Albert Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Na képzeljétek mára szorgos kezek széthajlítgatták a hátsó ablaktörlőmet, így vehetek egy másikat. Újonnan min. 6000Ft. :D De ne újat vegyél, van bontott. Főoldalon van Adok/veszek, ott a keresekbe beírod és biztos lesz valakinek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Október29, 2008 Megoszt Elküldve Október29, 2008 Úgy néz ki egy sráctól tudok szerezni bontottat egy 1000-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 No és persze a Lada Niva is ott tartja! ezt most kellett mi ? megint elkezdtem sírni :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Amikor ráadom a gyujtást, akkor hallani valami kattanást a motortérből, úgy hallom, hogy a karburátor környékéről. Ha leveszem a gyujtást, akkor megint kattan. Mintha valami relé húzna meg és engedne el, vagy szelep, vagy ilyesmi. Ez micsoda? Jobban nem sikerült kifülelni, hogy honnan jön, mert a levegőszűrőt nem vettem le... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Amikor ráadom a gyujtást, akkor hallani valami kattanást a motortérből, úgy hallom, hogy a karburátor környékéről. Ha leveszem a gyujtást, akkor megint kattan. Mintha valami relé húzna meg és engedne el, vagy szelep, vagy ilyesmi. Ez micsoda? Jobban nem sikerült kifülelni, hogy honnan jön, mert a levegőszűrőt nem vettem le... A mgnes szelep lesz az. Az alapjjáratot szabályozza. Addig jó amíg hallod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve November3, 2008 Megoszt Elküldve November3, 2008 Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet. Pontosan mit csinál? Mert szabályzás alatt én azt értem, hogy állandó értéken tartja, amit itt nem csinál (karburátorosnál egyébként sem látok sok lehetőséget rá). Elzárja az alapjáratot, ha nincs a kuplung kinyomva, és a fordulat valamilyen szint felett van? Lehet, hogy egyszer nekem ez akadt be, mert nem volt alapjárat egy darabig. Csak mire hazaértem, addigra megint lett, és azóta is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve November4, 2008 Megoszt Elküldve November4, 2008 Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet. Pontosan mit csinál? Mert szabályzás alatt én azt értem, hogy állandó értéken tartja, amit itt nem csinál (karburátorosnál egyébként sem látok sok lehetőséget rá). Elzárja az alapjáratot, ha nincs a kuplung kinyomva, és a fordulat valamilyen szint felett van? Lehet, hogy egyszer nekem ez akadt be, mert nem volt alapjárat egy darabig. Csak mire hazaértem, addigra megint lett, és azóta is van. Milyen mocid van a gépben..lehet írtad de nem olvastam vissza :D ha sima karbis, akkor lehet alapjárati mágnesszelep, ami menetközben a tolóüzemi lekapcsolást és üzemanyag takarékosságot csinálja, illetve ha leállítod, akkor elzárja a benzin útját, hogy ne legyen a motornak "utánfutása"...de ha befecskes a moci, akkor az üzenmanyag pumpa reléjét is hallhatod, mert az is motortérben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szittya Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 tanácsot szeretnék kérni van egy 19 éves 1.7 disel Kadettom májusba rakták össze a motorját és azóta a szerelő 3. állítót rajta de még mindig füstöl (fekete kormot) és nagyobb emelkedőre csak 2-be tudok felmenni (pl. Budai hegyek, Kab-hegy de még az Érdi emelkedőn is stb.) miért csinálja és tud valaki olyan embert aki "olcsón"rendesen beállítja nekem illetve igaz e az hogy teljesítmény csökkenés nélkül be lehet állítani a fogyasztását 5 l/100 km. Köszi. Ui. Vettem egy Érdi Sporttárstól alkatrészt de elfelejtetem a nevét ha jól emlékszem bagoly vagy baglyos néven volt fent tudja valaki az elérhetőségét?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 szerencsétlen kadett alja mindenhol leér :lol: ha hátul ül egy ember már beül a segge, cserélni kéne a rugót...milyen árban van egy új rugó, van erősített vagy csak egy fajta ? másik tipusé belemegy amivel esetleg kicsit magasabb lenne ? :lol: nem bírja az off-roadot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 szerencsétlen kadett alja mindenhol leér :lol: ha hátul ül egy ember már beül a segge, cserélni kéne a rugót...milyen árban van egy új rugó, van erősített vagy csak egy fajta ? másik tipusé belemegy amivel esetleg kicsit magasabb lenne ? :lol: nem bírja az off-roadot :) Caravánét próbálj szerezi az sztem valamivel erősebb. Esetleg Kadett Combóét. Kontaktot tudok pü-ben esetleg,ha kell írj. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Caravánét próbálj szerezi az sztem valamivel erősebb. Esetleg Kadett Combóét. Kontaktot tudok pü-ben esetleg,ha kell írj. :lol: Caraváné nem jó, mert annak nagy kör van a tetején, a Combo meg laprugós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 ugye a kadett hűtője nem javítható ? asszem lyukas :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 ugye a kadett hűtője nem javítható ? asszem lyukas :lol: Van a garagémban egy hibbátlan 1.3-as hűtő, még Apa vette a Majszi bontóból 5000ért kb 1 vagy 2 hónappal azelőtt hogy leadta a tütüt bontásra ha nem akarsz hűtőt forrasztani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Van a garagémban egy hibbátlan 1.3-as hűtő, még Apa vette a Majszi bontóból 5000ért kb 1 vagy 2 hónappal azelőtt hogy leadta a tütüt bontásra ha nem akarsz hűtőt forrasztani. C14NZ-be jó ? és mennyi lenne ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 C14NZ-be jó ? és mennyi lenne ? Há gondolom hogy igen. Beker áron szoktam szeretni eladni a dolgokat de mivel sürgős ezért legyen 8ezer :lol: :) :P 3ok? :lol: Belepróbálhatod nálam is max ha nem jó akkor visszateszed a régit és kapsz tőlem egy vödör vizet :P De oda is adhatom kiprószálásra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Há gondolom hogy igen. Beker áron szoktam szeretni eladni a dolgokat de mivel sürgős ezért legyen 8ezer :) :P :P 3ok? :lol: király,de holnap még pontosítunk mert megsasolom világosban is a lyukamat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 kadét kapott zsír új hűtőt és friss olajat :lol: meglett az eredeti szervízkönyve is...benne van h meliyk kereskedésben lett forgalomba helyzeve 1990.03.15.én és ki volt az első tulaj...a további bejegyzések még dekódolás alatt mert a német nyelvvel gondjaim vannak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 zsír új hűtő A tranzakciót a Bank befogadta, és sikeresen teljesítette! Tranzakció azonosító FT08331011002210 Terhelendő számla 10300002-51603988-11103284 Kedvezményezett számlaszám 11773188-00038878-00000000 Név, székhely Bíró Gellért Értéknap 2008.11.26 Összeg 5 000 HUF Közlemény Az a fránya idő meg a vasfoga Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 A tranzakciót a Bank befogadta, és sikeresen teljesítette! Tranzakció azonosító FT08331011002210 Terhelendő számla 10300002-51603988-11103284 Kedvezményezett számlaszám 11773188-00038878-00000000 Név, székhely Bíró Gellért Értéknap 2008.11.26 Összeg 5 000 HUF Közlemény Az a fránya idő meg a vasfoga köszi :lol: visszadjam a régit ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 köszi :lol: visszadjam a régit ? :lol: Aztpróbáldmeg. Miazhogy köszi amikor ez csak természetes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Aztpróbáldmeg. Miazhogy köszi amikor ez csak természetes. köszi felirtram a b.számokat... jólesz 1-2 oldalon :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Aztpróbáldmeg. Miazhogy köszi amikor ez csak természetes. akkor nemköszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
guni Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Sziasztok! Vettem az alsó váltórudazatos kasznimba egy felső váltórudazatos gépből kibontott kardánalagút-borítást. De olyan furcsán nem stimmel, jól érzem, hogy azt nem lehet az enyémbe betenni? Guni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Sziasztok! Vettem az alsó váltórudazatos kasznimba egy felső váltórudazatos gépből kibontott kardánalagút-borítást. De olyan furcsán nem stimmel, jól érzem, hogy azt nem lehet az enyémbe betenni? Guni Igen, a megérzésed helyes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
guni Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Diny: Küldtem pü-t... Guni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts