zub_ Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Hali, csak meg szeretném köszönni mindenkinek aki segített. Már vagy 2 hete elkészült a kocsi. Nem volt komoly baja csak hengerfejes volt :sowwy:(( Mire odaértem a műhelybe, beszlopálta majd' az összes hűtőfolyadékot. Aztán amikor már ott voltam és kicsit odébb akartam parkolni, eltörött a gyújtáskapcsolóban a zárbetét, ami azért meglepő mert előtte nem volt vele semmi gondom. Végül is ha már tönkremegy akkor jobb helyen nem mehet tönkre, mint a szerelőnél. A lényeg hogy mostmár meg van javítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Mellesleg az a felni polír engem is érdekelne, mivel lett csinálva. -a lakkréteget kromofággal lemarattam; -vizescsíszolás:kezdtem 230-al mert eléggé sóómarta volt a felület jött a 400,600,800,1000 és 1200 papír; -lemostam,megszáradt és jöhetett a fílckorong, menetes csavarszárra felfogatva(25 cm a menetes szár) és bele eggy fordulatszámszabályzós fúrúpisztolyba,ez azért fontos mert ha magas fordulatonn pörög akkó ráégeti a pasztát act csókolom,ha mégis ráég akkór a friss paszta oldja és le lehet törűlni; -kb. 3x políroztam körbe aminek ez az eredménye; -szerintem eggy felni dúrvánn(figyelem csak PEREM-ről van szóó) mindennel eggyütt olyan 4-5 óra alatt van meg; KÉPEK :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Jól néz ki. Mivel csináltad? :lol: :P :lol: :P :lol: :lol: Itt is folytatod Teee.... :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Nem lakkoztattad vissza a peremet? Tényleg szép lett. Ez a felni pedig alapból jól néz ki, bár láttam már ilyet rendesen elcsúfítva :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zub_ Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 Tessék 2 témába vágó kép az Oldtimer Expo-ról: http://indafoto.hu/zub_/image/745129-4cd48a63/36595 http://indafoto.hu/zub_/image/745551-b1476f30/36595 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 a sárga C az enyém volt anno :sowwy: :lol: nagyon szép kocsi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szittya Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 helló. S.O.S KERESEK Kadett 1.7 d-hez vezérműszíj burkolatot alsó felsőt kompletten nagyon sürgős lenne köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Mindjárt viszem szerelőhöz a Kadettet. Este repülünk Angliába és mire hétfőn megjövünk már fent lesz rajta a 256-os fék elöl. Brembo tárcsa Textar betétekkel. :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 ... Este repülünk Angliába és mire hétfőn megjövünk már fent lesz rajta a 256-os fék elöl. ... Fú, ilyen repülőgépet akarok én is! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 durva :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 durva :sowwy: ez az ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 ez az ! :lol: Szerintem állat :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Szerintem állat :sowwy: Mármint a kocsi, nem az aki csinálta :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 durva B) Öcsém, isten vagy, nem is kell megépítenem. De vajh a 4x4 bennevan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Öcsém, isten vagy, nem is kell megépítenem. De vajh a 4x4 bennevan? Sztem ebben nemhogy 4x4 nincs (ennyi pénzér?), hanem semmiféle Frontera alkatrész sem. Ez egy módosított Kadett (mondjuk annak nem rossz), bár kétséges hogy mennyit javult ettől a terepjáróképessége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Sztem ebben nemhogy 4x4 nincs (ennyi pénzér?), hanem semmiféle Frontera alkatrész sem. Ez egy módosított Kadett (mondjuk annak nem rossz), bár kétséges hogy mennyit javult ettől a terepjáróképessége. Nekem a 3cm hasmagasság emelés is sokat számított, addig folyton felakadt a akipufogóm, meg az olajdeknim. Na az azért ritkábban. De szép kis horpadás van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Sziasztok! Nemrég csatlakoztam az Opel tulajdonosok táborába, mivel vásároltam egy 91-es Kadett E-t. Még műszakiztatnom kell. Amúgy rendben van. Fapados változat. 9 éve nem volt autóm, amikor is eladtam a lerobbant Wartburgom. B) Ha lesz valami majd kérdezek. Apróságok hiányoznak még: letörött majréléc, szakadt váltószoknya, jobb napellenző, ilyenek. Na azért egy kérdés: az elvetemedett kalaptartót hogyan lehetne visszaegyenesíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Na azért egy kérdés: az elvetemedett kalaptartót hogyan lehetne visszaegyenesíteni? sajnos kb sehogy...anno próbálkoztam az asconámnál mindennel de nem jött össze B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 sajnos kb sehogy...anno próbálkoztam az asconámnál mindennel de nem jött össze :D Közben kiderült, hogy inkább el van törve. Valami deszkával próbálták meg összefogni... Inkább másik kéne. Az autón amúgy se a küszöbnél se a kerékívnél nincs rozsda, csak a pótkerék alatt a csomagtartóban, mmost hajítottam ki nnan egy csomó rongyot. Meg van pár apróság: - a hátsó ablakmosó gumicsöve eltört, ezért nem célszerű használni, mert az utastér lesz vizes. B) Amint lesz alkatrész, a szerelőm majd megcsinálja. - van egy törött majréléc (igaz csak egy oldalon tört ezért nem feltűnő, nem lóg) - a fűtésszabályozó bowdent tartó pöcök vagy mi is eltört, gondolom teljes panel csere kell. - jobb oldali napellenző nem jó (nem túl fontos) - lehet majd gyűrűztetni kell a motort (nem biztos, meglátjuk, hogyan eszi az olajat) -------------------------- Amit a szerelőm kicserélt: - gumi fékcsövek - kormánygumiharang - olajteknőtömítés - szelepfedél tömítés - motorolaj - gömbfejporvédő - hátsó fékmunkahenger - első fékbetétek - olajszűrő - elosztófedél - rotor Ennyi. B) Hány literes a Kadett tankja? Létezik cabrio Ascona? Sosem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Hány literes a Kadett tankja? Létezik cabrio Ascona? Sosem láttam. Valahonnan a 45 rémlik... Hogyne volna, ott van a feletted levő hozzászólásban az élő példa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Valahonnan a 45 rémlik... Hogyne volna, ott van a feletted levő hozzászólásban az élő példa. Igen láttam, csak tényleg nem láttam még olyat. B) A csajok jól néznek ki a képeden. Egyik haverom is Calibrás volt. Nagyon szerette, de anyagi okok miatt el kellett, hogy adja. (Még én is vezettem.) Most egy szakadt 80-as VW Poloval jár (édesanyjáé). Én anno 93-ban D Kadetten tanultam meg vezetni, nagybátyámnak meg kettő is volt egy E-s 5 ajtós meg később egy sedan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Nekem is volt kettő, onnan rémlik... Autós pályafutásomat egy '80-as évjáratú 1.3SR-rel kezdtem, utána meg egy '85-ös 1.6Döbbenet szedánt koptattam majd' 3 évig. Amúgy már én is csak voltam Calibrás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Nekem is volt kettő, onnan rémlik... Autós pályafutásomat egy '80-as évjáratú 1.3SR-rel kezdtem, utána meg egy '85-ös 1.6Döbbenet szedánt koptattam majd' 3 évig. Amúgy már én is csak voltam Calibrás... Hát a D Kadett az oktatóautó volt, egy 1.6D, olyan hangja volt alapjáratom, mint egy traktornak. Nekem 9 éve nem volt autóm. Azelőtt egy Wartburg 353 '72 tulajdonosa voltam, sajnos eléggé roncs volt, de jól ment terepen. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vahren Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 A kocsimban az analóg óra nem megy. Ezek javíthatók, vagy egy idő után tönkremennek teljesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Létezik cabrio Ascona? Sosem láttam. azért sztem bátran állj neki te is szerelgetni -pl az ablakmosó gumicsövét - és megspórolsz pár forintot B) sok sikert az autóhoz ;) ascona cabrio létezik :D még mozog ;) az aláírásomra kattintva láthatsz bővebb infokat... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts