rtomi Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 -2007 November 10. Vezetőség választás A jelenlévők új vezetést választottak. Az előzővel sem volt semmi baj csak a régi vezetés nem tudta tovább vállalni a klub irányítását. A megválasztott új elnökség 3 főböl áll: Hattayer Péter lightning@fw.hu Karaszi Gábor karaszig@hu.inter.net Rigó Tamás. rtomi@hdsnet.hu vagy rigotomi@veteranopel.hu A klub székhelye továbbra is marad a régi: Budapest XVIII.-ker Zádor u. 6. Tehát az aminisztrációs dolgok (klubtgság,biztosítások ,tagnyilvántartás) továbbra is itt intéződnek. Ezekkel a dolgokkal továbbra is Dedeó Gyula foglalkozik.(köszönjük neki) tagjelentkezés: klub@veteranopel.hu A honlappal kapcsolatos dolgokkal Pap Attilát lehet keresni. papattila@veteranopel.hu. Nála kell jelezni azt is,ha valaki veteranopeles e-mail címet szeretne. pl: rigotomi@veteranopel.hu . Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2008 Sziasztok! A lightning oldalon beindult az Oldie Opel Garage. Nézzétek meg van sok szép autó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Sziasztok! A lightning oldalon beindult az Oldie Opel Garage. Nézzétek meg van sok szép autó. :) :) köszi Tomi!!!!!!!! Épp most akartam feltenni ide valahová!! Hogy minél többen tegyék fel gépeiket és megcsodálhassuk a vasakat!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Én is felraktam két Rekordunkat.Nagyon jó kezdeményezés. Hogy lehetne beállítani, hogy kiírja Klub: MOTE ? A kék Rekord állapotleírásánál kimaradt egy k betű. Lehetne ezt hogy pótolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Én is felraktam két Rekordunkat.Nagyon jó kezdeményezés. Hogy lehetne beállítani, hogy kiírja Klub: MOTE ? A kék Rekord állapotleírásánál kimaradt egy k betű. Lehetne ezt hogy pótolni? ide jöhetnek nem veteránok, youngtimerek is ? :) az enyém csak 24 éves de szívesen kerülnék ilyen díszes társaságba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2008 ide jöhetnek nem veteránok, youngtimerek is ? :) az enyém csak 24 éves de szívesen kerülnék ilyen díszes társaságba :) Elvileg én ugytudom,hogy csak MVOK tagoknak van de kérdezd meg Lightning Petit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 ide jöhetnek nem veteránok, youngtimerek is ? :) az enyém csak 24 éves de szívesen kerülnék ilyen díszes társaságba :) Nos nem csak MVOK-sok regisztrálhatnak, a lényeg, hogy 25-nél idősebb legyen az Opelka. A cabrió Ascona külön engedélyt kap, de az évszámnál csak 83-at tudsz beírni. Csak regisztrálj. Korinak beírtam, hogy MOTE az MVOK-sokat autómatikusan írom a többeiknek kérni kell. Ez azért van, mert külön az MVOK tagokat is le lehet majd hívni! Még szeretnék egy pár újítást, de nem könnyű mindent megvalósítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Nos nem csak MVOK-sok regisztrálhatnak, a lényeg, hogy 25-nél idősebb legyen az Opelka. A cabrió Ascona külön engedélyt kap, de az évszámnál csak 83-at tudsz beírni. Csak regisztrálj. köszönöm :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Én is köszi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Sziasztok! Aki még nem tud, nem hallott róla, annak itt az infó! Kész a 2011-es veterán Opeles falinaptár! A3-as színes 12 lapos. Bővebb infó http://lightning.fw.hu -n, rendelni nálam lehet 20/2235394 az ára 2500.- pénz. Szeged Pest személyes átvétel is lehetséges, vagy posta. Üdv: lightning peti Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Mint hallom, el is fogyott az első széria :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December17, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December17, 2010 Mint hallom, el is fogyott az első széria :lol: Neked jutott még? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 Neked jutott még? :lol: 1et még el tudott hozni Gyulától Gellért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December17, 2010 Megoszt Elküldve December17, 2010 1et még el tudott hozni Gyulától Gellért :lol: Így van de siessetek a következő adaggal Tomi :lol: (nekem nincs még) Nagyon nagyon jó lett.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December18, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2010 Így van de siessetek a következő adaggal Tomi :lol: (nekem nincs még) Nagyon nagyon jó lett.... :) Csak magamnak hoztam. :lol: Hattipetivel kell konzultálni mert Szegeden nyomták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Sziasztok! Itt a második 50db! Hétfőn viszek fel Pestre Stefannak, ha kell valakinek jelezze. Tudok leadni a Titanhoz is az Illatos útra, arra is megyek hétfőn. Van ott egy baró jó kis arany B Ascona..úgy vettem észre hogy ott van a MOTE főhadiszállás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Sziasztok! Itt a második 50db! Hétfőn viszek fel Pestre Stefannak, ha kell valakinek jelezze. Tudok leadni a Titanhoz is az Illatos útra, arra is megyek hétfőn. Van ott egy baró jó kis arany B Ascona..úgy vettem észre hogy ott van a MOTE főhadiszállás! :lol: Ott volt :lol: Gyulának is adsz belőle ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Beszéltem Petivel, Aki szeretne venni naptárat, az holnap estig legyen olyan kedves jelezni és igyekszem intézni a dolog többi részét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Gellért Gabo Laller .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve December25, 2010 Megoszt Elküldve December25, 2010 Gellért Gabo 4x... Laller .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Nagyon szépek az autók és a csajok is. :lol: Már fel tettem őket a falra. :) . de veszek még egyett az irodámba is. Ott is nézzenek csak rám. :lol: ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December26, 2010 Nagyon szépek az autók és a csajok is. :lol: Már fel tettem őket a falra. :D . de veszek még egyett az irodámba is. Ott is nézzenek csak rám. :lol: ... De menő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Gellért Gabo 4x... Laller .... határidő : 16:30 kb. 25 van most még, holnap lesz itt x mennyiség Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 határidő : 16:30 kb. 25 van most még, holnap lesz itt x mennyiség és tákkk, lezárva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve December26, 2010 és tákkk, lezárva. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts