Vahren Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 azért sztem bátran állj neki te is szerelgetni -pl az ablakmosó gumicsövét - és megspórolsz pár forintot B) sok sikert az autóhoz ;) ascona cabrio létezik :D még mozog ;) az aláírásomra kattintva láthatsz bővebb infokat... B) Szép autó. Jól is áll neki. A gumicsövet nem akarjuk kicserélni, hanem egy toldalékkal megoldani, hogy ne kelljen kihúzni az egészet plusz kell egy szűrő is. Apróságokat majd beszerelek magam, pl a napellenző, majréléc, vagy ha lesz majd új kalaptartó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Apróságokat majd beszerelek magam, pl a napellenző, majréléc, vagy ha lesz majd új kalaptartó... ha esetleg akarsz majd zenét a kocsiba és a kalaptartóban kell a hely akkor érdemesebb legyártani egyet mint bontottat keresni B) a gyári nehezen viseli a hangszórókat B) Szép autó. Jól is áll neki. köszi, mindjárt kimegyek megmondom neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 köszi, mindjárt kimegyek megmondom neki B) :D Nem hiszem, hogy akarok hátra hangszórót. Amúgy egy noname rádiósmagnó van benne és a jobb oldali hangszóró (gyári papírszerű) szól (balos nem jó), de egész tiszta a hangja. Lehet, hogy majd később belerakok valami komolyabb MP3 vagy CD lejátszót, de most elég ez is. Legalább elővehetem a rég nem használt kazettáimat. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Jelentem simán átment a műszaki vizsgán, így most 2 évig meg van. Kicsit OFF: de ki milyen (márkásjú) autóápoló szereket szeret használni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Kicsit OFF: de ki milyen (márkásjú) autóápoló szereket szeret használni? teknősöset -csak drága Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Hi! A Kadett gyári hangszórói milyen típusú hangszórókkal helyettesíthetők (elől ill. hátul)? Meg még azt szeretném kérdezni, hogy mekkora keréknyomásnak kell lenni elől ill. hátul egy 5 ajtós Kadettnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Hi! A Kadett gyári hangszórói milyen típusú hangszórókkal helyettesíthetők (elől ill. hátul)? Meg még azt szeretném kérdezni, hogy mekkora keréknyomásnak kell lenni elől ill. hátul egy 5 ajtós Kadettnél? Lehet venni 8,5 centis hangszórókat. Én pl. Alpine-t vettem bele 10 ezer volt a pár. A keréknyomást meg 2,1 Bar-ra szoktam nyomni. Persze 185/60 15-ös a gumi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 A keréknyomást meg 2,1 Bar-ra szoktam nyomni. Persze 185/60 15-ös a gumi Nekem gyári acélfelnin vannak r/13-as gumik, ott másnak kell lennie az értéknek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Nekem gyári acélfelnin vannak r/13-as gumik, ott másnak kell lennie az értéknek? Jó lesz a 2.1 oda is, hacsak nem 195/40-es gumid van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Jó lesz a 2.1 oda is, hacsak nem 195/40-es gumid van :D Ok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Lehet venni 8,5 centis hangszórókat. Én pl. Alpine-t vettem bele 10 ezer volt a pár. Erre gondoltál? http://alpine-europe.com/index.php?id=sxe-0825s Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Erre gondoltál? Igen ! Amit én beletettem az végülis az SXE-1025S ami 10 centis. A baloldalon úgy fért be,hogy az A oszlop burkolatot le kellett szedni de belement és nagyon szépen szól. :D A budaörsi Médiamárkban hegyekben állt még tavasszal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 beköltözök ebbe a topicba is egy '91es 1.4i kadett személyében... bal hátsó kerékív rohad, azon kívül máshol nem, belül is nagyon szép- klubbos autó volt :D még nem sokat mentem vele, meg kell szokni, remélem jó lesz... :D -rendszám csak azért van kitörölve mert a képen még kölcsön, idegilenes rendszámmal volt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Ez, leszámítva a 3 ajtót, olyan mint az enyém. (Szintén '91 1.4i csak 5 ajtós). Nekem a kerékívek nagyon klasszak, nincs