Sörös Sanyi Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Közben a projekt nálam is változott picit. CarPC-nek egy régi (P4 Northwood 2.66 GHz CPU, 1GB DDR1 RAM, blablabla) IBM Netvista gépet vetem nemrég, viszont az integrált hangkártya zajos mivolta miatt lecseréltem egy 1.6GHz-s Atom cumóra. Alacsonyabb áramfelvétel, modernebb technika, tisztább hang. Jó lesz. :D Ja, tápkérdést is megoldottam. Nem stílusos, amolyan snassz megoldás. 150W-os inverter, IBM Netvista táppal (ez volt kéznél, régen ilyeneket gyártottunk ;)) A táp mérete kisebb az átlagosnál, és csak 250 W-os, de tuti elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve November3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2008 Szóval Octaviaból ültál át H Astrába? :D igen... meg nem bántam, mert abból a példányból ki kellett szálni, olyan gondjai voltak törés miatt, de nem sokat gondolkodnék ha valaki mindenáron adni szeretne a mostani helyett egy RS octavia-t ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve November3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2008 Közben a projekt nálam is változott picit. CarPC-nek egy régi (P4 Northwood 2.66 GHz CPU, 1GB DDR1 RAM, blablabla) IBM Netvista gépet vetem nemrég, viszont az integrált hangkártya zajos mivolta miatt lecseréltem egy 1.6GHz-s Atom cumóra. Alacsonyabb áramfelvétel, modernebb technika, tisztább hang. Jó lesz. :D Ja, tápkérdést is megoldottam. Nem stílusos, amolyan snassz megoldás. 150W-os inverter, IBM Netvista táppal (ez volt kéznél, régen ilyeneket gyártottunk ;)) A táp mérete kisebb az átlagosnál, és csak 250 W-os, de tuti elég. én sem a régi vassal építettem újra a rendszert, hanem vettem egy D201GLY intel lapot, és beszúrtam cirka ugyanoda mint ahol a másikban volt... :P katt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts