fzalan Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Az enyém facelift utáni. Ha H Astrához volt gyártva és a tiedhez nem talál akkor max a GTC. Küldtem egy privát üzit, de szerintem kár volt! Utána néztem hogy hogyan néznek ki a GTC lökösei és ez tuti arra való! De legalább már tudom mihez áruljam! :D Már csak az évjáratot kell kinyomoznom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyegleo Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Sziasztok! "Elment" az autóm, megmaradt viszont egy garnitúra 2,5 éves Apex 60-6240 tip. 35 mm-es ültetőrugó szett (1,7 cdti kombiban volt) Ha Valakit érdekel, írjon a nyeg_leo@freemail.hu -ra B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoka40 Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Sziasztok! Segítséget kérnék Astra H gk-n müszerfalbontást hol kell kezdeni,hol vannak a rejtett csavarok? Cél 3db óra műszerhez hozzá férni. Segítséget előre is köszönöm. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Április13, 2011 Megoszt Elküldve Április13, 2011 Sziasztok! Segítséget kérnék Astra H gk-n müszerfalbontást hol kell kezdeni,hol vannak a rejtett csavarok? Cél 3db óra műszerhez hozzá férni. Segítséget előre is köszönöm. B) Kormány alsó-felső burkolat levesz, az óracsoport alatt 2 csavar, azt kiveszed és kihúzod az órát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoka40 Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Kormány alsó-felső burkolat levesz, az óracsoport alatt 2 csavar, azt kiveszed és kihúzod az órát. Köszi, sikerült a műtét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
marko14 Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Üdv Mindenkinek! Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg van-e valakinek eladó H astra első lökhárító, ami nem sérült? Az autóm 2005-ös évjáratú caravan, nincs benne első ködlámpa, világos kékes,-szürke. Ha tudna valaki segíteni, szívesen venném. Köszönettel: M. Link to comment Megosztás: More sharing options...
don_peter Elküldve Szeptember17, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2011 Üdv Mindenkinek! Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg van-e valakinek eladó H astra első lökhárító, ami nem sérült? Az autóm 2005-ös évjáratú caravan, nincs benne első ködlámpa, világos kékes,-szürke. Ha tudna valaki segíteni, szívesen venném. Köszönettel: M. Szia! Ha már úgy is problémás az első lökös kérlek nézd meg, hogy ha nincs is benne ködlámpa gyárilag be e huzagolták a kábeleket! Nekem 1.3CDTI Caravan van. Kösz előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyc Elküldve Szeptember17, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2011 Szia! Ha már úgy is problémás az első lökös kérlek nézd meg, hogy ha nincs is benne ködlámpa gyárilag be e huzagolták a kábeleket! Nekem 1.3CDTI Caravan van. Kösz előre is! Nekem benne volt (2004-es 1.4XEP) fel volt kötve a lökhárító mögött a doblemez mellé. A motortér elektromos központba relé és biztosíték kell. A világításkapcsolót cserélni olyanra amiben benne van az első ködlámpa kapcsoló. Ezután már csak programozni kell a motortér elektromos központot és a műszerfalat Tech2-vel vagy OP-COM-mal. Viszont a műszerfal kétesélyes, nálam nem működött simán programozással, cserélni kellett olyanra ami tudja. A világításkapcsolótól érkező jel nem jelent meg a műszerfalnál, műszerfal csere után pedig már rögtön működött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
don_peter Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 Nekem benne volt (2004-es 1.4XEP) fel volt kötve a lökhárító mögött a doblemez mellé. A motortér elektromos központba relé és biztosíték kell. A világításkapcsolót cserélni olyanra amiben benne van az első ködlámpa kapcsoló. Ezután már csak programozni kell a motortér elektromos központot és a műszerfalat Tech2-vel vagy OP-COM-mal. Viszont a műszerfal kétesélyes, nálam nem működött simán programozással, cserélni kellett olyanra ami tudja. A világításkapcsolótól érkező jel nem jelent meg a műszerfalnál, műszerfal csere után pedig már rögtön működött. Nem tudom, hogy Diselnél és Benzinesnél nem e kevertek az összerakásnál mint PL.: a tempomat kuplungkapcsoló esetében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibcsyqe Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Sziasztok Tudna valaki segíteni . Van egy 1.6 Astra H kombink (Z16 LET) szeretnénk az ablaktörlő lapátokat kicserélni , de nem tudom milyet is vegyek hozzá , továbbá ahogy elnéztem nem is egyszerű mert nagyon egyben van. előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Október17, 2011 Megoszt Elküldve Október17, 2011 Sziasztok Tudna valaki segíteni . Van egy 1.6 Astra H kombink (Z16 LET) szeretnénk az ablaktörlő lapátokat kicserélni , de nem tudom milyet is vegyek hozzá , továbbá ahogy elnéztem nem is egyszerű mert nagyon egyben van. előre is köszi Vaterázz Bosch vagy Valeo ezek jók vagy van gyári 7000 ft-ért ami szintén nem rossz, a csere nagyon egyszerű felemeled a lapátokat elbillented kb 90 fokkal a szélvédőre nézve (csak az egyik irányba lehet) és egyszerűen a szélvédő felé lehúzod a lapátot:)! Remélem sikerül:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyűrű2012 Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Szevasztok. Műszerfal világítást szeretnék cserélni a 2008 1.4 ecotech H astrámon meg persze ablakemelő gombjának a világítását is kicserélném. Milyen típusú ledek vagy izzók kellenének és hol tudnám beszerezni? Előre is nagyon köszönöm a segítséget. Üdv: Gyűrű Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Szevasztok. Műszerfal világítást szeretnék cserélni a 2008 1.4 ecotech H astrámon meg persze ablakemelő gombjának a világítását is kicserélném. Milyen típusú ledek vagy izzók kellenének és hol tudnám beszerezni? Előre is nagyon köszönöm a segítséget. Üdv: Gyűrű Szia! Én ilyenekre cseréltem, és ez is van benne gyárilag: http://elektronika.vatera.hu/muszerek_alkatreszek/dioda/100db_smd_3528_kek_led_1567838750.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyűrű2012 Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Szia! Én ilyenekre cseréltem, és ez is van benne gyárilag: http://elektronika.v...1567838750.html köszi. hány darabot rendeljek? (multikormány elektromos ablak meg full műszerfal. kivétel a rádió mert az nem gyári benne.) Valami ilyen végeredményt szeretnék: http://postimage.org/image/7h711rzrt/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 köszi. hány darabot rendeljek? (multikormány elektromos ablak meg full műszerfal. kivétel a rádió mert az nem gyári benne.) Valami ilyen végeredményt szeretnék: http://postimage.org/image/7h711rzrt/ Már két éve, hogy az enyémet megcsináltam, úgyhogy pontos számot nem tudok mondani, de kb 120 darab kell az összes led kicseréléséhez és ebből a rádióban 30 db van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocok211 Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 Hali. Egy olyan kérdésem van, hogy Egy GTC re ami alabpól 4x100 as 16os lemezfelnivel volt szerelve (ET37mm) és 205/55R16 os gumikon gördült ki a szalonból, rátehetek-e 17es felniszetttet ET35mm-rel? És ha igen akkor melyik lenne a jobb gumi rá? Elfér még alatta a 215/45R17es gumi nem fog beleérni a kasztniba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 Nekem is a gyári lemezfelnim 16" 205/55-ös gumival, és gond nélkül elfér alatta a 17-es alufelni 225/45-ös gumival (ez a 205/55-ös 16-os váltómérete). Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocok211 Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Köszönöm az infot :) És fogyasztásban ez menynire mutatkozik meg,hogy nagyobb papucs van rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robee Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Köszönöm az infot :) És fogyasztásban ez menynire mutatkozik meg,hogy nagyobb papucs van rajta? Nem lesz rajta nagyobb "papucs", mivel a 16" s felnin volt 55-s peremű gumi ezért megyen a 17" - re csak 45 -s peremű! Ezért nevezik a váltóméretének, mert ugyan olyan nagyságút kapol ! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocok211 Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Értem és köszönöm szépen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaba66 Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Értem és köszönöm szépen :) Attol, hogy a kerek atmeroje (nagyjabol) azonos marad, meg eppen valtozhatna a fogyasztas, pl. az eltero szelessegek, es mas, apro kulonbsegek miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocok211 Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 És amúgy az Aez felnikről milyen véleménnyel vagytok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Április9, 2012 Megoszt Elküldve Április9, 2012 Jó minőségű német gyártmány, ennyi:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibcsyqe Elküldve Április10, 2012 Megoszt Elküldve Április10, 2012 Sziasztok. szerintem kellene kipuffanót cserélnem mert a dob alja fekete korom jelent meg , de a hangján nem tapasztalok változást. Ha már cserélek akkor szeretnék két végüt és egyedit . Meg is van hogy ki és miből meg mennyiért. Viszont azt mondta hogy belevág a lökhárítóba . Az meg nem tom, hogyan nézneki viszont láttam már pár opelon ami szerintem jól nézett ki , de azt csak cserével lehetne??? Tudna vki segíteni ebben ? Skype: ftibcsy szfvár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Hali! A műszerfal kijelzőire lehet valahol dekor króm "karikákat" venni? A G Astrához találtam, de a H-hoz még nem. Érdeklődtem egy tuning oldalon, ahol a G-et is lehet rendelni, de azt válaszolták, hogy nem lehet kapni, nem is volt. Esetleg tud valaki segíteni? Ilyen kellene: http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR-NNHf7cGmjpUtwWABRTZSzydEH0vpOaEsVSl3aYscy3T-t8c1tA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts