berlina Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Manta A motortér Brazília egy oldalon az önindító, a generátor, a kipuff és szívósor és nincs csücske a fűtőventiborításnak és még nem láttam fehér hűtővetit se ahol 4 literes 4 hengeres is terem (de ez nem az) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 biztos hogy ez Opel motor ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember5, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 GM nagyra nöttt 1.2es Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 nem vágom ezt a motort teljesen 1.2 OHV felspécizve? a HF. nem úgy van mint álltalában meg jó pár dolog nem smakkol ... mit lehet tudni erről még ? ez most érdekes ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 nem vágom ezt a motort teljesen 1.2 OHV felspécizve? a HF. nem úgy van mint álltalában meg jó pár dolog nem smakkol ... mit lehet tudni erről még ? ez most érdekes ... Ez a GM legkisebb ameikai blokkja.. kis motorcsónakokba, és kocsikba tették. Többek közt az első Chevy Novába is. Ha jól tudom 90 lóerő, és 153 cubic inch ami messze van a 4litertől, az a 6 hengeres motor volt. Aztán hogy ez van-e spécizve ki tudja, a gyújtás érdekes!!! Az a durva hogy ez egy a harmincas évek végi fejlesztésű motor, ami egészen a hatvanas évek végégig szolgált, ha nem továb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 köszi ! nem ismerem a mocit de most kicsit utána nézek . mondjuk motorkód nélkül nehéz lesz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 na megvan: 2,5 OHV volt ez mindenben ami GM úgy a 90es évekig itt pedig másik kettő intalláció: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 hát azt a soros hatost eléggé trééén rakták oda ami azt illeti nem sok igényesség volt ott a sallangoknál .... az elképzelés természetesen jó ! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 2.5 OHV hát jó lenne a B be is ilyen lenne :unsure: amerikai mini moci :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember20, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2007 ha ez az 1órás film, akkor lehet kiirni: http://www.myvideo.de/watch/2125324 Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 egy másik link: http://achill.vcvps871.vcdns.de/Opel Manta A.wmv Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 namég egyszer: http://achill.vcvps871.vcdns.de/Opel Manta A.wmv Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október1, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2007 első tulajdonos autója, nő, 57 éves 1,9es Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Gellért ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Gellért ? :P http://www.cabrionews.de/katalog/opel/manta_a.jpg tudod milyen lelki állapotban vagyok így nem szép dolog ilyet mutogatni :cry: sohasem láttam ilyet...egyszerűen gyönyörű :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 tudod milyen lelki állapotban vagyok így nem szép dolog ilyet mutogatni :cry: sohasem láttam ilyet...egyszerűen gyönyörű :( Meggyógyul majd az ótó meglásd :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 tudod milyen lelki állapotban vagyok így nem szép dolog ilyet mutogatni :P sohasem láttam ilyet...egyszerűen gyönyörű :( Na, mert? Mi történt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Na, mert? Mi történt? semmi extra, szokásos téli depresszió :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 semmi extra, szokásos téli depresszió :( Dugj egyet attol jobb lesz. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Bacca meg!Az A manta amúgy is szivemcsücske,de cabrio-ban...álomgép! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Nekem ez nem tetszik. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Akkor 3:1, mert szerintem is szép :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2007 sárgában még nem láttam, elég szépen mutat Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 bármilyen színben elfogadnám :( cép verda ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 bármilyen színben elfogadnám :( cép verda ;) Ha mondjuk rózsaszín az alapszín, lila elefántokkal, arany angyalokkal, piros lángnyelvekkel és zöld békákkal akkor is ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts