FPeter Elküldve Július14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2007 Persze, csak mondtad, hogy szívás van iGo-val az emuban.... Pl. A Clarion navik ezzel mennek, (és Navteq térképeket használnak) így Magyarországon az iGo OEM változata megy rájuk (az, amit a PNA-kban is használnak). Gondoltam, ha lehetne ilyet szerezni, frankón menne vele minden.... (Biztos felmegy a PocketMp3, meg a TCPMP is rá) az a baj, hogy nemcsak az oprendszer számít, hanem a proci is... hiába fut CE az x86-on, ha az iGo csak ARM-on (StrongARM, XScale, Samsung procis PDA-k) fut... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Július14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2007 a pollenszűrő után kutatva a kesztyűtartó felett találtam egy szimpatikus üreget, ahol egy pici alaplap ellehetne... esetleg más ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 a pollenszűrő után kutatva a kesztyűtartó felett találtam egy szimpatikus üreget, ahol egy pici alaplap ellehetne... esetleg más ötlet? Én kicsit átalakítottam a pótkerék helyét így kaptam egy akkora üres helyet mint a kerék belseje! Ha ide befér egy mozgatható lapra felszerelt alaplap akkor a hely az jó és még a pótkerék is használható! Lehet, hogy távol lenne a középső konzoltól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
twingos Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 a pollenszűrő után kutatva a kesztyűtartó felett találtam egy szimpatikus üreget, ahol egy pici alaplap ellehetne... esetleg más ötlet? aham.szóval kesztyűtartó.kell az neked?mert nekem ott van benne és nem is kell sokat kábelezni igy a zajok is csökkenhetnek.igaz a venti miatt ki kellet vágni a kesztyűtartó tetejét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
twingos Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 az a baj, hogy nemcsak az oprendszer számít, hanem a proci is... hiába fut CE az x86-on, ha az iGo csak ARM-on (StrongARM, XScale, Samsung procis PDA-k) fut... Nem is x86-ra gondoltam. Munkámból eredően ARM procikhoz hozzáférésem van, hardvert csinálni sem ügy, csak rendes op.rendszer kéne. WinCE még csak-csak, de nincs meg az 5.0, az Automotive meg pláne.... Szimpla GNU RTOS alatt sajna nem fut semmi értelmes.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 aham.szóval kesztyűtartó.kell az neked?mert nekem ott van benne és nem is kell sokat kábelezni igy a zajok is csökkenhetnek.igaz a venti miatt ki kellet vágni a kesztyűtartó tetejét. Szépen meg lett csinálva a gép, gratula. 10,4"-os az a TFT? Nagynak tűnik.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
twingos Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Szépen meg lett csinálva a gép, gratula. 10,4"-os az a TFT? Nagynak tűnik.. köszönöm.nem csak 8,4 "tács szkrin".de tényleg baromi nagy.ismét kisebb átalakításon esik át.jövöhét pénteken lesz kész a flokkolás.igy a monitor kávája is szürke lesz illetve a fejegység alatti kis rekesz is át lett alakítva az elakadásjelző miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Július14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2007 Én kicsit átalakítottam a pótkerék helyét így kaptam egy akkora üres helyet mint a kerék belseje! Ha ide befér egy mozgatható lapra felszerelt alaplap akkor a hely az jó és még a pótkerék is használható! Lehet, hogy távol lenne a középső konzoltól :) néztem azt is, de egy hosszú tengely megy középen végig B) lehet ki lehetne vágni, és oda egy mATX-es lap is lazán elférhetne, de a zajjal voltak már gondjaim - képzaj, az audio letudva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Július14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2007 aham.szóval kesztyűtartó.kell az neked?mert nekem ott van benne és nem is kell sokat kábelezni igy a zajok is csökkenhetnek.igaz a venti miatt ki kellet vágni a kesztyűtartó tetejét. nem szívesen válnék meg tőle... egyelőre nyaralok, utána meg kitalálom mi is legyen... szép munka! monitorra nekem is valami hasonlót kell kitalálnom... áttelepítem az egérmonitort valahová máshová - no még ezt is ki kéne találni hogy hová, talán a hamutartó helyére - és oda be a 8.4-est, köré meg dobozt üvegszálazni és lefesteni a betételemek színére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Július14, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2007 Nem is x86-ra gondoltam. Munkámból eredően ARM procikhoz hozzáférésem van, hardvert csinálni sem ügy, csak rendes op.rendszer kéne. WinCE még csak-csak, de nincs meg az 5.0, az Automotive meg pláne.... Szimpla GNU RTOS alatt sajna nem fut semmi értelmes.... hát izé... B) szóval akkor már miért ne egy vidkártya gpu-ját használod ki? adott a pár száz mega ram, a megjelenítés, csak pár perifériát kell még hozzáilleszeni... :) ennyit már nem szenvednék, alap pda-t 3-400-as xscale procival már 20-30e között kapni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
twingos Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Twingos! Naon szép ótó! Gratula :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