rozsda. Rozsda a biliben van (pótkerék alatt pár rozsafolt). Na meg az ülés síneinek kereszttartói, azok nagyon. Na majd mesélsz. Pl. mennyiért vetted, mi van benne? Enyém fapados, nincs szervó, hátsó biztonsági öv, elektromos ablak, központi zár... A kalaptartót majd le kell cserélnem, mert törött, meg szakadt a váltószoknya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Ez, leszámítva a 3 ajtót, olyan mint az enyém. (Szintén '91 1.4i csak 5 ajtós). Nekem a kerékívek nagyon klasszak, nincs rozsda. Rozsda a biliben van (pótkerék alatt pár rozsafolt). Na meg az ülés síneinek kereszttartói, azok nagyon. Na majd mesélsz. Pl. mennyiért vetted, mi van benne? Enyém fapados, nincs szervó, hátsó biztonsági öv, elektromos ablak, központi zár... A kalaptartót majd le kell cserélnem, mert törött, meg szakadt a váltószoknya. tulajdonképpen nincs benne extra...vagyis van ülésmagasságállítás meg cd...az ablakok szerencsére tekerősek :D hátul sztem van öv, szervo kpzár nincs...a kormányt akarom lecserélni-van is itthon másik, talán majd kap szélterelőt az első ablakokra mert zavart tegnap h esőben lehúzott ablaknál bejön a víz -tisza kabrio :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Ascona, Senator, Lada Niva, szülőknél Omi, most Kadett... Lassan igazán vehetnél már egy Mantát is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Gratula a vashoz Gelko! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Ascona, Senator, Lada Niva, szülőknél Omi, most Kadett... Lassan igazán vehetnél már egy Mantát is! :P kimaradt a családi G astra ;) mondtam már hogy lesz manta..csak nem mostanában :D Gratula a vashoz Gelko! köszi...egész kellemes kis kocsi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 köszi...egész kellemes kis kocsi... :D Valóban. De állítólag vannak olyan elvetemültek akik C20XE motorokat tesznek az ilyen autókba. Nem is értem miért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Van ülésmagasság állítód... nekem az nincs, az ülések oldaláról meg hiányzik a tekerentyű a támla állításhoz. Amúgy a színük is ugyanaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Az enyémben 3 küllős, amolyan újfajta kormány van. Régebben vezettem Calibrát, abban volt ilyen. Majd teszek fel én is képet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 tulajdonképpen nincs benne extra...vagyis van ülésmagasságállítás meg cd...az ablakok szerencsére tekerősek :D hátul sztem van öv, szervo kpzár nincs...a kormányt akarom lecserélni-van is itthon másik, talán majd kap szélterelőt az első ablakokra mert zavart tegnap h esőben lehúzott ablaknál bejön a víz -tisza kabrio :P Gelkó! Ha ilyen a kormány amit le akarsz szedni mint az enyém akkor azt nekem adhatnád. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 sajnos ilyen van benne nagyon csúszik és a markolata mozog -ezt nem tudom értelemesebben leírni- tegnap próbáltam leszedni de erről se sikerült...calibra kormányom van itthon azt akrtam feltenni... C20XE- hm- jó móka lehet egy kadett GSi, bár nekem kicsit kevés az anyag benne ahhoz h 150 lovas legyen -asconákban valahogy több volt, de semmilyen motorcsere nem lesz lótifutinak tökéletes...ha autóra költök akkor a kabriora megy...ez persze nem azt jelenti h elhanyagolnám a kadettet :D jah és egy hiba...sajnos egyfolytában fűt a kocsi...októbertől idáig állt és valószínűleg berohadt :D és még valami : Sanyi által felvázolt kabrio,senator,lada niva sorozat után olyan jó h ebben a kocsiban csend van...nincs hangos kipuff, nem zörög, nem csattog nem süvít, nem búgnak a difik :P lehet h öregszem de nagyon jó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 Ilyen az enyém: A kormányom nekem is olyan mint rtomié. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Június14, 2008 Megoszt Elküldve Június14, 2008 Ó és a tiédbe még fordulatszámmérő is van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts