Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
On 2017. 09. 13. at 19:55, csicsó írta:

5 ajtósra vettem tetőszárnyat gyári GM.Ma felpróbáltam, pontosan illeszkedik is,ám az ajtó felnyitásakor a szárny meghajlítja az antennát.Úgy néz ki vennem kell másik talpat.Van külön opc-re kompatibilis talp?Más megoldás esetleg?:blush:

Szia!

A csomagban volt egy felszerelési útmutató, annak a végén szerepel, ha jól emlékszem milyen talpat cikkszámmal ellátva vagy antenna pálca szögmódosítót kell beszerezni hozzá.

Elküldve
7 órája, Kombitomi írta:

Szia!

A csomagban volt egy felszerelési útmutató, annak a végén szerepel, ha jól emlékszem milyen talpat cikkszámmal ellátva vagy antenna pálca szögmódosítót kell beszerezni hozzá.

Először nem tudtam mire vélni a talpakat a végén,aztán felpróbáltam a spoilert és megértettem...nekem ráadásul GPS-es kell 200 euro körüli az ára:(

Az antennapálca szögmódosítónak nincs cikkszáma,ilyet hol lehet fel lelni?

Elküldve
21 órája, csicsó írta:

Szerintem keresel egy esztergályost, aztán röhögve csinál egy közdarabot pár sörért.

Elküldve
On 2017. 09. 17. at 19:25, csicsó írta:

Először nem tudtam mire vélni a talpakat a végén,aztán felpróbáltam a spoilert és megértettem...nekem ráadásul GPS-es kell 200 euro körüli az ára:(

Anno G Astra Caravanhoz adtak ilyen szögmódosítót ha vettél hozzá Irmscher szárnyat. Nem láttam még külön eladót, esetleg német oldalakon lehetne keresgélni. Az antenna szárad menete milyen vastag?

Elküldve
On 2017. 09. 19. at 13:34, Kombitomi írta:

Anno G Astra Caravanhoz adtak ilyen szögmódosítót ha vettél hozzá Irmscher szárnyat. Nem láttam még külön eladót, esetleg német oldalakon lehetne keresgélni. Az antenna szárad menete milyen vastag?

M6x1

Elküldve
12 perce, csicsó írta:

És ez hogyan módosítja az antenna  szögét?:huh:

A csavaros vege ferden all a menetes reszhez kepest, ez lathato is, a kepeket kicsit jobban megnezve. Szerintem ez a resze rendben van, ha a tobbi parametere nem zavar :)

Elküldve
5 perce, csaba66 írta:

A csavaros vege ferden all a menetes reszhez kepest, ez lathato is, a kepeket kicsit jobban megnezve. Szerintem ez a resze rendben van, ha a tobbi parametere nem zavar :)

igen jobban megnézve van benne egy kis"ferdeség".Amúgy kb.30 fokot kellene elörébb dönteni a pálcát,hogy ne érje el a spoiler.

Mit értesz többi paraméter alatt?

Elküldve
1 órával ezelőtt, csicsó írta:

igen jobban megnézve van benne egy kis"ferdeség".Amúgy kb.30 fokot kellene elörébb dönteni a pálcát,hogy ne érje el a spoiler.

Mit értesz többi paraméter alatt?

A Vauxhall emblemat es az arat :)

• 7 months later...
Elküldve

Sziasztok!

Segítsetek kérlek, hogy az oldalüvegek alatti gumicsíkra ha ezüst színű fémcsíkot (szakmai nyelven nem tudom mi a neve) szeretnék feltenni, akkor ilyet hol lehet beszerezni és mi a neve?

Köszönöm előre is!

Elküldve
On 2018. 05. 11. at 9:58, Pityeeesz írta:

Sziasztok!

Segítsetek kérlek, hogy az oldalüvegek alatti gumicsíkra ha ezüst színű fémcsíkot (szakmai nyelven nem tudom mi a neve) szeretnék feltenni, akkor ilyet hol lehet beszerezni és mi a neve?

Köszönöm előre is!

Üveggel együtt van, csak úgy tudsz feltenni olyat, ha ki van vágva a régi és a bontott krómost beragasztod. (Szerintem itt most el is vetetted az ötletet), de ha mégsem akkor bontottan lehet kapni.

Elküldve
On ‎2018‎.‎05‎.‎12‎. at 15:36, Davee írta:

Üveggel együtt van, csak úgy tudsz feltenni olyat, ha ki van vágva a régi és a bontott krómost beragasztod. (Szerintem itt most el is vetetted az ötletet), de ha mégsem akkor bontottan lehet kapni.

Köszönöm szépen a választ, igen, el is vetettem az ötletet. Nem fogok semmit sem kivágni, azt hittem egyszerűbb cserélni dehát tévedni emberi dolog. Mégegyszer köszi a hozzászólásod!

• 3 weeks later...
Elküldve
On 2018. 05. 11. at 9:58, Pityeeesz írta:

Sziasztok!

Köszönöm előre is!

lehet rátenni öntapados krómcsÍkot is szépen méretre vágva,nekem ilyen volt rajta asszem 5mm széles,de mérd le.Pontosan felrakva jól mutat.

Elküldve
5 órája, csicsó írta:

lehet rátenni öntapados krómcsÍkot is szépen méretre vágva,nekem ilyen volt rajta asszem 5mm széles,de mérd le.Pontosan felrakva jól mutat.

Rendben, köszönöm szépen a segítségedet :)

• 2 months later...
Elküldve

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni a tőletek, hogy valakinek az autóján antenna helyett ez a "cápauszony kinézetű" megoldás van-e fent?

Hogy működik a rádió ezzel a megoldással, zajos-e vagy ugyanolyan szuper mint antennával?

Köszönöm a választ előre is.  

Elküldve
32 perce, Pityeeesz írta:

Azt szeretném kérdezni a tőletek, hogy valakinek az autóján antenna helyett ez a "cápauszony kinézetű" megoldás van-e fent?

Hogy működik a rádió ezzel a megoldással, zajos-e vagy ugyanolyan szuper mint antennával?

Tobbnyire kiszedett antenna mellett is siman megy a radio, ugyhogy a valasz azon mulik, melyik adot es hol akarod fogni. A ketfele antenna nyeresegeben valoszinuleg nincs elteres, vagy legfeljebb minimalis, ugyhogy normal esetben semmilyen kulonbseget nem fogsz tapasztalni.

Elküldve
2 órája, csaba66 írta:

Tobbnyire kiszedett antenna mellett is siman megy a radio, ugyhogy a valasz azon mulik, melyik adot es hol akarod fogni. A ketfele antenna nyeresegeben valoszinuleg nincs elteres, vagy legfeljebb minimalis, ugyhogy normal esetben semmilyen kulonbseget nem fogsz tapasztalni.

Köszönöm válaszod! Mindig a helyi rádiót hallgatom, szóval ezzel nincs gond. Inkább a tél miatt gondolkodtam ezen a másik megoldáson. A hó meg a fagy eléggé teszi tönkre az antennát!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.