Dini Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Minden féle H Astra optikai tuningról :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július22, 2007 Na vettem egy hatsó lámpat a kicsi Astramhoz! Nem tudom hogy fog neki állni remélem csinos lesz vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 hát én nem tom... nekem nem tetszik. De ez az én véleményem mindössze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július22, 2007 hát én nem tom... nekem nem tetszik. De ez az én véleményem mindössze. Ha nekem se jön be élőáben akkor eladom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Na vettem egy hatsó lámpat a kicsi Astramhoz! Nem tudom hogy fog neki állni remélem csinos lesz vele :) http://i15.ebayimg.com/04/i/000/aa/75/626a_1.JPG http://i20.ebayimg.com/01/i/000/aa/75/60f8_1.JPG Hát szerintem sötét belsejű kristálylámpa jobban illene az ezüst metálhoz. De fel kell tenni és meglátjuk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július22, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július22, 2007 Hát szerintem sötét belsejű kristálylámpa jobban illene az ezüst metálhoz. De fel kell tenni és meglátjuk :) nekem nem ezüstmetal hanem sötét szürke de hatul a króm diszléc végett lehet jol fog mutatni! :) Na meg ez volt olcsóóóó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július25, 2007 Na végre találtam Angel Eyes H Astrara igaz még kicsit drága 299euro de majd lesz ez olcosbb is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Na végre találtam Angel Eyes H Astrara igaz még kicsit drága 299euro de majd lesz ez olcosbb is :) Nekem nem jön be... Egyébként olyan, mintha a gyári lámpára dobtak volna valami sufnituningot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július26, 2007 Nekem nem jön be... Egyébként olyan, mintha a gyári lámpára dobtak volna valami sufnituningot... Én is sufni tuningot akartam de lehetetlen szétszedni ezta lámpat !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Július26, 2007 Megoszt Elküldve Július26, 2007 Jah, olvastam... Keresd meg a Kadettes brigádot. Én már hallottam tőlük okosságokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július26, 2007 Új szerzemény Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 nyaralásból visszatérve beszereltem a xenont. nem is volt olyan egyszerű... még jó, hogy minden autóban kötelező az izzókészlet, hogy az út szélén is ki tudja a szöszi cserélni a kiégettet... a pótizzón kívül csak egy torx készlet kell, hogy a teljes legszűrőházat kiszerelve ki lehessen cserélni a jobb izzót, a bal izzóhoz pedig elég pár év nőgyógyászati gyakorlat... :) közben kiderült a fő probléma: az izzó kiégés érzékelőnek sajna nem igazán tetszett a xenyon trafó, és hidegen csak minden többedik felkapcsolásra maradt égve, többször lekapcsolt egy másodperc után... így némi sufnituningra kényszerültem: egy 20 wattos izzó + relé (diódával védve a visszarúgás ellen) már stabilan megtartja, a reléhez meg biztosítékkal közvetlenül megy a tápkábel, és kapcsolja a xenon trafókat. egyszerűen gyönyörű a 6000K... :) még a helyzetjelzőket cserélem le fehér ledekre, mert elég ótvarul néz ki a sárga pislákolás a fehérségben... B) plussz valszeg a távolsági izzókat is valami izmosabb fehérebb halogénre cserélem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július30, 2007 nyaralásból visszatérve beszereltem a xenont. nem is volt olyan egyszerű... még jó, hogy minden autóban kötelező az izzókészlet, hogy az út szélén is ki tudja a szöszi cserélni a kiégettet... a pótizzón kívül csak egy torx készlet kell, hogy a teljes legszűrőházat kiszerelve ki lehessen cserélni a jobb izzót, a bal izzóhoz pedig elég pár év nőgyógyászati gyakorlat... :o közben kiderült a fő probléma: az izzó kiégés érzékelőnek sajna nem igazán tetszett a xenyon trafó, és hidegen csak minden többedik felkapcsolásra maradt égve, többször lekapcsolt egy másodperc után... így némi sufnituningra kényszerültem: egy 20 wattos izzó + relé (diódával védve a visszarúgás ellen) már stabilan megtartja, a reléhez meg biztosítékkal közvetlenül megy a tápkábel, és kapcsolja a xenon trafókat. egyszerűen gyönyörű a 6000K... :) még a helyzetjelzőket cserélem le fehér ledekre, mert elég ótvarul néz ki a sárga pislákolás a fehérségben... B) plussz valszeg a távolsági izzókat is valami izmosabb fehérebb halogénre cserélem... Fotot kérünk! mweg hogy milyen xenon mennyibe fájt stb :) mert engem is érdekel :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Fotot kérünk! mweg hogy milyen xenon mennyibe fájt stb B) mert engem is érdekel :) még szerzek ledeket a helyzetjelzőkbe, és alkotok fotót róla... nagyon megvadítja :) és látásban is sokat számít nagyon... plusz marha feltűnő, tuti nem fog senki elbambulva belém sávváltani... egyébként innen van: katt Standard Pro, 40e - kell még valami filléreset rendelni hozzá, és akkor ingyen kiszállítják bárhová 1 nap alatt... 