guni Elküldve Március31, 2008 Megoszt Elküldve Március31, 2008 Én a komplett övekre gondoltam. :D Na találtam egy tök jó opel-bontót itt Győr mellett és jól bevásároltam, többek között két új övet. :D Guni Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Mondja majd a nevedet? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Csak a farkát csóválja. :D most hirtelen másra gondoltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 most hirtelen másra gondoltam :D Cúnya pfiú! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
qmg Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 guni hol van györ melett opelbonto? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Egyre csúnyábban virágzik a bal első sárvédő a kocsin. :D http://opeltomi.uw.hu/sv1.jpg Még ősszel a mocitető cserekor lefényeztettem egy sárvédőt. Most egy kicsit felcsiszoltam belülröl. majd alaposan lealapoztam és végül kapott alvázvédőt. Majd egyszer,ha jobb idő lesz fel is teszem. :D (NEM a Rekord elején festettem.) Megvolt. Annyira belejöttünk,hogy kicseréltük a kék Kadetton is tesómnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Tomi! Ez széria betegség a kadettnál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Tomi! Ez széria betegség a kadettnál? :D Meg szerintem a gondatlan előkezelés és a silány minőségű utángyártott sárvédőké. Amiket levettünk egyik sem volt kikenve alvázvédővel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Meg szerintem a gondatlan előkezelés és a silány minőségű utángyártott sárvédőké. Amiket levettünk egyik sem volt kikenve alvázvédővel. :D Lehet én is kifújom akkor,bár nekem gyári lett átfújva. Bár astrán ez ritka betegség. Kadetten mennyire takar jól a dobbetét ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 A Rekordom sárvédője is ugyanígy rozsdállik. Csak sajnos amik vannak otthon tarcsiban az is mind dobásos :D Lehet csak a tavasztól rügyezik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 A Rekordom sárvédője is ugyanígy rozsdállik. Csak sajnos amik vannak otthon tarcsiban az is mind dobásos :D Lehet csak a tavasztól rügyezik :D Gyorsan permeteld is meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Azt elvégzi a kutya :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Azt elvégzi a kutya :D Nem lehet,hogy attól rohad? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Pfuuujjj. Eladó Kadett Ford Puma lámpákkal. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április8, 2008 Megoszt Elküldve Április8, 2008 Pfuuujjj. Eladó Kadett Ford Puma lámpákkal. :D :D bakker ez így már majdnem thalia... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Ma délelőtt végignéztem ahogy egy néni nekitolatott a kocsimnak egy tojotaájgóval. :D Pont a bal hátsó sárvédőiv alatt nyomta meg a lököst ami egy minimálisat deformálódott. A tojotának lejött a bőr a lökösröl meg szétugrott de visszaboxoltam. Mondtam a néninek nyugodjon meg és adjon szépen 2000 forintot. Aztán elköszöntem. Jaa és mondtam neki,hogy legközelebb tolatva parkoljon mert úgy könnyebb menekülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Mondtam a néninek nyugodjon meg és adjon szépen 2000 forintot. Aztán elköszöntem. Elég nyugodtan kezelted a helyzeted Sárvédődet is sikerült kiegyengetni vagy csak a szappantartó lökősét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Elég nyugodtan kezelted a helyzeted Sárvédődet is sikerült kiegyengetni vagy csak a szappantartó lökősét? A sárvédőm nem görbült el. Mondhatni a lökhárító elnyelte az ütközést. De a lökösön sem látszik semmi csak mintha 1-1,5 milliméterrel elállna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 A sárvédőm nem görbült el. Ja igen rosszul értelmeztem, akkó jóvanakkó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Lehet, hogy az öreglány útálja az Opeleket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Lehet, hogy az öreglány útálja az Opeleket :D A Toyota előtt egy GTi-je volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Nem tudom mi lehetett de úgy gyilokra vette a kuplungot,hogy elsőre azt hittem felakar szállni. Amennyire ijedt volt legombolhattam volna többet is de nem volt pofám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
guni Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 guni hol van györ melett opelbonto? Elnézést mostanában nem volt időm benézni. Szóval bontónak nevezni azért talán túlzás, egy srác Győrzámolyon a hátsó udvarában bont opeleket, most épp volt két E Kadett, egy F Astra meg egy B Corsa. Tóth Andrásnak hívják, a száma pedig 30/544-4836. Na viszont lenne egy problémám szereztem egy király váltót, meg kaptam hozzá rudazatot egy '91-es ötgangos Kadiból. Elvittem a szerelőhöz, aki mutatta, hogy ez nem fog menni, mert a rudazat az enyémben lent megy egy csőban, a donor Kadett-é meg fent a kardánalagútban. Rémlik hogy egy Kadett-fan ismerős egyszer magyarázott valami alsó meg belső rudazatról, erről van van itt szó? Azt mondta a szerelő, hogy abból a fajtából, ami nekem van nincs ötsebességes rudazat, ez igaz? Akkor a kocsim örök életére 4 sebességes marad? Vagy hogyan szokták ezt a műtétet kivitelezni? THX: Guni Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Na viszont lenne egy problémám szereztem egy király váltót, meg kaptam hozzá rudazatot egy '91-es ötgangos Kadiból. Elvittem a szerelőhöz, aki mutatta, hogy ez nem fog menni, mert a rudazat az enyémben lent megy egy csőban, a donor Kadett-é meg fent a kardánalagútban. Rémlik hogy egy Kadett-fan ismerős egyszer magyarázott valami alsó meg belső rudazatról, erről van van itt szó? Azt mondta a szerelő, hogy abból a fajtából, ami nekem van nincs ötsebességes rudazat, ez igaz? Akkor a kocsim örök életére 4 sebességes marad? Vagy hogyan szokták ezt a műtétet kivitelezni? THX: Guni Szia! az alsó rudazat maradhat, csak a váltókart kell kicserélni 5gangosra, Asconából, D-E kadettból az 5. kapcsolhatóságának érdekében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts