feryke Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 De ugye ha nem gyári a központom+riasztó vezérli a központot akkor esélytelen összehozni, hogy müködjön erről a távról vagy nem? én azt hallottam esélytelen! :)
Hic Elküldve Augusztus14, 2007 Elküldve Augusztus14, 2007 De ugye ha nem gyári a központom+riasztó vezérli a központot akkor esélytelen összehozni, hogy müködjön erről a távról vagy nem? én azt hallottam esélytelen! :) Riasztója válogatja. Kénytelen leszel az autóvillamossági szakira bízni, hogy meg tudja-e oldani, vagy sem.
Norbi1983 Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 Ma kiugrottunk a haverommal Bécsbe,és ha már ott voltunk,megnéztük ezt a török csávót és a boltját,aki az ebay-en hirdeti a bicskakulcsait.Vásároltunk is,a barátom a Toyotájához,én pedig a bátyám Vekijéhez és az Astrámhoz.képek! Ez a típus nem a legszebb,de a legmasszívabb,és gondolom a legtartósabb is,a többi szebb ,de gagyi érzést kelt kézbefogva... Kaptunk hozzá kulcsszárakat is,típusra adja.Hazaérve mentünk egyből másoltatni.Persze nem működött...sorjáztuk,reszelgettük....A havernak csak a csomagtartót nyitotta,nekem semmit sem...Ezen jócskán felhúztuk magunkat,és szétszedtünk egy régi kulcsot,majd megreszeltük a szárát úgy,hogy a bicskakulcsba be lehessen csavarozni.(a 3. képen látható,milyenre kellett reszelni a végét).Laza egy órás reszelés után már működött.Rájöttem arra is,a másolt miért nem volt jó.A török srác jót adott, Astra F-hez valót,ami első ránézésre ugyanolyan,minta régi kulcsom...de csak elsőre! Valójában a két horony fordítva van belemarva,ahogy a 6-os képen is látszik!A felső az eredeti kulcsom,alsó a kapott kulcsszár,már másolva.Fordítva sem jó: 7. kép.Körülnéztem itt-ott,és rá kellett jönnöm,hogy Fiat kulcsom van!!!! :unsure: A 13-as kép Fiat kulcsé,nekem pont így van hornyolva!!! A 14-es képen az Astra F kulcsa látható,ilyet kaptam,ez pont tükrözése a másiknak,hornyolás szempontjából!Nem csoda,hogy nem nyitotta...Most rendelhetek Fiat kulcsszárat..... :wacko: Amúgy jó a cucc,az autóvillamossági haver kicseréli a vezérlőmodult,és már műkszik is rendesen.Immós autónál is működik,csak ki kell bányászni a gyári kulcsból a csipet,és beletenni a bicskakulcs belsejébe.(vagy csipet másoltatni,de az drága...) Ajánlom a cuccot,de a kulcsszárat nézzétek meg mielőtt rendeltek. Szia! Mennyibe került a bicskakulcsos szetted???
powerup Elküldve Szeptember3, 2007 Elküldve Szeptember3, 2007 Szia! Mennyibe került a bicskakulcsos szetted??? Szia!Az osztrák e-bay-en vedd meg,22 euró+15 posta.Ehhez jön még a kulcsmásolás és a bekötés költsége.
csumpala Elküldve Szeptember22, 2007 Elküldve Szeptember22, 2007 Hello Látom érdeklődtél a bicskakulcs szettekről.Természetesen jó opler hez is.A meglévő riasztóval is össze lehet hozni. Ha még aktuális akkor ajánlanám figyelmedbe a következő linket :http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=mikimanocska Köszönettel Miklós
csumpala Elküldve Szeptember22, 2007 Elküldve Szeptember22, 2007 Hello Látom többen érdeklődtök a bicskakulcs szettekről. Ajánlanám figyelmetekbe a következő linket :http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=mikimanocska F és G Astrához is vannak kulcsszáraim nem kell kokányolni semmit csak bereszeltettni a kulcsmásolóval.
powerup Elküldve Szeptember22, 2007 Elküldve Szeptember22, 2007 Lassan a sokadikat rendelem,és 36,50 eurot szoktam fizetni.Ez nincs 10 rugó.Biztosított csomagban jön,a GLS futár hozza.Ha átutalással fizet az ember,akkor kb. 4-5 nap amig a pénz odaér+ 4-5 nap mire a futár kihozza.Persze ha immos az autó,a chipet át kell rakni a bicskakulcs belsejébe.... :lol:
dionaea Elküldve Szeptember22, 2007 Elküldve Szeptember22, 2007 Hello Látom többen érdeklődtök a bicskakulcs szettekről. Ajánlanám figyelmetekbe a következő linket :http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=mikimanocska F és G Astrához is vannak kulcsszáraim nem kell kokányolni semmit csak bereszeltettni a kulcsmásolóval. Hi nekem az volna a kérdésem hogy felhúzza az ablakot modul is van benne na most alapból nem húzza fel az autóm, akkor milyen átalakítás kell hogy felhúzza, illetve gondolom azért a régi kulcsból való átrakása az újba valamilyen szakértelmet igényel tehát vallami villamossági szerelő nem árt. Ja és menniyre jó a szerkezet mert azért szeretnek elromlani a bicska kulcsok. Amúgy jó dolog ez lehet benevezek egyre előbb utóbb, cska győzzön meg hogy nem lesz gond az immoval
surnew Elküldve Október10, 2007 Elküldve Október10, 2007 Sziasztok, én ezt rakamttam bele:http://www.carstyling.hu/alkatresz_shower.php?id=4495
mackosajt Elküldve Március5, 2008 Elküldve Március5, 2008 olvasgattam a fórumon a kedves cartársak észrevételeit, és ma kíváncsiságból elmentem egy kulcsos emberhez, hogy szaki véleményét is halljam eme nagyszerűen olcsón kapható termékekről. Erősen lebeszélt róla, mondván szerinte annyira silány a minőségük ezeknek a cuccoknak, hogy jó, ha félévet, esetleg 1 évet kibírnak a szárak, vagy esetleg az egész tok. Na meg az immo "átbarmolás" sem szimpi nekem ebben. Még ha 10e alatt is van ezeknek az ára. Ti hogy látjátok? :)
Lanti Elküldve Március5, 2008 Elküldve Március5, 2008 olvasgattam a fórumon a kedves cartársak észrevételeit, és ma kíváncsiságból elmentem egy kulcsos emberhez, hogy szaki véleményét is halljam eme nagyszerűen olcsón kapható termékekről. Erősen lebeszélt róla, mondván szerinte annyira silány a minőségük ezeknek a cuccoknak, hogy jó, ha félévet, esetleg 1 évet kibírnak a szárak, vagy esetleg az egész tok. Na meg az immo "átbarmolás" sem szimpi nekem ebben. Még ha 10e alatt is van ezeknek az ára. Ti hogy látjátok? :) én gyűlölöm a régi astra kulcsot, olyan mint 1 budi kulcs fúj, én is goldoltam rá h megcsinálom
coupe Elküldve Március5, 2008 Elküldve Március5, 2008 én gyűlölöm a régi astra kulcsot, olyan mint 1 budi kulcs fúj, én is goldoltam rá h megcsinálom Inkább vegyél ülést felnit,gátlót,rugót,majd utána költsél hülyeségekre...... :D :D :D :)
Lanti Elküldve Március5, 2008 Elküldve Március5, 2008 Inkább vegyél ülést felnit,gátlót,rugót,majd utána költsél hülyeségekre...... :P ;) :D :D a kulcsra most kitaláltam a legjobb megoldást.. majd a 7végén kivitelezzük.. csak a Diny meg ne lássa :) :D
mélykék76 Elküldve Március5, 2008 Elküldve Március5, 2008 én gyűlölöm a régi astra kulcsot, olyan mint 1 budi kulcs fúj, én is goldoltam rá h megcsinálom Neked gyári kulcsod van amúgy ? Nálatok budikulcsban van világító led ? :) :D
Lanti Elküldve Március5, 2008 Elküldve Március5, 2008 Neked gyári kulcsod van amúgy ? Nálatok budikulcsban van világító led ? :) :D pont ezaz, hogy az már az ujabb fajta kulcsamibe van led, a régi az fúj...
coupe Elküldve Március5, 2008 Elküldve Március5, 2008 pont ezaz, hogy az már az ujabb fajta kulcsamibe van led, a régi az fúj... Nem mindegy hogy néz ki a kulcs??????????????????????????Én még sose néztem meg,mert teljesen mindegy.....Vagy a gyújtáskapcsoloban van vagy a zsebemben.Egyik helyen se látom.....
mélykék76 Elküldve Március5, 2008 Elküldve Március5, 2008 pont ezaz, hogy az már az ujabb fajta kulcsamibe van led, a régi az fúj... Volt olyan gyári Astra kulcs, amiben nincs led ? Nekem van egy lapaj kulcsom, ami másolt, de az nem gyári.
Lanti Elküldve Március5, 2008 Elküldve Március5, 2008 Volt olyan gyári Astra kulcs, amiben nincs led ? Nekem van egy lapaj kulcsom, ami másolt, de az nem gyári. alsó sor, balrol a második
Tiv. Elküldve Március5, 2008 Elküldve Március5, 2008 Volt olyan gyári Astra kulcs, amiben nincs led ? Nekem van egy lapaj kulcsom, ami másolt, de az nem gyári. Az enyémben sincs. És a régi Astrámban sem volt.
FPepe Elküldve Március5, 2008 Elküldve Március5, 2008 Volt olyan gyári Astra kulcs, amiben nincs led ? Nekem van egy lapaj kulcsom, ami másolt, de az nem gyári. Nekem sincs egyikben sem. Viszont a Caravanéban volt, de már csak a helye van meg.
coupe Elküldve Március5, 2008 Elküldve Március5, 2008 Nekem sincs egyikben sem. Viszont a Caravanéban volt, de már csak a helye van meg. A kéknél is ez a helyzet...Gondolom lehet venni a csergőben hozzá izzót,csak mindig elfelejtem.......
J0hnny Elküldve Március5, 2008 Elküldve Március5, 2008 Inkább vegyél ülést felnit,gátlót,rugót,majd utána költsél hülyeségekre...... Egyetértek! :)
dixi Elküldve Május29, 2008 Elküldve Május29, 2008 Sziasztok! A 2006-os Astrámhoz távvezérlős kulcsom van. Nézegettem én is a bicskakulcs szetteket, de nemkem csak egy különálló tokra+kulcsszárra lenne szükségem, amibe a meglévő kulcsom elektronikája+immo chip passzol (barkácsolás nélkül). Létezik ilyen Opelhez, vagy ez csak álom? (Ilyet univerzálisban 2000-ért már láttam hirdetésben)
J0hnny Elküldve Május29, 2008 Elküldve Május29, 2008 Sziasztok! A 2006-os Astrámhoz távvezérlős kulcsom van. Nézegettem én is a bicskakulcs szetteket, de nemkem csak egy különálló tokra+kulcsszárra lenne szükségem, amibe a meglévő kulcsom elektronikája+immo chip passzol (barkácsolás nélkül). Létezik ilyen Opelhez, vagy ez csak álom? (Ilyet univerzálisban 2000-ért már láttam hirdetésben) Ha ügyes vagy összefabrikálhatod,de nem lesz hosszútávú,elég gyorsan tönkre mennek ezek a "gagyi" bicskakulcsok.
powerup Elküldve Május29, 2008 Elküldve Május29, 2008 Ha ügyes vagy összefabrikálhatod,de nem lesz hosszútávú,elég gyorsan tönkre mennek ezek a "gagyi" bicskakulcsok. Van olyan is, ami jó minőségű és bírja a strapát. Az a fajta,ami nekem van és jónéhány barátomnak, eléggé bevált. Még senki sem panaszkodott rá,pedig jó két éve nyúzzuk. A kulcsszár is gond szokott lenni, én mindenkinek tanácsolom, hogy egy régebbi kulcsot szedjen szét és reszelje a bicskakulcshoz.
Recommended Posts