3 év teljeskörű gar van rá (izzóra is), és évek múlva is tuti lesz még hozzá pótizzó megfizethetően... ezenfelül két teszkó gazdaságos 20 wattos féklámpa izzó, két olcsó relé, biztosíték, kábelek, filléres dióda, meg némi idő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július30, 2007 még szerzek ledeket a helyzetjelzőkbe, és alkotok fotót róla... nagyon megvadítja :) és látásban is sokat számít nagyon... plusz marha feltűnő, tuti nem fog senki elbambulva belém sávváltani... egyébként innen van: katt Standard Pro, 40e - kell még valami filléreset rendelni hozzá, és akkor ingyen kiszállítják bárhová 1 nap alatt... 3 év teljeskörű gar van rá (izzóra is), és évek múlva is tuti lesz még hozzá pótizzó megfizethetően... ezenfelül két teszkó gazdaságos 20 wattos féklámpa izzó, két olcsó relé, biztosíték, kábelek, filléres dióda, meg némi idő... Tech2 vel nem lehet kikapcsolni azt a vackot ami figyeli a kiégett lámpákat hogy ne kapcsolja le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 nem a CAN-BUS miatt rinyál? de ha jól tudom van ezzel kompatibilis cuccuk is Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Tech2 vel nem lehet kikapcsolni azt a vackot ami figyeli a kiégett lámpákat hogy ne kapcsolja le? előfordulhat, de már megoldottam, és most így jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 nem a CAN-BUS miatt rinyál? de ha jól tudom van ezzel kompatibilis cuccuk is igazából tudtommal nincsen köze a canbus-hoz, csak azzal együtt hozták be ezeket a bonyolításokat is, ha már egyszer adott lett a kommunikációs vonal... a lényeg, hogy figyeli az izzót, és talán a magas indítóáram miatt letiltja. ha a xenont közvetlenül az akkuhoz nyomtam, akkor tette a dolgát nyikkanás nélkül, szóval a trafó/izzó tökéletes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július30, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július30, 2007 igazából tudtommal nincsen köze a canbus-hoz, csak azzal együtt hozták be ezeket a bonyolításokat is, ha már egyszer adott lett a kommunikációs vonal... a lényeg, hogy figyeli az izzót, és talán a magas indítóáram miatt letiltja. ha a xenont közvetlenül az akkuhoz nyomtam, akkor tette a dolgát nyikkanás nélkül, szóval a trafó/izzó tökéletes... Na majd opeles szervizest megkérdezek! lehet csak be kell neki álítani hogy Xenon van benn és akkor engedi a nagyáramot rövid ideig amig elindul a xenon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Na majd opeles szervizest megkérdezek! lehet csak be kell neki álítani hogy Xenon van benn és akkor engedi a nagyáramot rövid ideig amig elindul a xenon :) hasznos infó lenne, thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 próbáltam képeket alkotni, de xar a fényképezőgépem, tiszta sárgás rajta a fénye... :S (majd még próbálkozok vele azért) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Helyén a lámpa Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Helyén a lámpa pofás, mennyi volt? próbálta már valaki eltűntetni a hátsó emblémát? lyukakba is kapaszkodik, vagy csak ragasztva van, és le kell polírozni a nyomát? a hűtőrácsra olyan ötletet kaptam, hogy vigyem el műanyagoshoz, ki tudják vágni belőle az emblémát, kipótolják, lefestik, és szép egyedi lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus6, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 pofás, mennyi volt? próbálta már valaki eltűntetni a hátsó emblémát? lyukakba is kapaszkodik, vagy csak ragasztva van, és le kell polírozni a nyomát? a hűtőrácsra olyan ötletet kaptam, hogy vigyem el műanyagoshoz, ki tudják vágni belőle az emblémát, kipótolják, lefestik, és szép egyedi lesz... Nincs juk 100% polirozni nem kell! 300ft ért gyogyszertárban kell venni sebbenzibt az leoldja az a ragasztót ami fogta! természetesen elötte damilla le kell vágni az emblémat! Én még filozok hogy levegyem e ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 nem tom, nekem amelyik kocsin nincs semmi, picit egyből puffgyanús lesz. Szal én nem venném le. Amúgy ahogy mondtam ott is Dini, így már egész pofás a lámpa! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts