Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

magneto

Recommended Posts

Egyre csúnyábban virágzik a bal első sárvédő a kocsin. :D

http://opeltomi.uw.hu/sv1.jpg

Még ősszel a mocitető cserekor lefényeztettem egy sárvédőt.

Most egy kicsit felcsiszoltam belülröl.

majd alaposan lealapoztam és végül kapott alvázvédőt.

Majd egyszer,ha jobb idő lesz fel is teszem. :D

(NEM a Rekord elején festettem.)

Megvolt.

svcs001.jpg

svcs002.jpg

svcs003.jpg

Annyira belejöttünk,hogy kicseréltük a kék Kadetton is tesómnak. :D

Megosztás:

Meg szerintem a gondatlan előkezelés és a silány minőségű utángyártott sárvédőké.

Amiket levettünk egyik sem volt kikenve alvázvédővel. :D

Lehet én is kifújom akkor,bár nekem gyári lett átfújva.

Bár astrán ez ritka betegség.

Kadetten mennyire takar jól a dobbetét ott?

Megosztás:

Ma délelőtt végignéztem ahogy egy néni nekitolatott a kocsimnak egy tojotaájgóval. :D

Pont a bal hátsó sárvédőiv alatt nyomta meg a lököst ami egy minimálisat deformálódott.

A tojotának lejött a bőr a lökösröl meg szétugrott de visszaboxoltam.

Mondtam a néninek nyugodjon meg és adjon szépen 2000 forintot.

Aztán elköszöntem.

Jaa és mondtam neki,hogy legközelebb tolatva parkoljon mert úgy könnyebb menekülni.

Megosztás:

Elég nyugodtan kezelted a helyzeted eljen.gif

Sárvédődet is sikerült kiegyengetni vagy csak a szappantartó lökősét?

A sárvédőm nem görbült el.

Mondhatni a lökhárító elnyelte az ütközést.

De a lökösön sem látszik semmi csak mintha 1-1,5 milliméterrel elállna.

Megosztás:

guni

hol van györ melett opelbonto?

Elnézést mostanában nem volt időm benézni. Szóval bontónak nevezni azért talán túlzás, egy srác Győrzámolyon a hátsó udvarában bont opeleket, most épp volt két E Kadett, egy F Astra meg egy B Corsa. Tóth Andrásnak hívják, a száma pedig 30/544-4836.

Na viszont lenne egy problémám szereztem egy király váltót, meg kaptam hozzá rudazatot egy '91-es ötgangos Kadiból. Elvittem a szerelőhöz, aki mutatta, hogy ez nem fog menni, mert a rudazat az enyémben lent megy egy csőban, a donor Kadett-é meg fent a kardánalagútban. Rémlik hogy egy Kadett-fan ismerős egyszer magyarázott valami alsó meg belső rudazatról, erről van van itt szó? Azt mondta a szerelő, hogy abból a fajtából, ami nekem van nincs ötsebességes rudazat, ez igaz? Akkor a kocsim örök életére 4 sebességes marad? Vagy hogyan szokták ezt a műtétet kivitelezni?

THX: Guni

Megosztás:

Na viszont lenne egy problémám szereztem egy király váltót, meg kaptam hozzá rudazatot egy '91-es ötgangos Kadiból. Elvittem a szerelőhöz, aki mutatta, hogy ez nem fog menni, mert a rudazat az enyémben lent megy egy csőban, a donor Kadett-é meg fent a kardánalagútban. Rémlik hogy egy Kadett-fan ismerős egyszer magyarázott valami alsó meg belső rudazatról, erről van van itt szó? Azt mondta a szerelő, hogy abból a fajtából, ami nekem van nincs ötsebességes rudazat, ez igaz? Akkor a kocsim örök életére 4 sebességes marad? Vagy hogyan szokták ezt a műtétet kivitelezni?

THX: Guni

Szia! az alsó rudazat maradhat, csak a váltókart kell kicserélni 5gangosra, Asconából, D-E kadettból az 5. kapcsolhatóságának érdekében.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.