Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

magneto

Recommended Posts

tuningról jut eszembe :lol:

van egy E kadett hűtőmaszkom (új fajta ugye) aminek a közepe eltüntetve igényesen ! szóval ha kell valakinek :huh:

a sajátomhoz készült de azt már új tulaj élvezi ez meg megmaradt ..

Arra gondoltam, hogy állhatna rögtön egy ilyen, vagy ehez hasonló a garázsomban is. Csak olyan környéken lakom, hogy sajnálnék kiállni vele! :D Csak félve merem megkérdezni: mennyit kérnél a hűtőmaszkért? (a postás fizumhoz mérd az árát!):D

Megosztás:

Arra gondoltam, hogy állhatna rögtön egy ilyen, vagy ehez hasonló a garázsomban is. Csak olyan környéken lakom, hogy sajnálnék kiállni vele! :lol: Csak félve merem megkérdezni: mennyit kérnél a hűtőmaszkért? (a postás fizumhoz mérd az árát!):D

Ha postás vagy akkor olcsóbb lenne a postaköltség.

Amúgy ilyen mint az enyém. :huh:

morc1.jpg

Megosztás:

"""A jövő évben legyen részetek minden szépben, szexben hétszer minden héten, de legyetek ma éjjel disznó részegek,így búcsúztatsátok a múlt évetek.Kívánok nektek Boldog Új Évet!"""

"""... és az év végén, mikor 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és autóabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy \GOOD YEAR\! BÚÉK! """

:huh: :lol: :D

Megosztás:

Arra gondoltam, hogy állhatna rögtön egy ilyen, vagy ehez hasonló a garázsomban is. Csak olyan környéken lakom, hogy sajnálnék kiállni vele! :huh: Csak félve merem megkérdezni: mennyit kérnél a hűtőmaszkért? (a postás fizumhoz mérd az árát!):D

nekem asszem 6 be van (ez csak a munka nincs benne a rács ! ami gyári volt ) de 5 ér vihető postás áron :lol:

amúgy nekem nagyon tetszik Tomi Kadettjén nagyon jól látszik miről is van szó , ezt is Tomi ismerőse csinálta és nagyon szép műanyagos munka !

(kár hogy nem került fel a vasra mivel ugye eladtam Hepinek az autót. most ő örül neki )

Megosztás:

"""A jövő évben legyen részetek minden szépben, szexben hétszer minden héten, de legyetek ma éjjel disznó részegek,így búcsúztatsátok a múlt évetek.Kívánok nektek Boldog Új Évet!"""

"""... és az év végén, mikor 365 óvszert elhasználtunk, majd beolvasztottuk és autóabroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy \GOOD YEAR\! BÚÉK! """

:lol: :D :D

hát ez jó vaker :huh:

Megosztás:

Gyó volt ez a kis hó.

Körforgalomban kilincsel előre Bogi sikít. :lol: :D

Aztán keresztlánnyal szánkózás.

Amikor elfáradtam a kocsi mögé kötöttem a szánkót és a kislányt meg Bogit vonszoltam kettes alapjáraton a környező utcákban vagy 5 kilométert. :D :D

Nagyon élvezték a dolgot. :huh:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.