twingos Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 Twingos! Naon szép ótó! Gratula :) köszönöm.örülök,hogy tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július14, 2007 Megoszt Elküldve Július14, 2007 hát izé... :omg: szóval akkor már miért ne egy vidkártya gpu-ját használod ki? adott a pár száz mega ram, a megjelenítés, csak pár perifériát kell még hozzáilleszeni... B) ennyit már nem szenvednék, alap pda-t 3-400-as xscale procival már 20-30e között kapni... A telóm PDA.... több már nem kell.... :o Ja, Atommanónak pont néztünk használt PDA-t a neten - nem hiszitek el, de 30 alatt még szakadt, lehasznált sincs a fent említett kategóriában. 40+FÁért meg már újat lehet venni. Ki is voltam akadva rajta..... :) Ááá... párezer pénz egy jobb ARM9 proc, ARM7 asszem van is a fiókban, kaptam mintát.... De nem fogok most ezzel mókolni, munkahelyen nincs pofám maszekolni, otthon meg időm nincs. Talán a téli szezonban. Akkorra kész lesz a garázs is, nyugodtan lehet buherálni... De ez inkább agymenés. Ha nekiállok, asszem lustaság fél egészség alapon inkább berakok egy szakadt, de jó alaplapos notit. Eccerűbb, csak meg kell venni. Ha eddig mindenkinek jó volt az XP meg a Linux, nekem is jó lesz az. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Július15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július15, 2007 A telóm PDA.... több már nem kell.... :) Ja, Atommanónak pont néztünk használt PDA-t a neten - nem hiszitek el, de 30 alatt még szakadt, lehasznált sincs a fent említett kategóriában. 40+FÁért meg már újat lehet venni. Ki is voltam akadva rajta..... B) Ááá... párezer pénz egy jobb ARM9 proc, ARM7 asszem van is a fiókban, kaptam mintát.... De nem fogok most ezzel mókolni, munkahelyen nincs pofám maszekolni, otthon meg időm nincs. Talán a téli szezonban. Akkorra kész lesz a garázs is, nyugodtan lehet buherálni... De ez inkább agymenés. Ha nekiállok, asszem lustaság fél egészség alapon inkább berakok egy szakadt, de jó alaplapos notit. Eccerűbb, csak meg kell venni. Ha eddig mindenkinek jó volt az XP meg a Linux, nekem is jó lesz az. :omg: :) > http://www.computerek.hu/ > notebook > Dell Axim X5 300 MHz-es processzor, Pocket PC 2002 operációs rendszer, 32 MB RAM, 32 MB ROM, IrDA, 240x320-as felbontású színes TFT kijelző, érintő képernyő, kézírás felismerő,CF/ SD/MMC kártyafoglalat, hálózati töltő, USB adatkábel bruttó: 21 500 Ft. > hálózat > CF Bluetooth Eagletech bruttó: 3 500 Ft. a speedshop-ban pedig ~12e-ért van minőségi Sirf III-as BT GPS vevő... és asszem még valamennyi gart is vállalnak a használt cuccaikra... nekem egy X5 II van 400-as proccal, és nagyon profi gép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 > http://www.computerek.hu/ > notebook > Dell Axim X5 300 MHz-es processzor, Pocket PC 2002 operációs rendszer, 32 MB RAM, 32 MB ROM, IrDA, 240x320-as felbontású színes TFT kijelző, érintő képernyő, kézírás felismerő,CF/ SD/MMC kártyafoglalat, hálózati töltő, USB adatkábel bruttó: 21 500 Ft. > hálózat > CF Bluetooth Eagletech bruttó: 3 500 Ft. a speedshop-ban pedig ~12e-ért van minőségi Sirf III-as BT GPS vevő... és asszem még valamennyi gart is vállalnak a használt cuccaikra... nekem egy X5 II van 400-as proccal, és nagyon profi gép... Nem rossz. Mi beépített GPS-est kerestünk, mert főleg navira kell. amit írtam, arra vonatkozik. Ott sajna nem ilyen jók az árak. Hülye kérdés: Látott már valaki közületek PDA-t video out-tal? (én még nem, csak hátha...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 HI Ezen a Dell Axim X5-ön milyen navit lehetne futtatni? Vevőnek lenne egy nokiaLD3W BT, sirf III-as? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 HI Ezen a Dell Axim X5-ön milyen navit lehetne futtatni? Vevőnek lenne egy nokiaLD3W BT, sirf III-as? iGo fut asszem már PPC 2002-n is. Sebesség nem szempont, max. 1-2 másodperccel tovább tervez. A grafikát is lehet butítani, ha lassú lenne a gép. Az, hogy a GPS vevő jó legyen, sokkal fontosabb. SirfStarIII-al nagyon jó vétel, bár kicsit lassan indul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Július15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július15, 2007 HI Ezen a Dell Axim X5-ön milyen navit lehetne futtatni? Vevőnek lenne egy nokiaLD3W BT, sirf III-as? XScale proci, szóval gyors, bírnia kell. nekem a 400-as 500-on is stabil, és nem melegszik, gondolom a 300-as is elvan ennyin. PPC2003 is fut rajta tökéletesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Július15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Július15, 2007 Látott már valaki közületek PDA-t video out-tal? (én még nem, csak hátha...) sajna ez egyelőre extrém óhajnak számít, nagyon kevés pda képes ilyenre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
twingos Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 FPeter segitesz majd bekötni az m1atx-es?mire érdemes figyelni.Kábelt honnan aksirol vagy bizti után valahonnan.ha aksirol akkor bisztizzem le?ill a jumpereket hogy érdemes beállítani?a külsö kapcsolót mire érdemes használni? hát kb ennyi Köcce Link to comment Megosztás: More sharing options...
twingos Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Egy kis érdekesség barkácsolóknak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Egy kis érdekesség barkácsolóknak B) Ezek után kizárt, hogy nincs video-out-os PDA :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
twingos Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Ezek után kizárt, hogy nincs video-out-os PDA :) elvileg van dell axim-hoz presenter a neve.és rendes vga kimenetet csinál.nem tom milyen felbontással és milyen fps-el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts