Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

magneto

Recommended Posts

Le kellett mosnom mert már hányingerem volt mikor belekellett ülnöm.

retek.jpg

Felmentünk a hegyre szánkózni.

Bogi és a kislány elindúltak a szánkóval én beültem a kocsiba és követtem őket lefelé.

Mire elindultam úgy elhúztak,hogy 40-nel mentem és nem értem utol őket. :huh:

Megosztás:

srácok : http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/33306035.jpg#3

zsír új ! KADETT E be a műszerfalba . 4.000.- ért !

van még két hátsó is párban ami a kalaptartó oldalán van a műanyagban vagy hogy mondjam.. gyári és 2.500.- a kettő !

(annak idején hogy kerestem ilyesmit most meg szinte az ölembe pottyan...ráadásul blau , és új is ... ehh..)

Megosztás:

• 2 weeks later...
Menjenek akkor ők az erdei úton porig ültetett autóval! :huh:

Nem lesz ez rossz, a hátulja kicsit talán még hajaz is a Mattig kitthez.

(tudom, tudom, megalomán vagyok, de imádom ezeket a szélesítéseket. :) )

Megalomán vagy! :) :lol:

De ez a Mattig, ez jó, szépen csinálták meg. Annyi gagyit látni, hogy kifejezetten üdítő, amikor így szépen eldolgozva kiviszik az íveket..... :D

Bár ők se tudtak igazán mit kezdeni a küszöb és az ív összehozásával hátul.

Megosztás:

A növelt teljesítményű Bosch befecsi nem volt olyan drága, most a nyáron rendeltünk Tomnak.... szerintem kicsit emeletes szamár ez a dupla sor.....

Bár asszem a Corvette C4-ben is ilyesmi megoldás volt, és egy kapcsolóval lehetett váltani a szolid (1 sor megy) és az állat (2 sor megy) üzemmód között.... :huh: Mongyuk ott dupla AC is volt mellé, remélem itt sem hagyták ki a srácok... :lol:

Megosztás:

A növelt teljesítményű Bosch befecsi nem volt olyan drága, most a nyáron rendeltünk Tomnak.... szerintem kicsit emeletes szamár ez a dupla sor.....

Bár asszem a Corvette C4-ben is ilyesmi megoldás volt, és egy kapcsolóval lehetett váltani a szolid (1 sor megy) és az állat (2 sor megy) üzemmód között.... :huh: Mongyuk ott dupla AC is volt mellé, remélem itt sem hagyták ki a srácok... :)

szerintem itt is 2 AC lehet mivel 4 et 1 AC még lehet elviselne de akkora lenne az anyag lengése hogy félő de belekerülne némi darabosság a befecskendezésbe . gondolom....

én jó megoldásnak tartom főleg azért mert egyszerű és az egyszerű dolgok a jó dolgok :lol:

Megosztás:

• 2 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.