dallas-one Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Keresek GTC-re króm első hűtőmaszklécet. Jelenleg nekem színre fújt van. Van elcserélném, ha vkinek meg nem tetszik a króm. 18as 5x110+gumi eladó vagy valami szép 19esre csere Link to comment Megosztás: More sharing options...
koco Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Szia Krisztián és mindenki! Ma lecseréltem a kerekeket, és közben lefotóztam a kerékcsavart, a dobozt valahova eláshattam, nem találom. Remélem a képek segítenek. A nagy átmérőjű fejrész külön elforog, azt forgatva nem lehet kicsavarni a csavart. Ahhoz viszont elég nagy, hogy a dísztárcsa furatán nem fér át (legalább is roncsolás nélkül). Szemműtétem volt, azért nem jelentkeztem eddig. Üdv: Laci Szia.Miskolc Kozma autókereskedés.50000, gumival ,dísztárcsával és használt.sajna 1 gumi kuka.viszont az eltulajdonított dísztárcsáért kapok cascóra 25000ft-ot igy már egész jó.főleg ha még eladom a 4db 16os felnit akkor kb 0 a költség, ja és volt még egy 3db os garnitúra felni a kereskedésben de a dísztárcsák már nem az igaziak,7 ből lett a 4 összeválogatva nekem.szalonba 30000 darabja a keréknek és 10000 a dísztárcsa.találni nehéz. ha megvan a doboz akkor várom válaszod.előre is köszi:Krisztián Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisztus Elküldve Október22, 2010 Megoszt Elküldve Október22, 2010 Szia Krisztián és mindenki! Ma lecseréltem a kerekeket, és közben lefotóztam a kerékcsavart, a dobozt valahova eláshattam, nem találom. Remélem a képek segítenek. A nagy átmérőjű fejrész külön elforog, azt forgatva nem lehet kicsavarni a csavart. Ahhoz viszont elég nagy, hogy a dísztárcsa furatán nem fér át (legalább is roncsolás nélkül). Üdv: Laci Szia. hát mint egy régi szoci csavar.de ha jó és bevált akkor jó. gondoltam hogy vékony alátétet a felnicsavar kúpos részére feltenni és finoman odahegeszteni épphogy csak,akár mindre és foghatná az alátét a dísztárcsát, a csavarra meg mehet a kupak és már nem is látszik(már csak a kupak a híja de az nem nagy dolog talán) még nem is csúf talán de nem tudom hogy mit reagálna a futómű.Mert egy kerékőr kevésnek tűnhet az ártó kezeknek.De ha akarják viszik akkor is.akkor megint casco de legalább megvenném az újabbat.de mivel nyári gumis a felni így van idő utánajárni.(6500 ért mondtak valami hasonlót csak rá kéne próbálni) Köszönöm a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Valaki látott már ilyet (Angel Eyes lámpa) élőben??? Nagyon gagyi? Ja és műszakin mit szólnának hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 http://img811.imageshack.us/img811/91/dscf0501f.jpg Vélemények? (nem photoshop és az enyém az autó, ennek függvényében szidjátok csak) :) A fólia amit használtál kimondottan karosszériára való dekorfólia, vagy valami egyéb? A felragasztás miatt érdeklődöm, mert Én is gondolkozom pár elem átszínezésén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 FK automotive hűtőrácsot keresek! Valami ötlet, hogy hol érdemes? eBay-eken túl vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 FK automotive hűtőrácsot keresek! Valami ötlet, hogy hol érdemes? eBay-eken túl vagyok! Melyikről van szó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Melyikről van szó ? Erről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Erről! RS hozza be ezeket cuccokat szerintem még mindig, tehát kevés az esély arra, hogy sikerül lelni valahol. De nem lehetetlen :o Angol ebay is megvolt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 RS hozza be ezeket cuccokat szerintem még mindig, tehát kevés az esély arra, hogy sikerül lelni valahol. De nem lehetetlen :o Angol ebay is megvolt ? Igen az angolon is szétnéztem, sőt német "tuning" boltok oldalán is keresgéltem, de hiába! Azonban kis hazánkban az alábbi két üzletben találtam: itt és itt (hátha valakit érdekel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Igen az angolon is szétnéztem, sőt német "tuning" boltok oldalán is keresgéltem, de hiába! Azonban kis hazánkban az alábbi két üzletben találtam: itt és itt (hátha valakit érdekel) Van raktáron is náluk ? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Van raktáron is náluk ? :o Ne fesd az ördögöt a falra! :D Ők ketten válaszoltak hogy van ilyen termékük, remélem polcon is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Van raktáron is náluk ? :o Te nyertél! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 Te nyertél! :o .... FK számot tudsz mondani ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve November4, 2010 Megoszt Elküldve November4, 2010 .... FK számot tudsz mondani ? Fekete: FKSG34015 /nekem erre fáj a fogam/ Króm: FKSG34215 Fekete/Króm: FKSG34915 Fekete beépített led: FKSG34415 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaab Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Sziasztok! Cserélt már ki valaki sima halogén izzós fényszórót, ilyen vagy hasonló xenon fényszóróra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaben75 Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Sziasztok! Cserélt már ki valaki sima halogén izzós fényszórót, ilyen vagy hasonló xenon fényszóróra? na erre én is kiváncsi lennék meg arra is hogy ezért szól e a rendőr? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 A fólia amit használtál kimondottan karosszériára való dekorfólia, vagy valami egyéb? A felragasztás miatt érdeklődöm, mert Én is gondolkozom pár elem átszínezésén. Helló! Bocsi, most látom, hogy írtál. Kellett volna dobj egy PÜ-t. Na szóval, a fóliát egy itteni reklámirodánál vettem, különböző cégtáblák és reklámtáblák készítésével foglalkoznak. Jó vastag, masszív fólia és Oracal márka ami ilyen téren az egyik legjobb:D Hajszárítóval alakítottuk a karosszériához, azonban most nem így néz ki az autó. Teszek fel friss képet. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Ilyen most a az Opel Audim :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 A képen látható alsó hűtőrácsot eladnám! Talán a 2007 utáni évjáratokhoz jó! Az tuti hogy az Én '05 Astrámra nagy! :D Használt, de kiváló állapotban van! Minden fül és pöcök megvan, nincs rajta törés, javítás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 A képen látható alsó hűtőrácsot eladnám! Talán a 2007 utáni évjáratokhoz jó! Az tuti hogy az Én '05 Astrámra nagy! :D Használt, de kiváló állapotban van! Minden fül és pöcök megvan, nincs rajta törés, javítás! http://kepfeltoltes.hu/101230/racs1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Ár? Mennyit érne meg neked? Sajnos Én nem tudok vele mit kezdeni és nem is igazán tudom mennyit érhet! :D Mondj egy reális árat és a tiéd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Mennyit érne meg neked? Sajnos Én nem tudok vele mit kezdeni és nem is igazán tudom mennyit érhet! :D Mondj egy reális árat és a tiéd! Ha nincs mit kezdjél vele akár ingyen is adhatod:D Privátban dobj egy megközelítő árat, én nem tudok milyen árat mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fzalan Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Ha nincs mit kezdjél vele akár ingyen is adhatod:D Privátban dobj egy megközelítő árat, én nem tudok milyen árat mondani. Először inkább ellenőrizzük le hogy megfelelő-e az autódhoz! Küld el a méreteket és este megnézem egyeznek-e! Aztán ha jó akkor beszélünk az árról is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január5, 2011 Megoszt Elküldve Január5, 2011 Először inkább ellenőrizzük le hogy megfelelő-e az autódhoz! Küld el a méreteket és este megnézem egyeznek-e! Aztán ha jó akkor beszélünk az árról is! Az enyém facelift utáni. Ha H Astrához volt gyártva és a tiedhez nem talál akkor max a GTC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts