Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

-2007 November 10. Vezetőség választás

A jelenlévők új vezetést választottak.

Az előzővel sem volt semmi baj csak a régi vezetés nem tudta tovább vállalni a klub irányítását.

A megválasztott új elnökség 3 főböl áll: Hattayer Péter lightning@fw.hu

Karaszi Gábor karaszig@hu.inter.net

Rigó Tamás. rtomi@hdsnet.hu vagy rigotomi@veteranopel.hu

A klub székhelye továbbra is marad a régi: Budapest XVIII.-ker Zádor u. 6. Tehát az aminisztrációs dolgok (klubtgság,biztosítások ,tagnyilvántartás) továbbra is itt intéződnek. Ezekkel a dolgokkal továbbra is Dedeó Gyula foglalkozik.(köszönjük neki) tagjelentkezés: klub@veteranopel.hu

A honlappal kapcsolatos dolgokkal Pap Attilát lehet keresni. papattila@veteranopel.hu. Nála kell jelezni azt is,ha valaki veteranopeles e-mail címet szeretne. pl: rigotomi@veteranopel.hu .

• 2 months later...
  • Hozzászólások 55
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Én is felraktam két Rekordunkat.Nagyon jó kezdeményezés. Hogy lehetne beállítani, hogy kiírja Klub: MOTE ? A kék Rekord állapotleírásánál kimaradt egy k betű. Lehetne ezt hogy pótolni?

Elküldve
Én is felraktam két Rekordunkat.Nagyon jó kezdeményezés. Hogy lehetne beállítani, hogy kiírja Klub: MOTE ? A kék Rekord állapotleírásánál kimaradt egy k betű. Lehetne ezt hogy pótolni?

ide jöhetnek nem veteránok, youngtimerek is ? :) az enyém csak 24 éves de szívesen kerülnék ilyen díszes társaságba :)

Elküldve
ide jöhetnek nem veteránok, youngtimerek is ? :) az enyém csak 24 éves de szívesen kerülnék ilyen díszes társaságba :)

Elvileg én ugytudom,hogy csak MVOK tagoknak van de kérdezd meg Lightning Petit. :)

Elküldve

Nos nem csak MVOK-sok regisztrálhatnak, a lényeg, hogy 25-nél idősebb legyen az Opelka. A cabrió Ascona külön engedélyt kap, de az évszámnál csak 83-at tudsz beírni. Csak regisztrálj.

Korinak beírtam, hogy MOTE az MVOK-sokat autómatikusan írom a többeiknek kérni kell. Ez azért van, mert külön az MVOK tagokat is le lehet majd hívni!

Még szeretnék egy pár újítást, de nem könnyű mindent megvalósítani.

Elküldve
Nos nem csak MVOK-sok regisztrálhatnak, a lényeg, hogy 25-nél idősebb legyen az Opelka. A cabrió Ascona külön engedélyt kap, de az évszámnál csak 83-at tudsz beírni. Csak regisztrálj.

köszönöm :) :)

• 2 years later...
Elküldve

Sziasztok! Aki még nem tud, nem hallott róla, annak itt az infó! Kész a 2011-es veterán Opeles falinaptár! A3-as színes 12 lapos. Bővebb infó http://lightning.fw.hu -n, rendelni nálam lehet 20/2235394 az ára 2500.- pénz. Szeged Pest személyes átvétel is lehetséges, vagy posta. Üdv: lightning peti

4d0b275f90ab6.jpg

Elküldve
1et még el tudott hozni Gyulától Gellért :lol:

Így van de siessetek a következő adaggal Tomi :lol: (nekem nincs még)

Nagyon nagyon jó lett.... :)

Elküldve
Így van de siessetek a következő adaggal Tomi :lol: (nekem nincs még)

Nagyon nagyon jó lett.... :)

Csak magamnak hoztam. :lol:

Hattipetivel kell konzultálni mert Szegeden nyomták.

Elküldve

Sziasztok! Itt a második 50db! Hétfőn viszek fel Pestre Stefannak, ha kell valakinek jelezze. Tudok leadni a Titanhoz is az Illatos útra, arra is megyek hétfőn. Van ott egy baró jó kis arany B Ascona..úgy vettem észre hogy ott van a MOTE főhadiszállás! :lol:

Elküldve
Sziasztok! Itt a második 50db! Hétfőn viszek fel Pestre Stefannak, ha kell valakinek jelezze. Tudok leadni a Titanhoz is az Illatos útra, arra is megyek hétfőn. Van ott egy baró jó kis arany B Ascona..úgy vettem észre hogy ott van a MOTE főhadiszállás! :lol:

Ott volt :lol:

Gyulának is adsz belőle ?

Elküldve

Nagyon szépek az autók és a csajok is. :lol: Már fel tettem őket a falra. :) . de veszek még egyett az irodámba is. Ott is nézzenek csak rám. :lol: ...

Elküldve
Nagyon szépek az autók és a csajok is. :lol: Már fel tettem őket a falra. :D . de veszek még egyett az irodámba is. Ott is nézzenek csak rám. :lol: ...

De menő. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.