Albert Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Nekem az előző autómnál ugyanez volt. Elhoztam a gyári fehér gsi mocitetőt és ugyanígy elütött a dolog. Sőt a csomagtartó színe is elütött picit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Sőt a csomagtartó színe is elütött picit :) Az már a kamion miatt volt te :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Ennyi már meg van az uj csomagtérajtóra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Sziasztok! Menyire ismeritek az ablakemelő szerkezeteket? A jobb oldali csúnyán megszorult nálam, de sajna szegecselve van... Ha kifúrom mennyi az esélye, hogy tudok vele kezdeni valamit? Illetve ha cserélni kell, elektromosat szeretnék a helyére, de mi van, ha nem kapok Kadettét? Valahol azt hallottam a B Corsáé jó bele... Ebből mi igaz? Egyébként meg kicsit sürgős, mert kb 5cm-re nyitva van az ablak, és se le, se fel... Igy nem tudom otthagyni sehol, már 2 napja tömegközlekedéssel vagyok kénytelen dolgozni menni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Sziasztok! Menyire ismeritek az ablakemelő szerkezeteket? A jobb oldali csúnyán megszorult nálam, de sajna szegecselve van... Ha kifúrom mennyi az esélye, hogy tudok vele kezdeni valamit? Illetve ha cserélni kell, elektromosat szeretnék a helyére, de mi van, ha nem kapok Kadettét? Valahol azt hallottam a B Corsáé jó bele... Ebből mi igaz? Egyébként meg kicsit sürgős, mert kb 5cm-re nyitva van az ablak, és se le, se fel... Igy nem tudom otthagyni sehol, már 2 napja tömegközlekedéssel vagyok kénytelen dolgozni menni! :) A szegecseket ne fúrd le nem az a baja,állítani lehet rajta.Kettő hatos csavar fog egy kis U alakú csúszkát abban fut az ablak 1ik emelő karja,azt kell meglazítani és be tudod állítani az emelő szerkezetet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 A szegecseket ne fúrd le nem az a baja,állítani lehet rajta.Kettő hatos csavar fog egy kis U alakú csúszkát abban fut az ablak 1ik emelő karja,azt kell meglazítani és be tudod állítani az emelő szerkezetet. Asszem ez nem olyan... Nincs emelőkar! Legalábbis hagyományos értelemben, ahogy máshol is láttam már (de lehet mellé beszélek, és nem tudom mire gondolsz). Tisztán bowdenes megoldás van benne! A tekerőkar mögött van egy kis "doboz", abból két irányba csak a bowden jön ki... Az ajtóban nagyjából középen valóban van egy U alakú valami a teljes ajtó magasságában, abban fut a bowden, de az is szegecselve van... Akkor most? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Asszem ez nem olyan... Nincs emelőkar! Legalábbis hagyományos értelemben, ahogy máshol is láttam már (de lehet mellé beszélek, és nem tudom mire gondolsz). Tisztán bowdenes megoldás van benne! A tekerőkar mögött van egy kis "doboz", abból két irányba csak a bowden jön ki... Az ajtóban nagyjából középen valóban van egy U alakú valami a teljes ajtó magasságában, abban fut a bowden, de az is szegecselve van... Akkor most? tegyél be egy bontottat vagy egy újat . új. kb. 9e bontott meg 3e . elektromos meg nem tudom de nem egyszerü szerezni . Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Névnapomra uj hangszórókat kapott a Kadett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 ...Valahol azt hallottam a B Corsáé jó bele... Erre senki? Vagy esetleg az Astráé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Erre senki? Vagy esetleg az Astráé? Ha találnék elektronyosat akkor ugysem szólnék,hanem megvenném magamnak. :D Ezért k.ssoltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zub_ Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Ha találnék elektronyosat akkor ugysem szólnék,hanem megvenném magamnak. :D Ezért k.ssoltam. :D Hali! Én cseréltem a vezető oldalit, kb 2 éve vettem úgyemlékszem GM-est és nagyjából 5e volt az ára. Én lefúrtam a szegecseket és utána újakat raktam be, de ha nincs szegecshúzód akkor csavart is berakhatsz. Erről jut eszembe: tudja valaki, milyen patentot kell venni az ajtókárpithoz? Az a baj, hogy mióta szétszedtem, nem marad a helyén. Valahol azt olvastam egyszer, hogy lehet olyan patentot venni ami jobban tart, mint a gyári fehérek. Egyébként tegnap sikerült beszerelni a km-spirált, jó sokat szívtam vele. Van rajta egy védőcső, csak rossz helyen. Én odébb akartam húzni, hogy ott legyen ahol a spirál hozzáér a fékszervóhoz, de nem lehetett. A védőcső hozzá van ragadva a spirálhoz. Végül azt csináltam hogy a régi spirálról levágtam hosszában a védőcsövet és ráragasztottam az új spirálra ott ahol kell. Ezúton is köszönet mackosajt kollégának, aki a Csergőhöz irányított. Sikerült megvenni a gyári spirált, ráadásul potom 2600-ért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Van rajta egy védőcső, Annak a "védőcsőnek" a hivatalos neve protektor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Kész. Így már jobb a szine. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 ... Ezúton is köszönet mackosajt kollégának, aki a Csergőhöz irányított. Sikerült megvenni a gyári spirált, ráadásul potom 2600-ért. :D Nincs mit. :D Kész. ... Így már jobb a szine. :D Hallod-e Tomi bácsi, ez egyre szebb és szebb. Kövi projekt tervben van már? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Nincs mit. :D Hallod-e Tomi bácsi, ez egyre szebb és szebb. Kövi projekt tervben van már? :D :D Majd igen. 256-os fékket szeretnék majd meg talán egy tárcsás hátsó hidat. Kevés ez a fék a 60 Loerőhöz,vagy a vezetési stílusomhoz. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 Majd igen. 256-os fékket szeretnék majd meg talán egy tárcsás hátsó hidat. Kevés ez a fék a 60 Loerőhöz,vagy a vezetési stílusomhoz. :D :D Coupe-nak épp van eladó első féke,kérdezz rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Március10, 2008 Megoszt Elküldve Március10, 2008 nekem is van 256 os nyergem eladó is :D meg van még sok mindenem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Köszi de mint írtam: "majd" Tehát nem mostanában. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Majd igen. 256-os fékket szeretnék majd meg talán egy tárcsás hátsó hidat. Kevés ez a fék a 60 Loerőhöz,vagy a vezetési stílusomhoz. :D :D Eljön az idő, amikor a 60 lóerő is kevés lesz. Van néhány példa rá itt a fórumon... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Eljön az idő, amikor a 60 lóerő is kevés lesz. Van néhány példa rá itt a fórumon... :D Erős autónak itt van az öreglány. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Erős autónak itt van az http://img0.tar.hu/opeltomi/img/29168086.jpg"]öreglány :D Szép! :D De remélem nem kötélhúzásra használjátok a reptéren :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Szép! :D De remélem nem kötélhúzásra használjátok a reptéren :D :D Nem csak tavaly ott telelt ki az auto! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 nekem is van 256 os nyergem eladó is :D meg van még sok mindenem :D Egyszer csak lemegyünk oda körbenézni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Végre sikerült elektromos ablakemelőt találnom a Kadettba... Igaz, hogy egyenlőre csak jobb oldalit, de már az is haladás, hogy nem kell áthajlonganom a másik oldalra, ha le akarom húzni az anyós felőli ablakot... Viszont kapcsolót nem kaptam Kadettét, így ideiglenesen (vagy lehet, hogy végleg) egy Ford kapcsoló kerül bele. Lehet még jobb is ez, mert megvilágítható. Ha valaki esetleg tud egy balos emelőt szóljon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Végre sikerült elektromos ablakemelőt találnom a Kadettba... Igaz, hogy egyenlőre csak jobb oldalit, de már az is haladás, hogy nem kell áthajlonganom a másik oldalra, ha le akarom húzni az anyós felőli ablakot... Viszont kapcsolót nem kaptam Kadettét, így ideiglenesen (vagy lehet, hogy végleg) egy Ford kapcsoló kerül bele. Lehet még jobb is ez, mert megvilágítható. Ha valaki esetleg tud egy balos emelőt szóljon... Ilyen univerzálisak nem jók bele? Ezekhez valami kapcsolókat is szoktak adni. Igaz nem annyira olcsók az igaz, viszont komplett szett (elvileg -meg kell azért kérdezni). Szerintem a legtöbb autóriasztósnál lehet kapni ilyet is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts