xaba Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Üdv megint! Na kiderült, hogy a kiválasztott Kadettben 4 gangos váltó van, az gáz? Milyen a kiosztása, olyan mint az ötsebességes, csak hiányzik az ötödik sebesség /mint pl Samara/, vagy ugyanazok a széső értékek csak nagyobb ugrásokkal? Guni www.kadettklub.hu :) :) Talán segíthetnek ott is.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Elméletileg ezekkel az adatokkal rendelkezhetnek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
guni Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Köszi, hát ez nem jó hír, akkor autopályán nem lehet jó menni vele... :) Guni Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 De nem ámmm...mert 120-nál "ordít" a moci amit Én személy szerint nemigen tudtam hosszútávonn elviselni az 1.3 S 4 gangos váltóval.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február15, 2008 Megoszt Elküldve Február15, 2008 üdv Nagy problémám van. Egy 89. évjáratú 1.7 D kombi kadettom van másfél hete megakadt az adagolom eltépte a bordás szíjat, ezzel a lendülettel szétvert szinte mindent. Tudna valaki olcsón bontva a következő cuccokból eladót: vezérműtengely+csapágyház, félelektronikus adagoló, himbasor, hidró tőke. A szerviz szerint 150 ezer Ft az újonnan a cumó. Nagyon megköszönöm a segítséget Szittya himbasor van ha kell . a többi meg most elfogyott .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Ha esetleg valakit érdekelne: Eladó Kadett-ek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Kadett Gsi 16v bontás folyamatban. C20xe moci F20váltó Tárcsafékes hátsóhíd Gsi lökösök Digit km óra Futómű,lámpák,belső műanyagok,üvegek,kipuff,hütő,szervós kormánymű,alufelni stb Érdeklődni Pü vagy tel:06 20 3268-966 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szittya Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 himbasor van ha kell . a többi meg most elfogyott .... mennyibe kerül? a szervizes azt mondta nem lehet használtat belerakni mit tudsz róla mennyire igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zub_ Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Elméletileg ezekkel az adatokkal rendelkezhetnek: ... Sziasztok! Itt egy oldal, ami szintén jól jöhet ha valaki technikai infót keres: http://www.opel-infos.de/getriebe/gf5.html Sajnos nem boldogulok a keresés funkcióval, ezért inkább direktbe felteszem a kérdést. Ma megszűnt működni a sebességmérőm és vele együtt a kilométerszámlálóm. Megadta magát a hidegnek. :)( A fordulatszámmérő működik. Ha jól tudom, a seb. mérő mechanikus meghajtású, a ford. mérő elektromos. Vajon hol keressem a hibát? A kocsi 1989 Kadett 16SV 4 ajtós. Köszönet, zub_ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Sztem elszakadt a kilóméter-óra spirál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 mennyibe kerül? a szervizes azt mondta nem lehet használtat belerakni mit tudsz róla mennyire igaz? kopott vackot nem lehet ez igaz (lehet de nem illik :) ) de használt jót , az simán . a 8 db. egy 6 os. (amúgy 2200.-/ db.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Aki kitalálja,hogy mi változott a kocsin az kap egy csokit. :) :D Még egy kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Megycsináltad a tükörfűtést ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 nyári lámpa :) kipuff meg volt mútlkor is nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 pirosított lámpák :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 hátsólámpák változtak és gondolom le lett mosva az autó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Háát senkisenem talált. :) Pista közel járt az igazsághoz. :D A fűthető tükörlapok bent vannak de nincsenek még bekötve. :D Amúgy mostanában inkább a másik Kadettet szögeljük vagyis én szögelem a tesómnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Tomi ez fájt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Tomi ez fájt :D Most miért? :D Tudod milyen drága a csoki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Azt nem tudom, de megtaláltam azt, hogy hogyan készül! Nemzetközi kóperáción belül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 :D akkor most mi változott ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 :D akkor most mi változott ? :) Írta, berakta a fűthetű tükörlapot, csak nincs még bekötve :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zub_ Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Sztem elszakadt a kilóméter-óra spirál. Köszönöm a tippet, tényleg elszakadt! Kiszereltem, már csak egy újat kell keríteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Köszönöm a tippet, tényleg elszakadt! Kiszereltem, már csak egy újat kell keríteni. Ebből csak gyárit vegyél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Egyetértek az előttem szólóval, mert nekem is hamar elszakadt az utángyártott. Tomi akkor most mi is változott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts