakinek jelezze. Tudok leadni a Titanhoz is az Illatos útra, arra is megyek hétfőn. Van ott egy baró jó kis arany B Ascona..úgy vettem észre hogy ott van a MOTE főhadiszállás! :lol:
Gelko Elküldve December19, 2010 Elküldve December19, 2010 Sziasztok! Itt a második 50db! Hétfőn viszek fel Pestre Stefannak, ha kell valakinek jelezze. Tudok leadni a Titanhoz is az Illatos útra, arra is megyek hétfőn. Van ott egy baró jó kis arany B Ascona..úgy vettem észre hogy ott van a MOTE főhadiszállás! :lol: Ott volt :lol: Gyulának is adsz belőle ?
mélykék76 Elküldve December25, 2010 Elküldve December25, 2010 Beszéltem Petivel, Aki szeretne venni naptárat, az holnap estig legyen olyan kedves jelezni és igyekszem intézni a dolog többi részét :lol:
monza Elküldve December26, 2010 Elküldve December26, 2010 Nagyon szépek az autók és a csajok is. :lol: Már fel tettem őket a falra. :) . de veszek még egyett az irodámba is. Ott is nézzenek csak rám. :lol: ...
rtomi Elküldve December26, 2010 Szerző Elküldve December26, 2010 Nagyon szépek az autók és a csajok is. :lol: Már fel tettem őket a falra. :D . de veszek még egyett az irodámba is. Ott is nézzenek csak rám. :lol: ... De menő. :)
mélykék76 Elküldve December26, 2010 Elküldve December26, 2010 Gellért Gabo 4x... Laller .... határidő : 16:30 kb. 25 van most még, holnap lesz itt x mennyiség
mélykék76 Elküldve December26, 2010 Elküldve December26, 2010 határidő : 16:30 kb. 25 van most még, holnap lesz itt x mennyiség és tákkk, lezárva.
Recommended Posts