rtomi Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Le kellett mosnom mert már hányingerem volt mikor belekellett ülnöm. Felmentünk a hegyre szánkózni. Bogi és a kislány elindúltak a szánkóval én beültem a kocsiba és követtem őket lefelé. Mire elindultam úgy elhúztak,hogy 40-nel mentem és nem értem utol őket. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 nehogy aztán elcsépjék őket legközelebb gyorshajtásér :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január5, 2008 Megoszt Elküldve Január5, 2008 srácok : http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/33306035.jpg#3 zsír új ! KADETT E be a műszerfalba . 4.000.- ért ! van még két hátsó is párban ami a kalaptartó oldalán van a műanyagban vagy hogy mondjam.. gyári és 2.500.- a kettő ! (annak idején hogy kerestem ilyesmit most meg szinte az ölembe pottyan...ráadásul blau , és új is ... ehh..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Lecseréltem a váltókart bőrösre. Kábé 1,5 centivel hosszabb mint az eredeti . :huh: Ilyen volt és ilyen lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Lecseréltem a váltókart bőrösre. Kábé 1,5 centivel hosszabb mint az eredeti . :huh: Ilyen volt és ilyen lett. de csak a fílingje bőrös nem ? már ha jót nézek ittennnnn :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 de csak a fílingje bőrös nem ? már ha jót nézek ittennnnn :D Nemtom mire gondolsz. :lol: A gomb lett bőrös de egyben cseréltem az egész váltókart. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Nemtom mire gondolsz. :lol: A gomb lett bőrös de egyben cseréltem az egész váltókart. :huh: vágom akkor astra váltókar ugrott be a vasba nem ? nekem is olyan volt csak az ilyen bőr utánzat vagy hogy mondjam . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Lecseréltem a váltókart bőrösre. Kábé 1,5 centivel hosszabb mint az eredeti . :huh: Ilyen volt és ilyen lett. Vágjál le belőle egy kicsit és már jó is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Vágjál le belőle egy kicsit és már jó is. :huh: Nézegettem de nem jöttem rá,hogy honnan lehetne lenyesni belőle. Így kényelmesebb a könyöklő miatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Ez enyém, bár fotosoppal kicsit megpiszkáltam a külsejét (nem is kicsit) :-)) Bár még eldolgozásra vár, de alap vonalnak jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Erre tudom a nagy tuningosok mit fognak mondani. :huh: főleg a magasságra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Menjenek akkor ők az erdei úton porig ültetett autóval! :huh: Nem lesz ez rossz, a hátulja kicsit talán még hajaz is a Mattig kitthez. (tudom, tudom, megalomán vagyok, de imádom ezeket a szélesítéseket. :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Menjenek akkor ők az erdei úton porig ültetett autóval! :huh: Nem lesz ez rossz, a hátulja kicsit talán még hajaz is a Mattig kitthez. (tudom, tudom, megalomán vagyok, de imádom ezeket a szélesítéseket. :) ) Megalomán vagy! :) :lol: De ez a Mattig, ez jó, szépen csinálták meg. Annyi gagyit látni, hogy kifejezetten üdítő, amikor így szépen eldolgozva kiviszik az íveket..... :D Bár ők se tudtak igazán mit kezdeni a küszöb és az ív összehozásával hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 C20NE Turbó! Kadett GSi C20NE T :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 okosan megoldották a töblet anyagigényt ! né má ! 2x4 köpködő van :huh: ehhh..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Én a leömlőre dobtam egy hátast. Nagyon szép munka! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 szépen legyártották tény ! de a 2x4 befecsi az nagyon ötletes ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 A növelt teljesítményű Bosch befecsi nem volt olyan drága, most a nyáron rendeltünk Tomnak.... szerintem kicsit emeletes szamár ez a dupla sor..... Bár asszem a Corvette C4-ben is ilyesmi megoldás volt, és egy kapcsolóval lehetett váltani a szolid (1 sor megy) és az állat (2 sor megy) üzemmód között.... :huh: Mongyuk ott dupla AC is volt mellé, remélem itt sem hagyták ki a srácok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 A növelt teljesítményű Bosch befecsi nem volt olyan drága, most a nyáron rendeltünk Tomnak.... szerintem kicsit emeletes szamár ez a dupla sor..... Bár asszem a Corvette C4-ben is ilyesmi megoldás volt, és egy kapcsolóval lehetett váltani a szolid (1 sor megy) és az állat (2 sor megy) üzemmód között.... :huh: Mongyuk ott dupla AC is volt mellé, remélem itt sem hagyták ki a srácok... :) szerintem itt is 2 AC lehet mivel 4 et 1 AC még lehet elviselne de akkora lenne az anyag lengése hogy félő de belekerülne némi darabosság a befecskendezésbe . gondolom.... én jó megoldásnak tartom főleg azért mert egyszerű és az egyszerű dolgok a jó dolgok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 :) nagy itt a pangás . nyaraltok ?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Kocsit mostunk. Dászééép ótó! Jaa asszem lambda szonda csere lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Dászééép ótó! Az! Jaa asszem lambda szonda csere lesz. Mé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 :) nagy itt a pangás . nyaraltok ?? :) lehet hogy eladták a kadettet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Kocsit mostunk. Dászééép ótó! Jaa asszem lambda szonda csere lesz. akkor többet ne moss autót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Mé? Már zöldkarinál szoltak,hogy gyengélkedik a szonda. Meg észrevettem,hogy a fogyasztásom is eléggé felkúszott. A multkori átlagfogyi az pölö 7,1 liter/100Km volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts