opzsolt Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 várom várom !!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 hát ez jólnézki ! bár nálunk is több lenne ilyen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 hát ez jólnézki ! bár nálunk is több lenne ilyen :huh: Mondjuk rögtön egy a garázsomban... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 hát ez jólnézki ! bár nálunk is több lenne ilyen :huh: Látod!Nekem is ez a fajta tuning jön be!Semmi csicsa,gyári alkatrészekből egy pici ez-az és nagyon szép motortér! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Látod!Nekem is ez a fajta tuning jön be!Semmi csicsa,gyári alkatrészekből egy pici ez-az és nagyon szép motortér! így van ! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Mondjuk rögtön egy a garázsomban... :lol: állapotilag is ilyen ?? nem csak külalakilag? :huh: mert akkor képet képet de izibe !!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 tuningról jut eszembe :lol: van egy E kadett hűtőmaszkom (új fajta ugye) aminek a közepe eltüntetve igényesen ! szóval ha kell valakinek :huh: a sajátomhoz készült de azt már új tulaj élvezi ez meg megmaradt .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 szép darab csak fáznék benne :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 szép darab csak fáznék benne :huh: Ritka darab lenne itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 az biza ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 álomfelni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 tuningról jut eszembe :lol: van egy E kadett hűtőmaszkom (új fajta ugye) aminek a közepe eltüntetve igényesen ! szóval ha kell valakinek :huh: a sajátomhoz készült de azt már új tulaj élvezi ez meg megmaradt .. Arra gondoltam, hogy állhatna rögtön egy ilyen, vagy ehez hasonló a garázsomban is. Csak olyan környéken lakom, hogy sajnálnék kiállni vele! :D Csak félve merem megkérdezni: mennyit kérnél a hűtőmaszkért? (a postás fizumhoz mérd az árát!):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Arra gondoltam, hogy állhatna rögtön egy ilyen, vagy ehez hasonló a garázsomban is. Csak olyan környéken lakom, hogy sajnálnék kiállni vele! :lol: Csak félve merem megkérdezni: mennyit kérnél a hűtőmaszkért? (a postás fizumhoz mérd az árát!):D Ha postás vagy akkor olcsóbb lenne a postaköltség. Amúgy ilyen mint az enyém. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Morcival együtt nagyon franya! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xaba Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 """A jövő évben legyen részetek minden szépben, szexben hétszer minden héten, de legyetek ma éjjel disznó részegek,így búcsúztatsátok a múlt évetek.Kívánok nektek Boldog Új Évet!""" """... és az év végén, mikor 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és autóabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy \GOOD YEAR\! BÚÉK! """ :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Arra gondoltam, hogy állhatna rögtön egy ilyen, vagy ehez hasonló a garázsomban is. Csak olyan környéken lakom, hogy sajnálnék kiállni vele! :huh: Csak félve merem megkérdezni: mennyit kérnél a hűtőmaszkért? (a postás fizumhoz mérd az árát!):D nekem asszem 6 be van (ez csak a munka nincs benne a rács ! ami gyári volt ) de 5 ér vihető postás áron :lol: amúgy nekem nagyon tetszik Tomi Kadettjén nagyon jól látszik miről is van szó , ezt is Tomi ismerőse csinálta és nagyon szép műanyagos munka ! (kár hogy nem került fel a vasra mivel ugye eladtam Hepinek az autót. most ő örül neki ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 """A jövő évben legyen részetek minden szépben, szexben hétszer minden héten, de legyetek ma éjjel disznó részegek,így búcsúztatsátok a múlt évetek.Kívánok nektek Boldog Új Évet!""" """... és az év végén, mikor 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és autóabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy \GOOD YEAR\! BÚÉK! """ :lol: :D :D hát ez jó vaker :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Gyó volt ez a kis hó. Körforgalomban kilincsel előre Bogi sikít. :lol: :D Aztán keresztlánnyal szánkózás. Amikor elfáradtam a kocsi mögé kötöttem a szánkót és a kislányt meg Bogit vonszoltam kettes alapjáraton a környező utcákban vagy 5 kilométert. :D :D Nagyon élvezték a dolgot. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 régen mi is csináltunk ilyet :huh: kispolszki után síbob vagy mi a neve jó móka volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Én is szórakoztam kb egy órán keresztül Mohácson a réparakodónál, csak nekem nem kell kéziféket cibálni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 A Rekinél nekem sem kéne de nem hozom ki Március végéig a garázsból. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Egyetértek. Én az Omival vagyok így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Január1, 2008 Megoszt Elküldve Január1, 2008 Én is szórakoztam kb egy órán keresztül Mohácson a réparakodónál, csak nekem nem kell kéziféket cibálni :D nekem se kellett bowdent rángatni mikor kinn vóltam :huh: (jó móka volt :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts